Opublikowano 22 grudnia 20231 r Czekolad ty chciałeś dostać tę legendarną trylogię futa dicks paradise czy mylę użytkowników?
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Autor @Matriks_1111 niby nie bierze udzialu i nie ma nawet na chleb, ale to go nie powstrzymału i zasypał rano prezentami Dziekuje serdecznie!
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @MichAelis dostarcza najlepsze pikminy ever, ależ będę gierkowal, dzięki pięknie
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Ficuś mi grozi pięściami na fb że mam sobie coś dodać do wishlisty to dodaje A tu przychodzi Velius i z partyzanta to kupuje xD chore typy bardzo dziękuje ojcze założycielu za wiedźmo wamirze prezenty
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @Daffy , ponownie @Rayos i @Homer S zrobili mi dzisiejsze przed- i wczesne popołudnie. Dzięki!
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Ale chłopaki @Bzduras i @Homer S dojebali sztosy, a ja nawet nie chciał w tym roku, nikt się nie uchroni przed magią świąt, dzięki
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @ASX dziękuję pięknie za filmogry pana Klatki, obie ogrywałem na PS3 i chętnie sobie je przypomnę
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Z zaskoczenia dorwał mnie forumowy Mikołaj. Kompletnie się tego nie spodziewałem, ale najpierw @Daffy podarował mi niedocenianego Mad Maxa, a potem @Bzduras obsypał mnie całą kolekcją gier Bethesdy. Oblivionem, Falloutem 4 i Skyrimiem. mega sprawa, bo od dłuższego czasu myślałem że chętnie ograłbym sobie raz jeszcze te gierki przenośnie. I nawet już miałem te gry w koszyku dla siebiena tegorocznej zimowej wyprzedaży, ale z powodu nadmiaru wydatków postanowiłem sobie odpuścić, a tu taka miła niespodzienka, Dziękuje
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @Pupcio pieluchogovniak wtedy byles czy wogole Cię na świecie nie było kiedy to wychodziło? Xdd, dzięki piękne kolego, grałem w to sto lat temu na komputerze kupionym do nauki wykręcając skoki na klawiaturze numerycznej
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Nie mogę patrzeć bezczynnie wiedząc że nie dorzuciłem się do backlogowego cierpienia kilku forumowiczów
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Strzelanie do kulek na kolejna platformę będzie zaliczone po co grac w nowe gry
Opublikowano 22 grudnia 20231 r @Figuś może i pomelo wbije na kasie w biedrze zamiast jabłek, ale za to serduszko ma po właściwej stronie Dziękuję byczku, będę rozdziewiczać się strategiowo (i w sumie po to wrzuciłem na listę, a granie w Red Alerta na PSX się nie liczy) <3
Opublikowano 22 grudnia 20231 r 2 minuty temu, Bzduras napisał: @Figuś może i pomelo wbije na kasie w biedrze zamiast jabłek chyba mnie z kimś pomyliłeś i skubany od razu odbił piłeczkę
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Ja dostałem aż 2 gry od ficusia A wcześniej przecież kupił mi sunseta! Co za gość z tego Figaro <3
Opublikowano 22 grudnia 20231 r 9 minut temu, Figuś napisał: chyba mnie z kimś pomyliłeś Kolejność owoców wbijanych na kasę w tym poście ma znaczenie
Opublikowano 22 grudnia 20231 r kurwa widze że alko przed długim weekendem już wjechało za mocno i za dużo na klawerce się wciska a przy okazji bliźniak z drugiego jaja odbił
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Autor Ogłoszenie matrymonialne: Juz mam komplet dzieki wszystkim ale wariatów xd