Figuś 21 250 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 premiera 12 kwietnia na Prime https://insider-gaming.com/fallout-tv-series-images/ https://insider-gaming.com/fallout-tv-show-new-details/ https://www.vanityfair.com/hollywood/2023/11/fallout-first-look Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 28 listopada 2023 Opublikowano 28 listopada 2023 Ciekawe jaki mają budżet, bo google nie chce pokazać Cytuj
Patricko 1 439 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Jak nie będzie biegania do osady pod atakiem w każdym odcinku to 1/10. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Kurde naprawdę podobał mi się ten zwiastun. Teraz to czekam mocno, to może się udać Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Spoko, jest i Goggins więc będzie oglądane. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 W tym zwiastunie tylko to CGI strasznie nierówne mi się wydaje. Vertibirdy z 1:00 spoko, ale domki w tle już nie, podobnie jak 1:19. Wiem, że 5 miechów do premiery i mogą to poprawić, ale trochę dziwnie to wygląda. Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Spoko zwiastun, z ciekawością sprawdzę co z tego wyjdzie. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 2 grudnia 2023 Opublikowano 2 grudnia 2023 Trailer spoko, gorszego postapo od the last of us nie da się zrobić. Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Wygląda całkiem spoko, obada sie. Niepokojem jedynie napawa fakt że ta pizda z bethesdy to nadzoruje Cytuj
messer88 6 579 Opublikowano 3 grudnia 2023 Opublikowano 3 grudnia 2023 Chłop nie jest zboczony jak kuk mann to nie zepsuje niczego, chyba że będą loadingi w trakcie oglądania. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) Marzyłem od czasów pierwszego Fallouta o serialu lub filmie - brutalnym, brudnym, bez kompromisów. Serial obejrzę, ale mam wątpliwości. Ten gładki ghul po liftingu to śmiesznie wygląda, jak sobie przypomnę jak w starych Falloutach wyglądały. Power Armory to jakiś cosplay raczej zrobiony, w ogóle nie czuć tej masy i siły. Szkoda, że bardziej wzorują się na F3 i F4, ale co zrobić, takie czasy. Liczę w każdym razie, że oprócz brutalności, pokazywać będą bezwzględność Pustkowii, niewolnictwo, Raidersów i wszystko co definiuje Fallouta. No i jak Todd to nadzoruje to pewnie będą chujowe dialogi - Yes, No, I don’t know. Edytowane 8 grudnia 2023 przez Snake_Plissken Cytuj
Pupcio 18 603 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 No te pancerze wyglądają jakby zrobili je z tych ninrendo kartonów i pomalowali na srebrno. Ghoul wyglądający jak model też nie pomaga. Serial pewnie będzie cierpiał na to samo co tlou. Ta teatralna scenografia przez którą nie można traktować tego świata na serio Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Z chęcią zobaczę, bo uwielbiam ten setting. Oby tylko nie nasrali lgbtqwerty+ i woke szitu. Ma być piękne zderzenie nieogarniętego vault dwellera z rzeczywistością. Ciekawe czy muzyka z trailera będzie w serialu, czy tylko wykupili licencję na promocję. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Oczywiście, że nasraja. Może ogranicza się trochę w pierwszym sezonie jak dobrze pójdzie. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 7 marca Opublikowano 7 marca Mam obawy, ale może się pozytywnie zaskoczę. Dalej mi nie pasuje, że ten ghoul jakiś taki wygładzony, a miejscami ten Power Armor to jak z jakiegoś cosplayu. Cytuj
lukas_k96 310 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca Fajnie to wygląda, jakimś wielkim fanem tego uniwersum nie jestem, ale serial/film chętnie w tych klimatach obejrzę. Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Ciekawe czy będzie jakieś wprowadzające wytłumaczenie, że tam świat tak wygląda (w sensie przed wybuchem wojny). W TLoU mieliśmy "Batiatusa", który tłumaczył o grzybie i fajnie to wprowadziło nieobeznanych w temacie. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 20 marca Opublikowano 20 marca Z białego mężczyzny musieli zrobić potwora, żeby mógł wystąpić w serialu w innej roli niż zły albo starzec. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia IGN dało 9/10, ciekawe co z tego wyszło, wygląda, że coś niezłego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi