badzejo 428 Opublikowano poniedziałek o 16:01 Opublikowano poniedziałek o 16:01 Teraz tylko niech prezes Dave wyślę paczuszki najlepiej w środę i znów 500 h wpadnie w monsterku Cytuj
UberAdi 2 328 Opublikowano poniedziałek o 16:46 Opublikowano poniedziałek o 16:46 Ja to jednak zaczekam bo podobno technicznie gra się nie różni od bety i jest kaszana. Może naiwnie liczę, że coś się zmieni ale nie chcę sobie psuć gry. Cytuj
XM. 11 317 Opublikowano poniedziałek o 17:38 Opublikowano poniedziałek o 17:38 No i podobno contentu jest fchuj mało. Cytuj
Mari4n 611 Opublikowano poniedziałek o 17:48 Opublikowano poniedziałek o 17:48 Mniej niż w worldzie na premierę? Cytuj
KrYcHu_89 2 567 Opublikowano poniedziałek o 17:52 Opublikowano poniedziałek o 17:52 13 minut temu, XM. napisał(a): No i podobno contentu jest fchuj mało. Czyli co znowu inflacja ocenowa w grze Capcomu, przy DD2 było to samo, z dużej chmury jednak dosyć mało deszczu było przy DD2. Cytuj
Rooofie 191 Opublikowano poniedziałek o 17:53 Opublikowano poniedziałek o 17:53 Framerate mode to chyba pamięty czasy PS2. Żenujące. Boje się nawet myśleć, jak to będzie działać na PC. Cytuj
Shen 10 231 Opublikowano poniedziałek o 18:01 Opublikowano poniedziałek o 18:01 Dobrze, że olałem preorder po ograniu bety. Cytuj
Mari4n 611 Opublikowano poniedziałek o 18:07 Opublikowano poniedziałek o 18:07 720p w trybie framerate 1 Cytuj
UberAdi 2 328 Opublikowano poniedziałek o 18:21 Opublikowano poniedziałek o 18:21 25 minut temu, Rooofie napisał(a): Framerate mode to chyba pamięty czasy PS2. Żenujące. Boje się nawet myśleć, jak to będzie działać na PC. Na PC na dwóch takich samych zestawach z 4080 gra działała im zupełnie inaczej. Jeden miał "smooth experience" a drugi crashe i gra chodziła gorzej niż beta. Bez szczegółów w tym video, trzeba pewnie poczekać na Digital Foundry ale chyba jest tak jak można się spodziewać czyli źle Cytuj
XM. 11 317 Opublikowano poniedziałek o 18:25 Opublikowano poniedziałek o 18:25 33 minuty temu, Mari4n napisał(a): Mniej niż w worldzie na premierę? Podobno story 15h, drugie tyle na post game. Z tym drugim bym się wstrzymał, ale w story jestem w stanie uwierzyć. Dodatkowo w grze jest najmniej potworów na start od czasów mh tri, brak layerdow dla broni, gra jest jeszcze prostsza, sam motyw polowania który z każdą częścią jest coraz bardziej obcinany tu jest zarżnięty (nawet itemy z potworów nie wyskakują - od razu wpadają do ekwipunku)... Szkoda, ja się na razie wstrzymam, poczekam na opinie normalnych graczy, a nie recenzentów. Na ten chwilę wychodzi na to, że trochę zawód i prawdziwy mhwilds wyjdzie gdzieś za półtora roku z dlc z master rankiem itd. Cytuj
Shen 10 231 Opublikowano poniedziałek o 18:27 Opublikowano poniedziałek o 18:27 Typ w jednej recenzji mówi, że wyczyścił wszystko w 35h i to bez bawienia się w jakieś dopasowywanie ekwipunku pod polowania, tylko wszystko na jana w jednym sprzęcie. No nie wiem skąd te oceny przy takiej zawartości i technicznym stanie gry. Cytuj
easye 3 445 Opublikowano poniedziałek o 18:48 Opublikowano poniedziałek o 18:48 26 minut temu, UberAdi napisał(a): Na PC na dwóch takich samych zestawach z 4080 gra działała im zupełnie inaczej. Jeden miał "smooth experience" a drugi crashe i gra chodziła gorzej niż beta. Bez szczegółów w tym video, trzeba pewnie poczekać na Digital Foundry ale chyba jest tak jak można się spodziewać czyli źle Może 1 ma mniej ROPsów. He hehe hehehe. Cytuj
Rotevil 133 Opublikowano poniedziałek o 18:55 Opublikowano poniedziałek o 18:55 Na 4070 Super działa płynnie około 80 fps w wysokich ustawieniach, także na PC dobra jest chyba optymalizacja. Cytuj
tlas 466 Opublikowano poniedziałek o 19:09 Opublikowano poniedziałek o 19:09 Brzydkie, wyprane z kolorów i z chodzonymi sekcjami ahahhaah. Nie mój monsterek. Czekam na Rise 2, a nie tę chujnię na kaczych łapach xd 1 1 Cytuj
lysyolec 1 Opublikowano poniedziałek o 20:19 Opublikowano poniedziałek o 20:19 (edytowane) "Monster Hunter Wilds to najprostsza, najłatwiejsza i najbardziej przystępna odsłona w historii serii. Weterani polowań na potwory będą kręcić nosami, ale rzesze nowych graczy błyskawicznie odnajdą się na Zakazanych Ziemiach." Ja aktualnie osobiście ogrywam FU, i patrząc na to w którym kierunku podąża seria, to jest to trochę słabe... Przeciez seria słynęła z wyzwania, z wkurwianiu się, oraz satysfakcji po wygranej walce gdzie pot spływał po jajach. Do dziś na prywatnych serwerach łowcy bawią się w G randze, u służą pomocą dla tych, którzy nie ogarniają mechanik. Coś czuję że to doświadczenie może kompletnie zaniknąć Poza tym nie wiem skąd te 90 na metacritic? Polacy z tego co widzę dają oceny w okolicach 7, zwracając uwagę na to, o czym było wspomniane Edytowane poniedziałek o 20:27 przez lysyolec Cytuj
Shen 10 231 Opublikowano poniedziałek o 20:40 Opublikowano poniedziałek o 20:40 Casualizacji ciąg dalszy. Nie wiem, może to i dobrze? Jestem starym dziadem, nie mam czasu farmić tydzień rathalos plate z drop rate 2% Cytuj
Mari4n 611 Opublikowano poniedziałek o 21:21 Opublikowano poniedziałek o 21:21 Taki wysoki droprate trochę skróci żywotność gry, za to pewnie lepiej się sprzeda Cytuj
XM. 11 317 Opublikowano poniedziałek o 22:03 Opublikowano poniedziałek o 22:03 Mnie najbardziej wkurwia, że całkowicie seria straciła motyw polowania na potwory - zawsze wyobrażałem sobie, że taki mh w openworldzie będzie miał zaawansowane szukanie, wywabienie potworów czy też szykowanie pułapek i zwabianie przeciwników pod to, system painballi, znajomość endemitow... Nie mówię, że na tym ma polegac cała gra, kurwa - niech będzie 20% reszta to walka, ale no teraz to może z 1% i głupie napierdalanie. Ja pasuje, czekam na jakiś dodatek moonphase czy jak to nazwa za półtora roku. Cytuj
Shen 10 231 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Opublikowano poniedziałek o 22:09 Ja kupie, ale nie w pełnej cenie, nówka prawie 3 bomby. Nie dam tyle za gre w takim stanie technicznym. Cytuj
tlas 466 Opublikowano wczoraj o 08:32 Opublikowano wczoraj o 08:32 Mi się trochę kierunek, w którym zmierza seria, kojarzy z kolejnymi odsłonami pokemonów. Każda odsłona coraz łatwiejsza, z coraz większą ilością bajerow które spłycają rozgrywkę. I tak samo dobrze się sprzeda, bo fani i tak kupią lol. Cytuj
Patapon 65 Opublikowano wczoraj o 15:55 Opublikowano wczoraj o 15:55 Hold do czerwca. Niech trochę połatają. Cytuj
KrYcHu_89 2 567 Opublikowano wczoraj o 15:59 Opublikowano wczoraj o 15:59 8 minut temu, Plackus napisał(a): Ten silnik w open worldach walczy dzielnie z UE5 o tytuł trendowatego. Ale jak już konsole, to Pro wypada bardzo dobrze jak widać. Cytuj
Antihero_ 44 Opublikowano wczoraj o 16:15 Opublikowano wczoraj o 16:15 25 minut temu, Plackus napisał(a): Chwila, moment, czy ja dobrze widzę, że na bazowym PS5 użyli FSR1? xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi