genjuro 85 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października No mi beta bardzo podeszła. Satysfakcjonujący system walki, odbicia, ala Sekiro, generalnie system soulsowy (stamina, ogniska, mechanika ekwipunku). Jak ktoś gra w soulslike gry, poczuje się jak w domu. Do tego sporo lootu, sety zbroji ( uwielbiam zbierac sety), drzewka umiejętności. Fajnie że dodali te elementy rpg, a nie tylko zrobili prostą kalkę z soulsow. Oprawa też mi się podoba, tego typu grafika szybko sie nie zestarzeje i gdy ps5 będzie past genem, to i tak nie będzie kłuła w oczy, jak np. oryginalny Demon Souls. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Była beta dla wybranych czy tam demko.Ogólnie sztos, system kozak, wszyscy chwala z ongbalem na czele.Pewniaczek, pozostaje czekać.Fajnie że ktoś temat założył. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Tak naprawde beta byla dla wszystkich. Wystarczyło założyć konto na Twitch i godzinę oglądać streama. Było o tym parę postów wyżej Cytuj
KOMARZYSKO 377 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października No mi beta bardzo podeszłaMnie beta utwierdziła o zakupie na premierę, szykuje się fajny soulslike z ciekawym settingiem i oprawą graficzną. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi