Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Czyli przechodzenie gier w całości to chujnia i gówno w 2023 roku? To forum nie przestaje zaskakiwać. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Ja się lepiej bawiłem przy jakimkolwiek gacku niż np przy spajderze. Nie mówię oczywiście, że pająk zły ale Arkhamy niejednokrotnie kończyłem i nawet dałem się przekonać do zbugowanego na premierę Origins. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 A to chyba oczywiste, że Batmany > Spider-Many. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 11 minut temu, Rozi napisał: Czyli przechodzenie gier w całości to chujnia i gówno w 2023 roku? To forum nie przestaje zaskakiwać. A co nie jest łatwo sobie popsuć całą gre maksując ją chujnią poboczną? 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 1 minutę temu, Pupcio napisał: A co nie jest łatwo sobie popsuć całą gre maksując ją chujnią poboczną? Ja na maxa, to tylko AC Valhalla. ---- Żadnego Batmana nie calakowałem, słabe to było tam według mnie Batmany = story. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Ja z batmanów tylko aa sobie calakowałem i dobrze się bawiłem głównie przez mały rozmiar tej gry Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Ja tam w Batmanach lubiłem robić i maksować drzewka. Wg mnie nie były szczególnie słabe na tle innych gier typu otwarta mapa ze znacznikami. Origins może trochę zajeżdżał odtwórczością już, ale side missions ze złodupcami typu Spoiler Hush albo Mad Hatter z przyjemnością. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Arkham Night było bardzo spoko ale potrzebowałem dłuższej chwili by się z nią zakolegować bo jazda batmobilem siadła dopiero po czasie. Klimat Gotham i graficzka do dziś robią wrażenie. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 W knight zostawić czołg ale wyyebac kilka głównych misji z nim bo było tego za dużo, dać normalne walki z bossami i byłoby si kala fą Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Arkham Night było bardzo spoko ale potrzebowałem dłuższej chwili by się z nią zakolegować bo jazda batmobilem siadła dopiero po czasie. Klimat Gotham i graficzka do dziś robią wrażenie. jak to wygląda dalej to fakt - klasa: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 10 minut temu, Pupcio napisał: A co nie jest łatwo sobie popsuć całą gre maksując ją chujnią poboczną? Można, ale moim zdaniem żadne Batmany nie mają chujni pobocznej, tylko ciekawe questy i znajdźki. A jeszcze jak się kocha to uniwersum, to już w ogóle. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Teraz, KrYcHu_89 napisał: jak to wygląda dalej to fakt - klasa: Na decku wszystko na max i masz 30fps z baterią na prawie 3h w starym modelu Cytuj
GearsUp 280 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Zagadki Riddlera były spoko w AA Cytuj
łom 2 013 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 W Arkham Knight najpierw ukończyłem praktycznie całą kampanię i subquesty a dopiero później zabrałem się za znajdźki a i tak było łatwo bo do każdego nowego zagrożenia dostawało się 5 minut później jakiś gadżet czy umiejętność idealnie niwelujące to co się pojawiło. Przykładowo pojawili się przeciwnicy chodzący parami to dostałeś multi-takedown, medycy byli wrażliwi na to elektryczne działko itd. a po dopakowaniu wszystkiego to już hurtem kosiło się wszystkich. Cytuj
Jeez_PS 870 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Wszystkie Riddlery zrobione w Asylum, City i Knight here . Nie widzę problemu, leganckie znajdzki, czasem lepsze, czasem gorsze jak koroki w Zeldzie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Każdy Batman był zajebisty. Ocenami leci tak AA 10, AC 10, AO 9-, AK 9+. Szkoda, że śmiecie z Warnera zniszczyli Rocksteady, przecież taki Batman Beyond to byłby idealny kierunek po AK. 2 Cytuj
Il Brutto 1 627 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Dla mnie do dzisiaj AA najlepszy, mimo ze obiektywnie w AC wszystko bylo nieco ulepszone. Mam nadzieje ze jeszcze powstanie jakas gra z serii. Cytuj
pattro 256 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 (edytowane) A tak z ciekawości, skoro świat graczy (w tym i ja) tak dobrze wspomina Batmana, to dlaczego nie doczekaliśmy się kolejnych gier z tej serii? Edytowane 21 listopada 2023 przez pattro Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Bo branża growa to pizda i chuj od jakiegoś czasu. No i Warner Bros. games to gnoje zachłanne. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Chuj wie czego chcą. Teraz niby dementują jakoby Wonder Woman nie miała być GAASem. Może znowu przerabiają grę w ostatniej chwili. Cytuj
KJL 102 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 3 godziny temu, Il Brutto napisał: Dla mnie do dzisiaj AA najlepszy, mimo ze obiektywnie w AC wszystko bylo nieco ulepszone. Mam nadzieje ze jeszcze powstanie jakas gra z serii. Tak samo uważam, że AA było najlepsze z całej serii, mimo, że w AC wszystko było ulepszone i wszystkiego było więcej. Od Batman Origins się odbiłem, został mi do ogrania tylko Arkham Knight. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Arkham asylum.Liniowy filmowy najlepszy.Vr też był niesamowitym doświadczeniem.Rozwiązywanie zagadek ? z poziomu VR coś wspaniałego. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 AA ma najlepszy klimat, ale walka w porównaniu z każdą kolejną częścią wypada bardzo biednie. Różnicy nie odczuje tylko ktoś kto klepie na zmianę i . Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Mi najbardziej podszedl klimat w AC bo dla mnie batman to zawsze otwarta przestrzen, siedzenie na gargulcu i obserwowanie ulic. Biegajacy 80% gry gacek to nie dla mnie, dla mnie nie. No i obowiazkowo batmany koncze w zime wiec skoro juz dorobilem sie ps4 to pewnie w te swieta wleci knight. I jak pozostale zrobie na 100% nawet jesli bede musial klepac 1500 wyzwan ridlera. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 21 listopada 2023 Opublikowano 21 listopada 2023 Te znajdźki to sama przyjemność i czasem trzeba trochę pomyśleć jak się do nich dobrać. Na plus jest też to, że nie musisz mieć zawalonej całej mapy, wystarczy nie przesłuchiwać ludzi Riddlera. Zdecydowanie lepsze rozwiązanie niż np w GTA5 szukanie części jakiegoś statku na gigantycznej mapie, gdzie bez poradnika nie da się chyba tego zrobić, bo na mapce nie znajdziesz żadnej podpowiedzi. A skoro deweloper ma gdzieś czas gracza, to i ja sram na zbieranie takich pierdół. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi