Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Wy jesteście nienormalni. Mówić jak do słupa wysokiego napięcia, a ten ci odpowie błyskawicą w pysk zamkniesz drzwi, to ci wrzucą przez okno i jeszcze szybę wybiją. Dziękuję @Grabek @Widget @Velius @Bzduras @Rayos w kodzie był Octopath Traveler 2. Kolejny gangbang na czekoladzie ale teraz już na serio przestańcie proszę... 4 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Tym akcentem definitywnie kończę event. Saluto wszystkim świrom, jesteście kozakami niesamowitymi i jakby co chętnie przyjmę kartony za friko, ślijcie na ul. Bagietty 2/5 1 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 2 stycznia Autor Opublikowano 2 stycznia Ja yebie... Człowiek myśli ze koniec, choinka schowana, lista życzeń schowana do garażu, wracamy do normalności aż tu nagle takie coś... @Widget jak na koniec załadował Brak słów, szok, nie wiem, jestem zniszczony bo takiego czegoś sie nie spodziewałem... Dziękuje wariacie, prawie straciłem przytomność. Jednocześnie dobra okazja żeby podziękować wszystkim za udział w tym roku, jak zwykle szaleństwo przekroczyło kolejne poziomy absurdu, Gaben przez forumowe mikołaje stawia kolejną Ville a ludzie mają w co grać na długie lata. Mam nadzieje ze widzimy sie za rok i będzie równie szalony rok jak teraz. 1 4 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia @Grabek mnie też przyatakował i teraz mnie uwiera, że nie mam jak odrzucić. Pilnuj się gościu w przyszłym roku i dziękuję <3 3 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia @Widget to jednak fachowiec jest - zwyzywa, ale z miłością <3 Dziękuję pięknie, na Detroit czaiłem się od dawna 4 Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 3 stycznia Opublikowano 3 stycznia @Bzdurasodgryzl sie skubaniutki na PW kodem do cocoona wspanialy mikolaj, jak co roku 2 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 4 stycznia Autor Opublikowano 4 stycznia A jednak jeszcze jeden gift na koniec wpadł, pięknie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi