Opublikowano 23 grudnia 20231 r @Matriks_1111 na koniec dnia faje horror, czy to przypadek czy sugestia? Dzięki byku i poproszę sugestię dotyczącą Twojej WL na Xboxie na PW
Opublikowano 23 grudnia 20231 r Człowiek rzuca skromny gift dla podtrzymania tradycji, a w zamian @Bzduras od razu odpowiada rewanżem i tak oto wpada kluczyk na taką perełkę: Gierki dotychczas nie znałem, ale szybko obadałem gameplay, @Bzduras poleca więc trzeba będzie gifta koniecznie sprawdzić, bo wygląda ciekawie Dziękuję, bo nie spodziewałem się żadnego prezentu, ale widzę jak zwykle forum nie zawodzi
Opublikowano 23 grudnia 20231 r Kuźwa, z wami to tak zawsze jest Człowiek mówi, że się nie bawi a tu nagle @Velius robi mi z WL jesień średniowiecza. Bez żadnego ostrzeżenia zostałem zaorany, zgwałcony, porzucony na pastwę losu i obdarowany prezentami! Więc jeżeli ktokolwiek się zastanawiał czy kolega @Veliusjest normalny, to z pełną świadomością i przekonaniem mogę wyprowadzić z błędu w tej kwestii! Wariat zawsze będzie wariatem i niech to się nie zmienia! Dziękuję raz jeszcze, tym razem oficjalnie
Opublikowano 23 grudnia 20231 r Banda chorych ludzi, bo nie wypada użyć innego określenia... Czlowiek jeszcze nie rozmasował zakwasów na twarzy po uśmiechu dookoła głowy po poprzednich wrzutkach, a tu @Rayos mnie dorwał z zaskoczenia i obdarował gierką, o której myślałem już od bardzo dawna: Powiedzieć, że was kocham to jak nic nie powiedzieć! Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję, bo takiego bombardowania to ja jeszcze nigdy nie przeżyłem, a teraz doceniam to 100x bardziej niż kiedykolwiek. Się człowiek normalnie prawie popłakał przez was ze wzruszenia PS. I'm good to go Edytowane 23 grudnia 20231 r przez Matriks_1111
Opublikowano 24 grudnia 20231 r @Frantik dziękuję mordo, cudowny prezent o poranku! Dobrych boomer shooterów nigdy dość
Opublikowano 24 grudnia 20231 r I jeszcze @Moldarprzyatakowal dziękuję mordo!! Everdella uwielbiam, ostatnio w końcu po roku czekania przyszło mi ogromne pudło żeby przechować całą zawartość
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Podwójna niespodzianka po obudzeniu się? A dlaczego nie! Pięknie dziękuję za niespodziewane prezenty
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Autor To będzie długi post, ale dopiero teraz karetka odwiozła mnie do domu po takich bombach... W nocy Kryst i Krysp wjechali po całości aż mi oddechu zbrakło, do teraz szukam szczęki na podłodze, tak mną telepało, że dopiero teraz jestem w stanie cos napisać i jak już myslalem ze dochodze do siebie to... @Moldar z samego poranka zaczął kopać leżącego, szukałem pomocy ale jedyne co znalazłem to... "You're good to go" od @Matriks_1111 i przygniecenie mnie atomówką Człowiek nawet nie ogarniał co sie do okoła dzieje i że tyle dobroci kiedy przypuszczono na mnie ostateczny cios i zrobiono Fatality. @Kymel po odebraniu prezentu długo nie wytrzymał i mnie dobił, a potem przyjechała karetka. Tylu wariatów w jednym miejscu świat nie widział. Nie wiem co powiedzieć bo teraz "dziękuje" wydaje sie takie małe i za nic nie oddające tego co czuje ani tej radości. Jestem wzruszony że już 9 rok z rzędu tu jesteście i dzielicie sie radością i prezentami. Dziękuje wszystkim
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Chłopy się naoglądały za dużo filmów z ameryczki i myślą że prezenty się w nocy dostarcza
Opublikowano 24 grudnia 20231 r A u mnie kolejne bomby, nie dadzą człowiekowi nawet pierogów ulepić w spokoju chore wariaty i tyle, niezmiennie co roku chwytam się za głowę w tym magicznym czasie, jesteście niesamowici @kes i @Matriks_1111 dziękuję po stokroć!!
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Po kawce uzupełniam wishliste, a tu już prezenty wjechały Wielkie dzięki Panowie <33333333 Ja ze swoimi prezentami w tym roku czekam na gwiazdkę
Opublikowano 24 grudnia 20231 r @Kymel nie bierze jeńców Dziękuję, nie wiem co więcej mogę powiedzieć jak tu wjeżdża zawodnik wagi ciężkiej:
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Ja już nic nie będę mówił. Sami wariaci biorą udział w tej akcji Dziękuję
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Niemożliwi jesteście w tym roku, nic was nie zatrzyma Potężna dziękuwa Rayos w tym roku niestety już się nie zrewanżuje ale za rok Cie ZNAJDE gagatku
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Ile razy trzeba powtarzać, że w tej zabawie NIE chodzi o odwdzięczanie się? Niemniej jednak ogromne dzięki @Kymel, piękny prezent, będzie grane aż deck odleci
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Przestańcie bombardowac bo do jutra będę te pierogi lepił!!! Dziękuję ogromne @Daffy, Ty mnie rok temu zaraziłeś miłością do RE
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Dziękuję, dowidzenia. Zdajecie sobie sprawę z tego, że będę musiał zmienić pracę by to wszystko ograć xD @Kosmos<3
Opublikowano 24 grudnia 20231 r Polecam Death Must Die, bo jest kosior gierka Z mojej strony niestety to tyle na ten rok, Panowie - wszystko, co odłożyłem na event zostało już wykorzystane, a nawet troszeczkę więcej xd Każdemu pięknie dziękuję za gifciorki, każdy jeden jest kozakiem niesamowitym i w wolnych chwilach pykam w nie na decku, przy czym morda sama mi się cieszy bo to naprawdę kozackie tytuły Teraz siadam z tyłu, jeszcze raz salutując wszystkim pojebom z tego tematu, nie zmieniajcie sie!