Rotevil 137 Opublikowano poniedziałek o 15:52 Opublikowano poniedziałek o 15:52 Polscy recenzenci chyba nie podołali i coś nie wrzucają, gra ponoć dosyć trudna Cytuj
iluck85 3 233 Opublikowano poniedziałek o 16:33 Opublikowano poniedziałek o 16:33 Ja tam zamówiłem u dejwa- czekam na piątek. Wersja na PS5. Cytuj
Wredny 10 122 Opublikowano poniedziałek o 17:10 Opublikowano poniedziałek o 17:10 Cowboy zachwycony - miks Sekiro z Nioh: 1 Cytuj
Plackus 485 Opublikowano poniedziałek o 18:53 Opublikowano poniedziałek o 18:53 Wymieniłem punkty PlayStation star na kaskę i sobie już człowiek pyka w Berserkera. Progres z demka się przenosi więc i kilka trofików wystrzeliło od razu przy uruchomieniu. Cytuj
Shen 10 515 Opublikowano wtorek o 08:33 Opublikowano wtorek o 08:33 Jedyne co mi się podobało w tej grze to okładka, ale po obejrzeniu recek dodane do wishlisty. Cytuj
iluck85 3 233 Opublikowano wtorek o 08:45 Opublikowano wtorek o 08:45 Mi styl graficzny usiadł, ktoś w recenzji napisał że świat jest pusty i martwy. Pełna zgoda. Cytuj
Josh 5 589 Opublikowano wtorek o 09:03 Opublikowano wtorek o 09:03 Wygląda jak gra prosto z generatora soulslike'ów. Nie mówię, że to źle, gatunek cały czas ma swoich fanów i w większości wychodzą z tego solidne produkcje, ale jak ktoś już się nagrał w takie gry, to może się porzygać przy kolejnej, która w sumie chyba nie oferuje nic świeżego. Styl graficzny trochę jak Code Vein, klimat jak w Nioh, walka w stronę Stellar Blade. Na razie podziękuję, ale za jakiś czas jak już naprawdę nie będę miał w co grać, to pewnie się skuszę. 2 1 Cytuj
Rotevil 137 Opublikowano wtorek o 09:32 Opublikowano wtorek o 09:32 Tak dawno nie w grałem w nic wymagającego, że nie wytrzymałem i kupiłem tańszy klucz na ten wczesny dostęp, choć tego nie pochwalam , to co do gry nie zawiodłem się, bossowie są ciężcy i wytrzymali dosyć, sama sieczka przeciwników jest jak w NioHu + parry jak z Lies of P, animacje są świetne i płynne, są trzy głównie bronie, każda ma swoje specjalne zdolności i drzewko rozwoju, ogólnie mocno wciąga jak na razie, tak chyba mógłby wyglądać Nioh 3 gdyby Team Ninja poszło po rozum do głowy Cytuj
easye 3 451 Opublikowano wtorek o 22:21 Opublikowano wtorek o 22:21 W dniu 3.02.2025 o 23:17, Beelzeboss napisał(a): a ty nie jestes subskrybentem usługi? skąd w ogóle info, że gra ma się pojawić w Game Passie? Cytuj
Rotevil 137 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Bossowie w tej grze to poziom Sekiro, nie ma szans, że polecisz jak przecinak i pokonasz niektórych poniżej 30 min, jest ciężko, ale gra się wyśmienicie, jak razie najlepszy soulslike 2025 Cytuj
genjuro 93 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Niedawno czytałem artykuł, gdzie twórcy mówili coś o poziomie trudności. Mniej więcej po kilku porażkach miała się pojawiać opcja zmiany poziomu trudności. Faktycznie tak jest? Cytuj
devilbot 3 826 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Narazie nerfią gierkę jak pojebani bo Kiszczak utknął na 2 bosie https://insider-gaming.com/the-first-berserker-khazan-nerfs-hardest-bosses-in-patch/ Cytuj
Rotevil 137 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu 25 minut temu, genjuro napisał(a): Niedawno czytałem artykuł, gdzie twórcy mówili coś o poziomie trudności. Mniej więcej po kilku porażkach miała się pojawiać opcja zmiany poziomu trudności. Faktycznie tak jest? Walczyłem z jednym bossem ponad godzinę i ani razu nie pojawia się taka opcja, można samemu w opcjach zmienić poziom na easy. Cytuj
Plackus 485 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, genjuro napisał(a): Niedawno czytałem artykuł, gdzie twórcy mówili coś o poziomie trudności. Mniej więcej po kilku porażkach miała się pojawiać opcja zmiany poziomu trudności. Faktycznie tak jest? U mnie się pojawiło po dwóch porażkach z mobkami. Oczywiście poziomu nie obniżyłem Edytowane 13 godzin temu przez Plackus Cytuj
golab 1 690 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 13 godzin temu, devilbot napisał(a): Narazie nerfią gierkę jak pojebani bo Kiszczak utknął na 2 bosie https://insider-gaming.com/the-first-berserker-khazan-nerfs-hardest-bosses-in-patch/ zrobiłem vipera przed nerfem i w sumie nie dziwię się, że poszedł pod nóż, dwa paski i cztery fazy, a to trzecia misja i czas na uczenie się mechanik, a nie półgodzinną batalię ze zmianami tempa Cytuj
Fraczek 15 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 hour ago, golab said: zrobiłem vipera przed nerfem i w sumie nie dziwię się, że poszedł pod nóż, dwa paski i cztery fazy, a to trzecia misja i czas na uczenie się mechanik, a nie półgodzinną batalię ze zmianami tempa Z souls-likami jest tak, że w niektórych tego typu produkcjach okno parry / dodge pasuje Ci od pierwszej minuty lub za chu.ja nie mozesz tego wyczuc. Mnie w Beserkerze usiadlo od razu. Vipera (też przed nerfem) pyknalem po 8 próbach. Nie był to jednak spacerek bo trzeba było być cały czas skupionym i pamiętać każdą sekwencje ruchu / ataku. Zdaje sobie więc sprawę że dla niektórych ten mobek przed nerfem był nie do zrobienia, a mówimy o 2 bossie w grze.. Abstrahując od powyższego, dla mnie GOTY. System walki, to jak gra wynagradza gracza za bycie uważnym / cierpliwym, loot, styl graficzny. Jedyny minus póki co - poukrywane moby w miejscach w których w ogóle się nie spodziewasz, że coś wyskoczy - taki lekki dick move. Reszta top. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi