Rotevil 138 Opublikowano poniedziałek o 15:52 Opublikowano poniedziałek o 15:52 Polscy recenzenci chyba nie podołali i coś nie wrzucają, gra ponoć dosyć trudna Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano poniedziałek o 16:33 Opublikowano poniedziałek o 16:33 Ja tam zamówiłem u dejwa- czekam na piątek. Wersja na PS5. Cytuj
Wredny 10 124 Opublikowano poniedziałek o 17:10 Opublikowano poniedziałek o 17:10 Cowboy zachwycony - miks Sekiro z Nioh: 1 Cytuj
Plackus 485 Opublikowano poniedziałek o 18:53 Opublikowano poniedziałek o 18:53 Wymieniłem punkty PlayStation star na kaskę i sobie już człowiek pyka w Berserkera. Progres z demka się przenosi więc i kilka trofików wystrzeliło od razu przy uruchomieniu. Cytuj
Shen 10 522 Opublikowano wtorek o 08:33 Opublikowano wtorek o 08:33 Jedyne co mi się podobało w tej grze to okładka, ale po obejrzeniu recek dodane do wishlisty. Cytuj
iluck85 3 245 Opublikowano wtorek o 08:45 Opublikowano wtorek o 08:45 Mi styl graficzny usiadł, ktoś w recenzji napisał że świat jest pusty i martwy. Pełna zgoda. Cytuj
Josh 5 601 Opublikowano wtorek o 09:03 Opublikowano wtorek o 09:03 Wygląda jak gra prosto z generatora soulslike'ów. Nie mówię, że to źle, gatunek cały czas ma swoich fanów i w większości wychodzą z tego solidne produkcje, ale jak ktoś już się nagrał w takie gry, to może się porzygać przy kolejnej, która w sumie chyba nie oferuje nic świeżego. Styl graficzny trochę jak Code Vein, klimat jak w Nioh, walka w stronę Stellar Blade. Na razie podziękuję, ale za jakiś czas jak już naprawdę nie będę miał w co grać, to pewnie się skuszę. 2 1 Cytuj
Rotevil 138 Opublikowano wtorek o 09:32 Opublikowano wtorek o 09:32 Tak dawno nie w grałem w nic wymagającego, że nie wytrzymałem i kupiłem tańszy klucz na ten wczesny dostęp, choć tego nie pochwalam , to co do gry nie zawiodłem się, bossowie są ciężcy i wytrzymali dosyć, sama sieczka przeciwników jest jak w NioHu + parry jak z Lies of P, animacje są świetne i płynne, są trzy głównie bronie, każda ma swoje specjalne zdolności i drzewko rozwoju, ogólnie mocno wciąga jak na razie, tak chyba mógłby wyglądać Nioh 3 gdyby Team Ninja poszło po rozum do głowy Cytuj
easye 3 451 Opublikowano wtorek o 22:21 Opublikowano wtorek o 22:21 W dniu 3.02.2025 o 23:17, Beelzeboss napisał(a): a ty nie jestes subskrybentem usługi? skąd w ogóle info, że gra ma się pojawić w Game Passie? Cytuj
Rotevil 138 Opublikowano czwartek o 14:01 Opublikowano czwartek o 14:01 Bossowie w tej grze to poziom Sekiro, nie ma szans, że polecisz jak przecinak i pokonasz niektórych poniżej 30 min, jest ciężko, ale gra się wyśmienicie, jak razie najlepszy soulslike 2025 Cytuj
genjuro 93 Opublikowano czwartek o 16:32 Opublikowano czwartek o 16:32 Niedawno czytałem artykuł, gdzie twórcy mówili coś o poziomie trudności. Mniej więcej po kilku porażkach miała się pojawiać opcja zmiany poziomu trudności. Faktycznie tak jest? Cytuj
devilbot 3 829 Opublikowano czwartek o 16:44 Opublikowano czwartek o 16:44 Narazie nerfią gierkę jak pojebani bo Kiszczak utknął na 2 bosie https://insider-gaming.com/the-first-berserker-khazan-nerfs-hardest-bosses-in-patch/ Cytuj
Rotevil 138 Opublikowano czwartek o 16:59 Opublikowano czwartek o 16:59 25 minut temu, genjuro napisał(a): Niedawno czytałem artykuł, gdzie twórcy mówili coś o poziomie trudności. Mniej więcej po kilku porażkach miała się pojawiać opcja zmiany poziomu trudności. Faktycznie tak jest? Walczyłem z jednym bossem ponad godzinę i ani razu nie pojawia się taka opcja, można samemu w opcjach zmienić poziom na easy. Cytuj
Plackus 485 Opublikowano czwartek o 19:52 Opublikowano czwartek o 19:52 (edytowane) 3 godziny temu, genjuro napisał(a): Niedawno czytałem artykuł, gdzie twórcy mówili coś o poziomie trudności. Mniej więcej po kilku porażkach miała się pojawiać opcja zmiany poziomu trudności. Faktycznie tak jest? U mnie się pojawiło po dwóch porażkach z mobkami. Oczywiście poziomu nie obniżyłem Edytowane czwartek o 19:53 przez Plackus Cytuj
golab 1 690 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 13 godzin temu, devilbot napisał(a): Narazie nerfią gierkę jak pojebani bo Kiszczak utknął na 2 bosie https://insider-gaming.com/the-first-berserker-khazan-nerfs-hardest-bosses-in-patch/ zrobiłem vipera przed nerfem i w sumie nie dziwię się, że poszedł pod nóż, dwa paski i cztery fazy, a to trzecia misja i czas na uczenie się mechanik, a nie półgodzinną batalię ze zmianami tempa Cytuj
Fraczek 15 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 1 hour ago, golab said: zrobiłem vipera przed nerfem i w sumie nie dziwię się, że poszedł pod nóż, dwa paski i cztery fazy, a to trzecia misja i czas na uczenie się mechanik, a nie półgodzinną batalię ze zmianami tempa Z souls-likami jest tak, że w niektórych tego typu produkcjach okno parry / dodge pasuje Ci od pierwszej minuty lub za chu.ja nie mozesz tego wyczuc. Mnie w Beserkerze usiadlo od razu. Vipera (też przed nerfem) pyknalem po 8 próbach. Nie był to jednak spacerek bo trzeba było być cały czas skupionym i pamiętać każdą sekwencje ruchu / ataku. Zdaje sobie więc sprawę że dla niektórych ten mobek przed nerfem był nie do zrobienia, a mówimy o 2 bossie w grze.. Abstrahując od powyższego, dla mnie GOTY. System walki, to jak gra wynagradza gracza za bycie uważnym / cierpliwym, loot, styl graficzny. Jedyny minus póki co - poukrywane moby w miejscach w których w ogóle się nie spodziewasz, że coś wyskoczy - taki lekki dick move. Reszta top. Cytuj
Rotevil 138 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Ale balans w tej grze to leży, to chyba nie jest normalne, że bijesz 15 min bossa w pierwszej połowie po to by zginąć później od dwóch ciosów, matematyka jest źle zrobiona. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi