ASX 14 645 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Single player, trzecioosobowa gra od Arkane Lyon (seria Dishonored) Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Trzymam kciuki, ale jestem sceptycznie nastawiony do gier na licencjach komiksów o superbohaterach, chociaż wybór zacny. Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 8 grudnia 2023 Autor Opublikowano 8 grudnia 2023 Napisaki że prace dopiero startują więc premiera najwcześniej pewnie w 2030 r. Na Xbox Series XX xd Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 No i dopiero zaczęli produkcję... see you in 6 years from now... 1 Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Z jednymi wampirami nie pykło Arkane to biorą się za inne, licencja fajna, zapowiedź zbędna na tym etapie. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Po deathloopie I redfallu to niech oni zrobią pacza do D2 i znikną na kilka lat z tym co tam mają robić. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 No przeciez znikna na kilka lat bo skoro wczesny etap to 2028 najwczesniej xDDDD Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Phil szykuje gry na start nowej generacji. Zobaczymy. 2 Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Panowie są dwa studia Arkane, jedni robią Blade a drudzy Ci od Redfalla i D2 robią teraz D3. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 (edytowane) 14 minut temu, Soul napisał: Panowie są dwa studia Arkane, jedni robią Blade a drudzy Ci od Redfalla i D2 robią teraz D3. Studio w teksasie odstawiło cyrk z redfall, kompletnie niezrozumiały. Robili grę na UE, na silniku którego jak sami się wygadali między wierszami nie opanowali co zresztą doskonale widać, Jednocześnie to studio w Austin rozwija własny silnik na którym powstał Deathloop robiony przez francuski oddział, czy wcześniej Disshonored. Być może robią nowe Disshonored, ale teksański oddział jest w słabej kondycji, stracili doświadczonych ludzi. Hooy wie co są w stanie zdziałać. Tak jeszcze w ramach sprostowania @Soul, to francuski oddział robił Disshonored 2, Deathloop i teraz pracują nad Bladem. Edytowane 8 grudnia 2023 przez Dalhi Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Poziomu na miarę Insomniaca to się nie spodziewam, ale zobaczymy, co tam im sią uda zrobić. Tylko minus taki, że 5 lat czekania na to. W ogóle po jaką cholerę zapowiadać grę, która wyjdzie bardzo późno. Już lepiej robić trailery na rok przed premierą jak w przypadku GTA VI (no tutaj to przyjdzie nam MOŻE czekać półtora roku). Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 15 minut temu, Faka napisał: Poziomu na miarę Insomniaca to się nie spodziewam, ale zobaczymy, co tam im sią uda zrobić. Tylko minus taki, że 5 lat czekania na to. W ogóle po jaką cholerę zapowiadać grę, która wyjdzie bardzo późno. Już lepiej robić trailery na rok przed premierą jak w przypadku GTA VI (no tutaj to przyjdzie nam MOŻE czekać półtora roku). Może to i dobrze - nie będzie grania głuchą, misji dla ślepej i pomocy pedałom w zaproszeniu na kinderbal 1 1 Cytuj
SnoD 2 318 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Jeśli mieliby się oglądać na gry o rajtuzowcach, to powinni raczej spoglądać w kierunku serii Arkham niż Spidermana. Cytuj
Soul 1 321 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 52 minuty temu, Dalhi napisał: Studio w teksasie odstawiło cyrk z redfall, kompletnie niezrozumiały. Robili grę na UE, na silniku którego jak sami się wygadali między wierszami nie opanowali co zresztą doskonale widać, Jednocześnie to studio w Austin rozwija własny silnik na którym powstał Deathloop robiony przez francuski oddział, czy wcześniej Disshonored. Być może robią nowe Disshonored, ale teksański oddział jest w słabej kondycji, stracili doświadczonych ludzi. Hooy wie co są w stanie zdziałać. Tak jeszcze w ramach sprostowania @Soul, to francuski oddział robił Disshonored 2, Deathloop i teraz pracują nad Bladem. To się tak wymieszało, że HS czyli gość od Redfalla było dowodzącym przy D2. Dinka nie pracował przy D2... Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 12 minut temu, Soul napisał: To się tak wymieszało, że HS czyli gość od Redfalla było dowodzącym przy D2. Dinka nie pracował przy D2... To w połowie prawda, https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dishonored_2. Jeden i drugi pracował przy Disshonored 2. Zresztą, zostawmy kto i co robił. Realia są takie że zyebali Redfall, zrobili niezły Deathloop i teraz dostali komiks do produkcji. Bezpiecznie dla studia, to klimat bliższy ich pracy niż looter shooter. Cytuj
Faka 3 989 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 38 minut temu, XM. napisał: Może to i dobrze - nie będzie grania głuchą, misji dla ślepej i pomocy pedałom w zaproszeniu na kinderbal W sensie to ja miałem na myśli trzon rozgrywki, movement, walka. A ja nie wiem jak Arkane sobie z tym poradzi, bo w takim temacie to raczej oni nie siedzieli, no i jeszcze tryb tpp. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Biorąc pod uwagę ich poprzednie dzieła, to raczej o rozgrywkę (którym Dishonored stało) nie ma się co martwić. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Pomysł ciekawy, na pewno nie oklepany bohater, więc będzie coś nowego. Zobaczymy, jak wyjdzie w rzeczywistości. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 12 godzin temu, Soul napisał: Panowie są dwa studia Arkane, jedni robią Blade a drudzy Ci od Redfalla i D2 robią teraz D3. Faktycznie, zapomniałem że to ci od DL, przy dobrych wiatrach będzie grane pod koniec generacji. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Design postaci tragiczny, jak jakieś fortnite. Spodziewałem się troche bardziej realistycznej otoczki. No ale studio niezłe, gameplay pewnie dowiezie. 2 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 gdzie. bez kitu, gdzie ty tu widzisz design fortnite xd Cytuj
drozdu7 2 786 Opublikowano 9 grudnia 2023 Opublikowano 9 grudnia 2023 Już pomijając datę premiery to mi się podoba że wychodzą ze swojej strefy komfortu. Dostali fajną markę i chcą ją zrobić po swojemu. Właśnie oby nie był to realistyczny cinematic kopiujący Insomniaków. Cytuj
ASX 14 645 Opublikowano 14 grudnia 2023 Autor Opublikowano 14 grudnia 2023 3 concept arty, czyli już w sumie pokazali więcej niż ci od Frakcji 1 1 Cytuj
Szermac 2 739 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Trochę Sifu vibe, ciekawe co im z tego wyjdzie. Mam nadzieję i raczej tak jest, że nie idą w Insomniac style. Może jakiś slasheros fajny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi