Skocz do zawartości

Batman: Arkham - seria

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strój Pattinsona eksluzywny na Switcha, co za kurwy jebane warnerowskie :/

Opublikowano

Mnie tylko zastanawia, dlaczego ta kolekcja na duże konsole nie została potraktowana w odpowiedni sposób :( Najgorszy gamingowy zakup wszechczasów, Asylum w 45FPS (co do kurwy), City w 30fps i Knight w 900p. Jednak rajtuziak najlepiej ma się na komkutrze, zero problemów, nietoperz zwalony, zero potrzeb, 120fps i rozdziałka jaka się chce, powtarzam nietoperz zwalony.

• Haha 2
  • This 1
Opublikowano

Obecnie nietoperka zdecydowanie najlepiej ogrywac na pc i jemu podobnych ale będąc szczerym przecież Knight przez w chyu długi czas z tego co pamiętam był zwalony konkretnie na pc

Opublikowano

Był, był, nawet ze sprzedaży go wycofali na dość długo ze względu na jakość portu. Jedna z najgorszych konwersji na PC w historii, a o taki tytuł wbrew pozorom trzeba się postarać gdy za konkurentów robią RE4 bez tekstur, DMC3 od Ubisfotu w którym na problemy z frameratem pomagało (do czasu) wywalanie plików z OST xD czy Saint's Row 2, które do dzisiaj jest niemal niegrywalne bez względu na to, jak mocnym sprzętem w tę grę rzucić. Na szczęście jest 2023 i Knight zapierdziela aż miło popatrzeć <3

2 godziny temu, Rozi napisał:

Strój Pattinsona eksluzywny na Switcha, co za kurwy jebane warnerowskie :/

Właśnie wypatrzyłem na Twitterze, mały druczek mówi, że najpierw Switch i dopiero później wjeżdża na resztę sprzętów:

obraz.thumb.png.d39313882716aa70205a181b62fae9dc.png

• Plusik 1
Opublikowano
15 godzin temu, Bzduras napisał:

Najgorszy gamingowy zakup wszechczasów, Asylum w 45FPS (co do kurwy), City w 30fps i Knight w 900p.

Najlepsze jest to, że challenge w Arkham Asylum i City działają w 60 klatkach, do do chuja XD

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

Najlepsze jest to, że challenge w Arkham Asylum i City działają w 60 klatkach, do do chuja XD

Dokładnie xD Tak świetne gierki, a dostały najgorsze możliwe potraktowanie ze strony wydawcy. Już nie wspominam o tym, że przejście z Unreala 3 na Unreala 4 miejscami może i poprawiło wygląd gacka, ale też sporo jest różnic względem oryginału nieco odbierających mu uroku. Przecież te gry nie są jakieś turbowymagające, na PS4 już by śmignęły w 1080p60 bez większych problemów, a co dopiero na middlegenach z zeszłej generacji... warner ty kurwo skończ mi nietoperzaka prześladować

Opublikowano
9 godzin temu, Pupcio napisał:

Pewno tylko tym że jest arkham knight dodany

Nie chodzi mi o zawartosc tylko o roznice miedzy aa i ac w obu wydaniach. Pewnie nie ma zadnych ale kto wie, moze w ktoryms jest 29 klatek zamiast 30.

Opublikowano

W tym na dole masz to co na górze plus Arkham Knight, a w tym na górze masz to, co na dole minus Arkham Knight. Różnic brak, bo AA i AC w tych kolekcjach to te same gry, na tym samym silniku i z tymi samymi problemami.

• Plusik 1
Opublikowano

Gra w wielu momentach trzyma oczekiwane 30 fps, ale podczas jazdy możemy maksymalnie liczyć na 25 klatek – w ekstremalnych sytuacjach ekran dosłownie staje i według testu Batman: Arkham Knight działa w zawrotnym 1 fps

Ciężka decyzja co robić, ta dwutygodniowa ekluzywna skórka z filmu o człowieku w gumowym stroju jednak kusi, na innych sprzętach trzeba przecież przez trzy minuty grzebać przy protonach

Opublikowano
W dniu 28.11.2023 o 21:37, Bzduras napisał:

Mnie tylko zastanawia, dlaczego ta kolekcja na duże konsole nie została potraktowana w odpowiedni sposób :( Najgorszy gamingowy zakup wszechczasów, Asylum w 45FPS (co do kurwy), City w 30fps i Knight w 900p. Jednak rajtuziak najlepiej ma się na komkutrze, zero problemów, nietoperz zwalony, zero potrzeb, 120fps i rozdziałka jaka się chce, powtarzam nietoperz zwalony.

Właśnie miałem brać  kolekcje na konsole, żeby sobie znowu pograć  ale jak taka jakość to zostaje przy wersji PC.  

Opublikowano
W dniu 28.11.2023 o 21:49, Bzduras napisał:

DMC3 od Ubisfotu

Albo źle rozszyfrowałem skrót, albo wydawcy Ci się pojebali :D
Ale taki DMC w open world z synchronizacją mapy po wspinaczce to by wszedł jak złoto :leo:

2 godziny temu, KrYcHu_89 napisał:

60 FPS na minutę :fsg:.

FPM jeśli już :reggie:

Opublikowano
37 minut temu, Wredny napisał:

Albo źle rozszyfrowałem skrót, albo wydawcy Ci się pojebali :D

Nie, pierwsze konwersje RE4 i DMC3 na PCta robił Ubisoft, dobrze rozszyfrowałeś. Obie gierki mam w tych wersjach na płytkach z CDA i przed odpaleniem wyświetla się piękne FMV z logiem Ubi, tym z szóstej generacji :)

• Dzięki 1