Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Powiem Wam, że chyba żadna z części nie ma takiego klimatu jak Origins - śnieg, świąteczne dekoracje i przyziemna, osobista historia. No i ten strój Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 No ja tez polecam AO. Tyle sie nasluchalem o bugach a mialem jeden i tylko wtedy kiedy zalaczala sie ta animacja szybkiej podrozy z batwing i cos sie je.balo z dzwiekiem. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Kolejny dałn warnerniaków, że nie dali tej części do żadnej składanki, więc nie da się jej normalnie kupić poza pecetem. Dlaczego warnerniaki tak bardzo nienawidzą swojej najlepszej serii gierek? Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 A te dlc do origins warto ograć? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Cold, cold heart super było, reszta to skórki i wyzwania. Na kąkuterach się da kupić to jeszcze? Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Pewno. Co chwile lata za 20 ziko na steamie i gogu Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 DLC było bardzo dobre, to w zasadzie przerobienie jednego z najlepszych epizodów z TAS Heart of Ice. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 3 minuty temu, Rozi napisał: Cold, cold heart super było, reszta to skórki i wyzwania. Na kąkuterach się da kupić to jeszcze? Jeszcze Initiation jest z tego co widzę, jakiś prolog, gdzie Bruce przechodzi szkolenie na asasyna. Całość jest dostępna do kupienia bez problemów i mam ogromny żal do warnerów, że tak w pompie mają tę część. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Initiation to na zmiane pranie po ryjach i predator. Moim zdaniem nic szczegolnego, ale na ps3 pod 100% zrobilem. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Na Xbąksiku nie da się już kupić Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 32 minuty temu, Pupcio napisał: Pewno. Co chwile lata za 20 ziko na steamie i gogu Ja ostatnio za 5zl kupiłem z jakiegoś key shopu Pykam już 2h i jest świetnie, to moje pierwsze podejście ever do tej części, na decku działa genialnie, klimat super choć kurcze jakoś nie umiem się przyzwyczaić do scenek CGI w tej serii Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 6 minut temu, Rozi napisał: Na Xbąksiku nie da się już kupić Tu musisz się niestety ratować pudełkiem. Jest we wstece, ale digital z jakiegoś bliżej nieokreślonego powodu nie jest dostępny do kupna (co dziwi tym bardziej, że Steam i GOG nie mają problemu ze sprzedawaniem nietoperzaka). https://pl.webuy.com/product-detail?id=5051892141567&categoryName=xbox-360-gry&superCatName=gry-i-konsole&title=&queryID=c225a9e389aa2424ecbd78c975d2a7d9&position=6 35zł w CEX. Jak chcesz to mają jedną sztukę w Szczecinie dostępną, mogę się przejść i wysłać Ci paczkomatem jak masz ochotę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 Zbyszku, ale ja mam pudło, które zamówiłem zaraz po ogłoszeniu Origins we wstecznej. Tylko o dodatkach pisałem, że się nie da kupić Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 1 grudnia 2023 Opublikowano 1 grudnia 2023 2 godziny temu, Mejm napisał: No ja tez polecam AO. Tyle sie nasluchalem o bugach a mialem jeden i tylko wtedy kiedy zalaczala sie ta animacja szybkiej podrozy z batwing i cos sie je.balo z dzwiekiem. Mi się wydaje, że oni nie ogarnęli zapisu gry, bo zazwyczaj wtedy animacja szarpała i były jakieś drobne problemy z dźwiękiem. Origins przeszedłem 3 razy i nigdy nie miałem jakiegokolwiek buga uniemożliwiającego ukończenie gry, a ktoś chyba z polygamii dał 1/10 właśnie z tego powodu. Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Dwa dni temu zacząłem Arkham Asylum z edycji Return to Arkham na XSX. Ta gra broni się do dzisiaj. Widać wprawdzie, że mamy do czynienia z grą z pierwszej dekady XXI w. chociażby po przerywnikach filmowych, które nie są na silniku gry, ale nie zmienia to faktu, że tytuł ma tak niesamowitą i gęstą atmosferę, wprawiającą w zachwyt architekturę i projekty lokacji, znakomitą muzykę oraz dżwięk, a na deser przezajebistą mechanikę walki, że człowiek wsiąka w historię bez opamiętania. Będzie calak jak nic. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 stycznia Opublikowano 6 stycznia Szkoda, że te remastery tak okropnie zrobione. AC najgorzej. 1 Cytuj
LukeSpidey 939 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca (edytowane) Wczoraj wbiłem czwarty raz 100% w Arkham Asylum na XSX. Pomimo 15 lat na karku ta gra nic się nie zestarzała. To jedna z tych produkcji, które definiują przemysł gier video. Wiadomo, że można ponarzekać trochę na grafikę, ale stylistyka tej gry, architektura, klimat, muzyka, postaci i przede wszystkich wciąż rewelacyjna mechanika walki sprawiają, że pomimo piątego ogrywania tej produkcji cały czas miałem gęsią skórkę. Jak chwilami w nowych miejscówkach wchodziła muzyka to, aż się chciało zatrzymać i rozejrzeć. Atmosfera tak gęsta, że można nożem ciąć. I nawet wyzwania, która były dla mnie wcześniej wyzwaniem teraz przeszedłem bez większego wysiłku. Szkoda, że WB woli inwestować w GaaSy i inne gównoVRowe gierki zamiast dać nam pełnoprawną odsłonę. Edytowane 14 czerwca przez LukeSpidey 2 Cytuj
Badus 281 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca To już 15 lat? Fuck, trzeba sobie odświeżyć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi