SnoD 2 341 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Raczej stealth niż slasher. Cytuj
KrYcHu_89 2 370 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Dlaczego nie zrobili Blade'a białym człowiekiem? Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 To żeby elementy stealth były bardziej realistyczne. Cytuj
Wredny 9 695 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Trochę mi nie pasuje Blade w formule stealth, ale mam nadzieję, ze jakoś to zbalansują i będzie trochę "na Jana" i trochę "na Snejka". Co do stylu graficznego to póki co niezbyt mi się to podoba, bo faktycznie jebie jakąś tanią kreskówką, ale mam nadzieję, że Arkane się postara - niby zawsze mieli swój własny styl, ale tutaj chyba wolałbym większego pójścia w realizm, bo te koncepty to żywcem z RedFalla wyjęte. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Każda gra Arkane ma taki styl graficzny i tutaj nie będzie inaczej. 1 Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 14 godzin temu, Wredny napisał: Trochę mi nie pasuje Blade w formule stealth, ale mam nadzieję, ze jakoś to zbalansują i będzie trochę "na Jana" i trochę "na Snejka". Poza nieszczęsnym wyjątkiem jakim był Redfall, to dwie rzeczy wyróżniały gry Arkane. Stylizowana grafika, oraz dość duża swoboda w rozgrywaniu misji z wajchą w stronę skradanki. Za to lubię ich tytuły. Mam nadzieję że są w stanie dowieźć projekt i będzie conajmniej dobry. Tyle że do premiery zapewne około trzech lat, więc w sumie nie ma co sobie gitary zawracać. Pokażą za dwa lata rozgrywkę, będziemy marudzić. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 15 grudnia 2023 Autor Opublikowano 15 grudnia 2023 premiera za 3 lata to bardzo optymistyczny wariant. Ja obstawiam 5 lat czekania. Cytuj
Dalhi 209 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 (edytowane) Podejrzawm że dwa lata robili koncepty, przepychanka z licencją, rekrutacja. Jeżeli teraz wchodzą w fazę pełnej produkcji, to można obstawić trzy lata... No chyba że mieli robić coś innego, a wyskoczyła okazja na licencjowany komiks Marvela to są faktycznie pięć lat od premiery. Może być tak że robili już trzecią część dishonored i porzucili prace. Tylko moje spekulacje. Edytowane 15 grudnia 2023 przez Dalhi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi