Ukukuki 6 990 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 @Suavek Dziękuje pięknie ale za to ukrywanie listy życzeń to Szczęśliwego Nowego Roku byku! 1 1 Cytuj
Widget 306 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 Pan @Velius srogo doyebał Dzięki! 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 709 Opublikowano 30 grudnia 2023 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 30 grudnia 2023 QWWRRWAAAAAAAAAAAA CO SIE ODYEBALO @Matriks_1111 wjezdza mi 30 grudnia z fajerwerkami jakimis, dorzuca kodzik do "średniaka", wklepuje kodzik z uśmiechem i sie zesrałem. W momencie wklepania klucza tak huknęło że sąsiedzi zaczęli szampana otwierać bo mysleli ze nowy rok. Nie moge zebrać myśli ani ułożyć sensownego zdania, w gierke BARDZO chciałem zagrać, święta sie skończyły, bomby już poszły takie w tym roku ze nie wiem, a tu na koniec takie coś. Jak w taki sposób Matriks "nie bierze udziału i patrzy z boku" to strach pomyśleć co będzie jak kiedyś napisze ze bierze udział Jezu nie wiem co tu napisać, oprócz masywnego DZIĘKUJE KRÓLU DOBRODZIEJU. 11 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 @Matriks_1111 to potezny zdrowy wariat, mnie też zaruzcił bombą z rana, że aż prawie monitor kawą oplułem Byłem jeszcze trochę spiacy, ale teraz serducho tak wali, że chyba mam zawał Fantastyczny prezent, dziekuje dziekuje dziekuje! 8 Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 U mnie Frantik odpalił fajerwerki a jeszcze północy nie ma dziękuję! :* Dysk w Decku już woła o litość, bo prawie cały zajęty 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 @Gromit i @Emtebe Zrobili mi ten ostatni dzień starego roku. Dzięki! 1 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 @Velius nie zna litości ani umiaru, kiedy robimy mu zrzutke jakas na luksusowy karton pod most? Dziękuję mordo!! <3 a w kodziku 1 Cytuj
Emtebe 2 550 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Papa Kris co odpalił :O Numero uno!! Ja myślałem, że to już północ i fajerwerki za oknem, a to Rayos z bombą wleciał. Dziękuję po stokroć :** Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 grudnia 2023 Autor Opublikowano 31 grudnia 2023 Wychodze właśnie na sylwestra i musze zmieniać gacie. Najpierw @Rayos sprzedaje puncha Cult of the Lamb pieknie wjedzie na OLEDZIE Potem pozwolilem sobie rzucic drobiazg w kolege @Bzduras który mi zrobił takie coś. Zdenerwowalem sie bo mam Portala 2 a to jest DIGITAL BOOK, juz mialem wygarniac koledze wklepujac kodzik co on mi tu mó.... CO? I co ja mam napisać teraz, ide zmienić gacie, nie wiem, straciłem przytomność wiec napisze potem. D Z I E K U J E. 2 4 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 31 grudnia 2023 Autor Opublikowano 31 grudnia 2023 Jeszcze @tomzacz mi doyebal jak stoje w butach i żona krzyczy ze spoznieni i wychodzimy ale nie moge DZIEKUJEEEE zobaczymy co to takiego ale wariatów tutaj JA MUSZE WYCHODZIC KURDE Z DOMU @Grabek NIENORMALNI 3 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Rozkręcili się, a jeszcze północy nie widać @Velius double combo: Trafione, trafione @Rayos też kupił Shovela, ale był drugi i prezent wrócił do nadawcy. No i chłop długo nie czekał: Teraz można się upijać bezalkoholowym żywcem Dzięki chłopaki, nowy rok zapowiada się przednio 4 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 @Bzduras to również ogromny wariat i pewnie razem będziemy pić tego bezalkoholowego zywca, jednego, z jednej butelki, bo nikogo już nie bedzie stac na choćby plastikowy kubeczek... Właśnie mi ten psychopata w zaszyfrowanej wiadomości sprezentował kod, a w nim... Dziękuję dziękuję dziękuję!! @tomzacz tez dowalił świetną gierką, masakra, kiedy to wszystko ograć, wyście powariowali, za dużo tego dobrego, kocham Was wszystkich 4 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 I mnie rayosowa nawała nie oszczędziła 6 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia Autor Opublikowano 1 stycznia I ostatni gift który poleciał w moją strone w tej edycji - w nocy jak juz byłem po kilku kieliszkach @Kymel zaatakował i mnie zmasakrował. Pięknie sie zgrało z bomba od Matriksa Ależ bomba na zakończenie, słowo "dziękuje" to za mało, ale i tak je powiem, DZIEKUJE. 2 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Również dziękuję za prezenty na Nowy Rok! 2 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia @Velius Dzięki za tegoroczną zabawę i do zobaczenia za rok będzie grane na Decku. Mam ambitne cele giereczkowe na ten rok :p 1 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia @Ukukuki pięknie dziękuję za gift noworoczny, czailem się na giereczkę, niestety spłukany już w tej edycji więc jedynie mogę życzyć jeszcze raz szczęśliwego nowego roku i pięknych giereczek na pięknym ekranie decka 3 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Ja też już spłukany z minusem na koncie xd także dziękuje wszystkim za zabawę. @Figuś Dziękuje bardzo, czysty sentyment więc będzie grane 2 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Ciebie specjalnie czekałem na koniec wyprz żebyś został ostatnim obdarowanym przeze mnie, miłej zabawy w kiejdzie pusto ale nie przepiłem to dobrze Dziękuję wszystkim za podarki i świetną zabawę. Widzimy się w przyszłe święta 1 Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Forumek jeńców nie bierze @Velius @Rayos nawet nie wiem co powiezie. Dziekuje z calego serduszka 2 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Kodziku z gierki od Velsa nie aktywujesz? 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia Autor Opublikowano 1 stycznia Ok tamten jednak nie był ostatni bo @Ukukuki w nowym roku wjechał jeszcze z taką kobyłą jako gierką Kiedy to wszystko ograć, podobno ŚWIETNA gra wiec bede musial nadrobić reszte Yakuz omijajac side-questy żeby sie wyrobić w tym życiu. Bardzo, bardzo dziekuje! 3 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 1 stycznia Autor Opublikowano 1 stycznia Taka akcja jeszcze, odrabiam z synem angielski bo oczywiscie zapomnialem ze ma zaleglosci i mielismy przez swieta nadrobić, ale po co jak można na ostatnią chwile jak każdy normalny człowiek, stoje, pije kawke i dostaje powiadomienie, że ktoś życzliwy znowu podarował mi prezent. Otwieram i tam takie coś: Potem widze ze jest kodzik i podpis od ukochanych mikołajów @Rayos i @Grabek, troche sie boje, ale zdaje sobie sprawe ze jestesmy na finishu, portfele puste, nie ma co szaleć przeciez... I w tym momencie szklaneczka z kawą prawie wylądowała na podłodze Nie potrafie odpowiednio ubrać w słowa jak jestem wdzięczny i jak sie wzruszyłem, jesteście srogie poyeby i nigdy sie nie zmieniajcie. DZIEKUJE! 8 Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Ciekawe jakby się policzyło łączną sumę giftow z tegorocznej akcji ile tysięcy złotych forumek przeznaczył na zagrajmerskie prezenty, coś pięknego po prostu, a za rok jubileuszowa edycja Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Mogę powiedzieć jedno: nie podliczajcie, ile wydaliście na gifty. Zaufajcie mi, ja ten błąd popełniłem i teraz żałuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi