Opublikowano 27 grudnia 20231 r Również dziękuję, słyszałem dużo dobrego o gierce, nigdy nie grałem, jakoś w czasach PS3 mocno przeszła bez echa
Opublikowano 27 grudnia 20231 r Autor No teraz to sie zaskoczyłem bo wpadła jeszcze jedna bomba, tym razem od @Emtebe Bardzo mi miło, serdecznie dziękuję! Podobno super gierka w uniwersum wh40k.
Opublikowano 27 grudnia 20231 r Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Człowiek siedzi w domu z dziećmi, głowa leci powoli ze zmęczenia. O świętach przypominają jeszcze odpieczone na patelni uszka i lekko już zeschnięty sernik. A tu nagle jak nie rąbnie! Panowie Mikołajowie pod postacią @Velius i @Rayos zdecydowali się na ostrzał artyleryjski połączony z nalotem dywanowym. Bomby leciały z asortymentu od A do R, a kiedy już kurz opadł to moim oczom ukazały sie kolejno: I co ja mogę powiedzieć skoro nic nie zabrzmi odpowiednio dobrze, a zwykłe DZIĘKUJĘ jakoś tak wydaje się, że nie wyraża tego co czuję w takich chwilach. Człowiek naprawdę dostał po dupie w tym roku, a ludzie potrafią w kilku prostych gestach odmienić nastrój i postrzeganie tego wszystkiego. Chłopaki zrobiliście mi dzień, miesiąc i rok. Naprawdę i serio!
Opublikowano 28 grudnia 20231 r wtem nagle @Emtebe zaatakował grą spoza WL dziękuję mordo, na pewno sprawdzę co to za nowy narkotyk na rynku
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Panowie sprawdźcie koniecznie, gra wciąga fest. To kolejny klon Vampires Survivor ale sto razy lepszy. Coś genialnego, aż się boję jak gra wyjdzie z early access. A od Mikołaja Rajosa kolejna torpeda z top3. Pięknie dziękuję! Bardzo dobra ścigałka, jako fan WRC Powerslide wielbię gry wyścigowe z widokiem z góry.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r czy to jeszcze @Daffy czy ktoś przejął jego konto? Bo chyba sam Monokuma mi sprezentował gierkę. Dziękuję serdecznie!!
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Autor Mnie również obdarował jeszcze raz, teraz trzeba mu szukać kartonu do mieszkania. Dziekuje bardzo
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Z kronikarskiego obowiązku (i sklerozy) wrzucam zaległości od @Rayos i @Velius PS: pod kodzikiem był Achilles: Legends Untold
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Myśleliście, że widzieliście już wszystko? TO PA TERA: @Nyu jak wziął rozpęd tak kupił dwa razy tego samego gifta dla tego samego odbiorcy Dzięki byczku, jeden przyjmę, drugiego chyba nie dam rady
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Sorki, miałem problem z płatnością kilka razy, musiałem się uprzec xD Chciałem się dołączyć do akcji, bo dopiero dziś zobaczyłem temat. Fajna rzecz, w przyszłym roku melduję się na czas.
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Kocur, thx. Pobieram! Szkoda, że nie ma giftów na innych platformach Edytowane 28 grudnia 20231 r przez Nyu
Opublikowano 28 grudnia 20231 r 48 minut temu, Nyu napisał: Szkoda, że nie ma giftów na innych platformach Jak widzisz wyżej, nie ograniczamy się tylko do Steama. Wpadło w tej edycji (i wcześniejszych) kilka kodów na konsole
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Autor Są na to sposoby jak widać wyżej xd Kosmos ubiegł bo mi forumek sie nie odświeżył
Opublikowano 28 grudnia 20231 r @Daffy z przyczajki przyatakował, ratuj się kto może Dziękuję pięknie, kolejny sztosik do biblioteki!
Opublikowano 28 grudnia 20231 r @Bzduras klasyczna kontra w podbródek Ale teraz to serio kończę bo nawet na karton nie stac
Opublikowano 28 grudnia 20231 r Dziękuję! Nie po drodze jakoś mi było z tym tytułem. Myślałem by kiedyś zakupić na PS4. Później, że może na Switcha, aż w końcu wieki temu dodałem do listy na Steam. I oto w końcu będzie okazja by zagrać
Opublikowano 28 grudnia 20231 r @tlas dziękuję przepięknie, zawsze kusiło zagrać w czeskiego wiedźmina
Opublikowano 29 grudnia 20231 r Stare total wary u mnie na zawsze w sercu, więc pięknie dziękuję użytkownikowi Frantik