SebaSan1981 3 564 Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Ja dopiero po wyplacie ale polował na potfury będę napewno. W MHW bawiłem się przednio! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Czy to są dwie oddzielne bety dla ludzi z plusem i bez czy po prostu jak masz plusa to grasz przez cały ten okres ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 25 Października Udostępnij Opublikowano 25 Października W dniu 24.10.2024 o 13:38, Kazub napisał(a): Czy to są dwie oddzielne bety dla ludzi z plusem i bez czy po prostu jak masz plusa to grasz przez cały ten okres ? Po prostu grasz cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano Poniedziałek o 05:49 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 05:49 Beta dla ps plus dostępna Póki co wywala serwer Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano Wtorek o 07:42 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:42 (edytowane) Jestem po pierwszym potworku i na ten moment mogę napisać że to stary dobry monster Hunter z bardziej filmowymi akcentami ala Uncharted. Na plus jak zwykle kreator postaci, animowane cutscenki i ogólna animacja naszej postaci i jego wierzchowca. Wszystko w bardzo podobnym stylu do MW world z tym że czuć większy budżet ?? ... Grafika w trybie rozdzielczości jest poprawna ale zdarza się że animacja chrupnie i jest ogólnie lekko "rwana" Tryb performance płynny ale dawngorad jeżeli chodzi o rozdzielczosc straszny. Porownalbym to do ff7 rebirth. Więc oczy bolą ( rozdzielczość jest naprawdę bardzo niska ) To dopiero beta więc pewnie poprawia chociaż czuć że tutaj wjedzie gierka na ps5 PRO i nie będzie tych problemów Fajny patent że nie ma loading między główna mapa a baza Edytowane Wtorek o 07:44 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano Wtorek o 10:55 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 10:55 Co to w ogóle znaczy"stary dobry MH z akcentami Uncharted"? To wcale nie brzmi jak stary dobry MH. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano Wtorek o 11:20 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 11:20 (edytowane) 25 minut temu, XM. napisał(a): Co to w ogóle znaczy"stary dobry MH z akcentami Uncharted"? To wcale nie brzmi jak stary dobry MH Ej ej nie przeinaczaj. Napisałem z ELEMENTAMI FILMOWYMI ALA UNCHARTED .Takie pierwsze skojarzenie jak prosto z ładnych cutscenek bez cieńć przeniosło mnie do ścigania potwora na wierzchowcu i później znowu ucieczka przed stworami i strzelanie do nich będąc odwróconym tyłem Takie skojarzenie miałem Edytowane Wtorek o 11:21 przez Plackus Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano Wtorek o 12:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:00 ok czyli byle do Rise 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano Wtorek o 12:05 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:05 A to nie ma się co bać - pewnie bardziej story battle z niektórymi zrobią, zalążek byk już w world z czymś takim. Bez paniki w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tlas 433 Opublikowano Wtorek o 12:09 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 12:09 prolog MHW śni mi się do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 698 Opublikowano 3 minuty temu Udostępnij Opublikowano 3 minuty temu (edytowane) World na sterydach. Parę nowych mechanik i trochę QoL. Wjedzie na premierę. Edytowane 3 minuty temu przez WisnieR Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi