Skocz do zawartości

Fallout TV Series

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym zwiastunie tylko to CGI strasznie nierówne mi się wydaje. Vertibirdy z 1:00 spoko, ale domki w tle już nie, podobnie jak 1:19. Wiem, że 5 miechów do premiery i mogą to poprawić, ale trochę dziwnie to wygląda.

Opublikowano (edytowane)

Marzyłem od czasów pierwszego Fallouta o serialu lub filmie - brutalnym, brudnym, bez kompromisów.
Serial obejrzę, ale mam wątpliwości. Ten gładki ghul po liftingu to śmiesznie wygląda, jak sobie przypomnę jak w starych Falloutach wyglądały. Power Armory to jakiś cosplay raczej zrobiony, w ogóle nie czuć tej masy i siły. Szkoda, że bardziej wzorują się na F3 i F4, ale co zrobić, takie czasy.

Liczę w każdym razie, że oprócz brutalności, pokazywać będą bezwzględność Pustkowii, niewolnictwo, Raidersów i wszystko co definiuje Fallouta.

No i jak Todd to nadzoruje to pewnie będą chujowe dialogi - Yes, No, I don’t know. :)

Edytowane przez Snake_Plissken
Opublikowano

No te pancerze wyglądają jakby zrobili je z tych ninrendo kartonów i pomalowali na srebrno. Ghoul wyglądający jak model też nie pomaga. Serial pewnie będzie cierpiał na to samo co tlou. Ta teatralna scenografia przez którą nie można traktować tego świata na serio

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z chęcią zobaczę, bo uwielbiam ten setting. Oby tylko nie nasrali lgbtqwerty+ i woke szitu. Ma być piękne zderzenie nieogarniętego vault dwellera z rzeczywistością. Ciekawe czy muzyka z trailera będzie w serialu, czy tylko wykupili licencję na promocję.

Opublikowano

Ciekawe czy będzie jakieś wprowadzające wytłumaczenie, że tam świat tak wygląda (w sensie przed wybuchem wojny).

W TLoU mieliśmy "Batiatusa", który tłumaczył o grzybie i fajnie to wprowadziło  nieobeznanych w temacie. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...