Opublikowano 30 października 202430 paź No mi beta bardzo podeszła. Satysfakcjonujący system walki, odbicia, ala Sekiro, generalnie system soulsowy (stamina, ogniska, mechanika ekwipunku). Jak ktoś gra w soulslike gry, poczuje się jak w domu. Do tego sporo lootu, sety zbroji ( uwielbiam zbierac sety), drzewka umiejętności. Fajnie że dodali te elementy rpg, a nie tylko zrobili prostą kalkę z soulsow. Oprawa też mi się podoba, tego typu grafika szybko sie nie zestarzeje i gdy ps5 będzie past genem, to i tak nie będzie kłuła w oczy, jak np. oryginalny Demon Souls.
Opublikowano 31 października 202431 paź Była beta dla wybranych czy tam demko.Ogólnie sztos, system kozak, wszyscy chwala z ongbalem na czele.Pewniaczek, pozostaje czekać.Fajnie że ktoś temat założył.
Opublikowano 31 października 202431 paź Tak naprawde beta byla dla wszystkich. Wystarczyło założyć konto na Twitch i godzinę oglądać streama. Było o tym parę postów wyżej
Opublikowano 31 października 202431 paź No mi beta bardzo podeszłaMnie beta utwierdziła o zakupie na premierę, szykuje się fajny soulslike z ciekawym settingiem i oprawą graficzną.
Opublikowano 16 stycznia16 sty Autor Jest już dostępne demo gry. Edytowane 16 stycznia16 sty przez Sylvan Wielki
Opublikowano 16 stycznia16 sty Ja tam sobie łamie chwilkę zęby na pierwszym większym lodowym amigo i póki co feeling walki jak i sama gierka spoczko. To jest tak wogole beta z przed paru miesięcy także myślę że do premiery dowiozą. Na ile dowiozą to już czas pokaże ale gra się fajnie. Edit: po napisaniu posta małpa padła za pierwszym razem, magia forumka rzeczywiście wiecznie żywa Edytowane 16 stycznia16 sty przez Rash
Opublikowano 19 stycznia19 sty Jest "nowe" demko. Giereczka wspaniała. W zasadzie ma wszystko to czego oczekuję od takiej gry. Może trochę za dużo tego gearu, trochę takie śmieci jak w niohu. Raczej bym wolał mniej i bardziej ala souls fashion. Ciekawy jestem jakie recki gra zbierze.
Opublikowano 19 stycznia19 sty Bez zmian a nawet trochę ułatwili grę, sprawdzi się jak będzie w jakiejś promocji
Opublikowano 19 stycznia19 sty System walki fajny, ale wizualnie i artystycznie ta gra wydaje mi się póki co straszne nudna i jakoś to mnie głównie w niej nie przekonuje póki co. Level design w tym demku też słabiutki - ten "skrót" do małpy gdzie zrzucasz wóz sprawił że coś mi się w żołądku poprzewracało.
Opublikowano 20 stycznia20 sty Jak dla mnie spoko demko. Czego w tej grze nie ma, a już widzieliśmy? W soulslike'ach jedyna zmienna to art design i setting, a te tutaj mnie kupują.
Opublikowano 3 lutego3 lut Niestety w grze będą tylko 3 rodzaje broni. Zajebiście mało jak na soulslike.
Opublikowano 3 lutego3 lut A w sekiro ile było? Wydaje mi się że dzięki temu można lepiej dopracować system i zbilansować grę pod kątem wyzwania. Choć pewnie replayability mniejsze
Opublikowano 3 lutego3 lut No niby są rozbudowane drzewka pod te 3 typy. Zobaczymy recenzje. Wstępnie jestem na tak zwłaszcza jak się uda wyrwać na premierę poniżej 200zł.
Opublikowano 3 lutego3 lut 5 godzin temu, mugen napisał(a): W Stellar Blade był jeden i stykło. SB to soulsy?
Opublikowano 4 lutego4 lut 11 godzin temu, Beelzeboss napisał(a): a ty nie jestes subskrybentem usługi? Nie wiedziałem że będzie w gamepasie. Jak będzie to no brainer będę ogrywał jak dziki. 10 godzin temu, Square napisał(a): SB to soulsy? Każda gra walki tpp to soulsy, wiadomo że from software wymyśliło uniki i lockowanie na celu.