Szymek 1 047 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) Szymek 1:46,427 Edytowane 27 Stycznia przez Szymek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 01:46,556 Donatello1991 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 1:46,257 Marcin_wawa Rzutem na taśmę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 1:47,929 MaZZeo pytanie, czy ustawialiście samochód? Ja jako że C8R wypożyczyłem to nie mogłem, a czuję że na tych prostych przez złe aero sporo tracę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ja brałem tuning od @Donatello1991 i zdecydowanie była różnica na prostych. Miałem szansę na przynajmniej trchę poniżej 1:47, ale za każdym nie wiedziałem jak wchodzić w te ostatnie zakręty 8,9,10,11 i tam wszystko traciłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia (edytowane) Godzinę temu, MaZZeo napisał: 1:47,929 MaZZeo pytanie, czy ustawialiście samochód? Ja jako że C8R wypożyczyłem to nie mogłem, a czuję że na tych prostych przez złe aero sporo tracę Ja aero maks na skręcanie oba. Skrzynia biegów dłuższa. Nie mam jak sprawdzić bo w pracy, ale jedynka była do 122km/h. Czułem, że dało radę lepszy wynik, ale rankedy w CoD mnie pochłaniają i w sumie dzisiaj z h przysiadłem dłużej rano. Edytowane 28 Stycznia przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 28 Stycznia Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia Ja chyba bez tuningu śmigałem. Zapomniałem, że to do dziś się ścigamy. Swój czas oddałem w tamtą niedzielę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia @SnoD to co czekamy na updejt z nową trasa i startujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 30 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Myślę, że tak, wieczorem podliczę wszystko i od nowego update leci druga seria. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia I od razu z grubej rury - Nurb, cała pętla Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Jestem za. Kiedyś w FM2 były Time Triale i najtrudniejszy był chyba ten na Nordschleife, auto to było Porsche 962 proponuję też użyć starego LMP, tylko może np Bentley Speed 8 Mazdę 787B Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 3 Lutego Udostępnij Opublikowano 3 Lutego Szczerze to mega chujowo, że do tej pory nie doczekaliśmy się podsumowania tej serii. Jak ma być spora frekwencja, jeżeli organizator olewa sprawę i to nie pierwszy raz? Mija tydzień od zakończenia i cisza. Kurde nawet nie ma wpisanych czasów z ostatniej rundy… Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 4 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Wyniki z X tygodnia podliczone 1. @Magik 2. @Marcin_wawa 3. @Szymek KLASYFIKACJA GENERALNA I SERII: 1. Magik (98 PKT) 2. Szymek (80 PKT) 3. Marcin_wawa (70 PKT) 4. Aleks (62 PKT) 5. Bartg (54 PKT) 6. Donatello1991 (50 PKT) 7. A_Bogush (31 PKT) 8. zloto (20 PKT) 9. MaZZeo (18 PKT) 10. orion50 (15 PKT) 11. Makky (13 PKT) 12. ofsajd (13 PKT) 13. SnoD (10 PKT) 14. ThePatrickyo (3 PKT) 14. Bartiz (3 PKT) ZWYCIĘZCY I SERII: 1. @Magik (98 PKT) 2. @Szymek (80 PKT) 3. @Marcin_wawa (70 PKT) Druga seria startuje wraz z nową aktualizacją, która ma być w tym miesiącu (konkretnej daty chyba jeszcze nie ma) - do tego czasu możemy wpisywać tu wszystkie pomysły/sugestie co do struktury zawodów, czasu itp. Edytowane 4 Lutego przez SnoD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Proponuję nakazać Magikowi by grał na klawiaturze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 7 hours ago, MaZZeo said: Proponuję nakazać Magikowi by grał na klawiaturze I to tylko numerycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Same pełne tory. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 1 godzinę temu, Bartg napisał: I to tylko numerycznej. Najlepiej stopami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Bez przesady Panowie. Z reguły czasy są bardzo zbliżone (1-2 dyszki różnicy). Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 15 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego To jak, pierwszy wyścig na Nordschleife? Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Decyduj szefie Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 397 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Może być, tylko coś może nie z klasy R, bo ciężko będzie całe kólko zrobić bez wykrzyknika Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 16 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego (edytowane) INAUGURACJA II SERII ZAWODÓW: Tor: Nordschleife Auto: Audi #1 RS 3 LMS (692 A) TERMIN DO: 25 lutego (niedziela) godzina 22.00. Zapraszam wszystkich zainteresowanych, a w szczególności osoby sklasyfikowane w I serii zawodów: @Magik @Szymek @Marcin_wawa @Aleks @Bartg @Donatello1991 @A_Bogush @zloto @MaZZeo @orion50 @Makky @ofsajd @ThePatrickyo @bartiz @PiPoLiNiO Edytowane 16 Lutego przez SnoD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Na dobry początek 7:34,207 Magik Jak ja ku**a nienawidze tego pseudo toru xD Edytowane 17 Lutego przez Magik 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Specjalnie wybrałem klasę A i to Audi, które się bardzo dobrze prowadzi, bo od klasy S, to już byłby spory problem z czystym przejazdem :p Kurwa, ciężko będzie o czysty przejazd bo przy 3 okrążeniu pod rząd już mi łapami telepie Edytowane 17 Lutego przez SnoD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi