Pianista911 13 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Rzeczywiście, trochę mi się przeciągnęło wyjście z domu i nie zdążyłem wrzucić, ale już trudno, następnym razem przypilnuję. I tak o wiele lepszy nie był - jakoś mi ta Mazda nie siadła Z Lambo muszę pobawić się z siłą docisku tyłu i dyfrem, żeby opanować utratę trakcji po zdjęciu gazu. No i skrzynię ustawić pod tor. Może się ze 1,5-2s urwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 11 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dodaj sobie kolegów z tematu do znajomych, będzie Ci łatwiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca W końcu jakaś konfiguracja dla mnie. Tym razem nie odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 11 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca Będzie więcej takich bo widzę, że takie typowo wyścigowe auta to właśnie w klasie R+, nawet fajne bolidy są. Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca 1:51,591 - ofsajd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca Na dobry początek 1:47,743 Magik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 12 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1:50,869 SnoD @Magik wgrałem sobie tuning na którym jeździsz, ale wróciłem do stockowego, bo auto wtedy bardzo łatwo traci przyczepność, więc tym bardziej propsy za Twój aktualny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Muszę sprawdzić, bo na stocku nie jeździłem. Po prostu sciągnąłem pierwszy dostępny tuning bez upgradów i zrobiłem czas, więc nie mam porównania Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 12 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca No to radzę sprawdzić, bo wywaliłem go po paru zakrętach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 104 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca 1:50,641 - ofsajd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 402 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Widzę, że grunt to wejść dobrze w pierwszy zakręt. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca Pierwszy i później ten z "mijanką" na który wylatujesz z pełną prędkością po pierwszej długiej prostej Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 402 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 3 minuty temu, SnoD napisał: Pierwszy i później ten z "mijanką" na który wylatujesz z pełną prędkością po pierwszej długiej prostej Puścić gaz. Zbić na czwórkę i przepłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 13 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca Dopiero środa, a frekwencja już jest przyzwoita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pianista911 13 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca (edytowane) Dla tych używających manualnej skrzyni - przestawcie sobie na manual ze sprzęgłem. To jest znany glitch w tej Forzie, gdzie jeśli auto posiada skrzynię wyścigową (a te klasy GT3, czyli to Lambo też, taką mają), można używać MC bez wciskania na kontrolerze sprzęgła - i jest to o dobre kilka milisekund szybsze niż zwykły manual. Edytowane 13 Marca przez Pianista911 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 1:47.950 Bartg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 1:48,338 Aleks 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca Myślę, że teraz trochę pojeździmy w klasie R bo jest naprawdę spory wybór aut wyścigowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pianista911 13 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Zszedłem wczoraj po 20 kółkach do ~1:48.5, zadowolony wchodzę na wyniki sobie podbić ego, a tam 6. miejsce, ech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 13 minut temu, Pianista911 napisał: Zszedłem wczoraj po 20 kółkach do ~1:48.5, zadowolony wchodzę na wyniki sobie podbić ego, a tam 6. miejsce, ech Nie chcę Cię straszyć, ale ogólnie rzecz biorąc poziom w naszej rywalizacji jest wysoki. Ja jak mam czas to najczęściej mam wyniki mieszczące się w 25% czołówki światowej na danym torze i to gdzie nie jeździmy aurami tuningowanymi pod max danej klasy, a w naszej rywalizacji wylatuję z takimi wynikami na ostatnie albo przedostatnie miejsce stawki :p Tutaj koledzy jeżdżąc autami, które ledwo łapią się czasem na daną klasę, kręcą wyniki w 10% czołówki światowej Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 14 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca W dniu 11.03.2024 o 14:42, MaZZeo napisał: W końcu jakaś konfiguracja dla mnie. Tym razem nie odpuszczę. Jest czwartek, a MaZZeo jak zwykle w lesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 436 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Ja pierwsze 10 okrążeń zrobiłem nie tym Lambo, bo jest nowszy Huracan też z numerem #63 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Szymek 1:47,524 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca (edytowane) 1:47,129 Magik Edytowane 16 Marca przez Magik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Popraw wynik bo Don może nie zauwazyc 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi