SnoD 2 459 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Raczej stealth niż slasher. Cytuj
KrYcHu_89 2 604 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Dlaczego nie zrobili Blade'a białym człowiekiem? Cytuj
pawelgr5 1 626 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 To żeby elementy stealth były bardziej realistyczne. Cytuj
Wredny 10 054 Opublikowano 14 grudnia 2023 Opublikowano 14 grudnia 2023 Trochę mi nie pasuje Blade w formule stealth, ale mam nadzieję, ze jakoś to zbalansują i będzie trochę "na Jana" i trochę "na Snejka". Co do stylu graficznego to póki co niezbyt mi się to podoba, bo faktycznie jebie jakąś tanią kreskówką, ale mam nadzieję, że Arkane się postara - niby zawsze mieli swój własny styl, ale tutaj chyba wolałbym większego pójścia w realizm, bo te koncepty to żywcem z RedFalla wyjęte. Cytuj
Czoperrr 5 499 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 Każda gra Arkane ma taki styl graficzny i tutaj nie będzie inaczej. 1 Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 14 godzin temu, Wredny napisał: Trochę mi nie pasuje Blade w formule stealth, ale mam nadzieję, ze jakoś to zbalansują i będzie trochę "na Jana" i trochę "na Snejka". Poza nieszczęsnym wyjątkiem jakim był Redfall, to dwie rzeczy wyróżniały gry Arkane. Stylizowana grafika, oraz dość duża swoboda w rozgrywaniu misji z wajchą w stronę skradanki. Za to lubię ich tytuły. Mam nadzieję że są w stanie dowieźć projekt i będzie conajmniej dobry. Tyle że do premiery zapewne około trzech lat, więc w sumie nie ma co sobie gitary zawracać. Pokażą za dwa lata rozgrywkę, będziemy marudzić. Cytuj
ASX 14 957 Opublikowano 15 grudnia 2023 Autor Opublikowano 15 grudnia 2023 premiera za 3 lata to bardzo optymistyczny wariant. Ja obstawiam 5 lat czekania. Cytuj
Dalhi 276 Opublikowano 15 grudnia 2023 Opublikowano 15 grudnia 2023 (edytowane) Podejrzawm że dwa lata robili koncepty, przepychanka z licencją, rekrutacja. Jeżeli teraz wchodzą w fazę pełnej produkcji, to można obstawić trzy lata... No chyba że mieli robić coś innego, a wyskoczyła okazja na licencjowany komiks Marvela to są faktycznie pięć lat od premiery. Może być tak że robili już trzecią część dishonored i porzucili prace. Tylko moje spekulacje. Edytowane 15 grudnia 2023 przez Dalhi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi