KrYcHu_89 2 567 Opublikowano wczoraj o 16:16 Opublikowano wczoraj o 16:16 Teraz, Antihero_ napisał(a): Chwila, moment, czy ja dobrze widzę, że na bazowym PS5 użyli FSR1? xD Wygląda to jeszcze gorzej, niż DD2, która na bazowym PS5 wyglądała i chodziła najgorzej z całej generacji xD. 1 Cytuj
bountyhunter 110 Opublikowano wczoraj o 16:17 Opublikowano wczoraj o 16:17 Martwią mnie te opinie, pomimo wysokiej średniej Wszedłem do serii z Rise i już ta miała opinię każualowej, więc po cichu liczyłem, że następna część będzie bardziej wymagająca. Mimo tego zagram w piątek, pewnie i tak będę się dobrze bawił. 26 minutes ago, Plackus said: Nie znam się chyba, ale ta grafika z Pro nie wygląda na coś nieosiągalnego na bazowej PS5? Cytuj
Plackus 467 Opublikowano wczoraj o 16:42 Opublikowano wczoraj o 16:42 20 minut temu, bountyhunter napisał(a): Nie znam się chyba, ale ta grafika z Pro nie wygląda na coś nieosiągalnego na bazowej PS5? Znasz się znasz. Właśnie tak powinno to wyglądać na bazowym (tak samo rebirth i dogma 2).Mimo to korci wziąć bo i tak posiadam Pro a monstera lubię, ale lekka gorycz jest na devów bo poraz kolejny wypuszczają słabo zoptymalizowana grę. Cytuj
ogqozo 6 684 Opublikowano wczoraj o 17:18 Opublikowano wczoraj o 17:18 8 godzin temu, tlas napisał(a): Mi się trochę kierunek, w którym zmierza seria, kojarzy z kolejnymi odsłonami pokemonów. Każda odsłona coraz łatwiejsza, z coraz większą ilością bajerow które spłycają rozgrywkę. I tak samo dobrze się sprzeda, bo fani i tak kupią lol. Typowe forumowe "nie grałem, ale potępię, bo internet tak mówi" lol. Ostatni dodatek do ostatniej części pokemonów miał najbardziej kompetytywne składy pokemonów i AI trenerów w historii serii. Co jest "spłyconego" to nie umiem się nawet domyślić, bo w systemie pokemonów właściwie nic nie usunięto od pierwszej części (serio to chyba najbardziej akumulująca, a nie wymieniająca kontent seria gier multiplayer na świecie, ktoś zna lepszy przykład? W pokemonach nie usunięto ani jednego pokemona, ataku, ani niczego od prawie 30 lat, tylko dochodzą), za to dodano masę rzeczy komplikujących system - ciągle rosnącą masę przedmiotów do trzymania, dodatkowe statsy, dodatkowe podziały typów ataku, abilities, nowe typy, płci, pogodę i inne otoczenia, podwójne i inne walki, masę dodatkowych zmian dających pokemonom coś "extra" (w ostatniej części, zmiana typu, kolosalnie komplikująca możliwy przebieg kompetytywnej walki). Kurde ale spłycają chamy. Komuś może nie pasować, nie ciekawić, jasne, ale co za przykład na "spłyconą" serię lol. Która konkretnie gra multi z turowymi walkami jest głębsza. Cytuj
tlas 466 Opublikowano wczoraj o 17:51 Opublikowano wczoraj o 17:51 (edytowane) Jak ci się podobały dungeony w Sword/Shield? Fajne? Takie sobie? Czy te dungeony są z nami w pokoju? Brak możliwości wyłączenia Exp All w Scarlet/Violet to też wspaniała opcja. Poczucie robienia postępów w XY? Nie lol, łap startera z gen 1 na początku gry. Ja wiem że SV i Legends to fajne gry które trochę osłodziły ludziom okres po XY-SM wprowadzając wiele ciekawych rozwiązań i temu nie zaprzeczam, natomiast z jakiegoś powodu ludzie tęsknią do konstrukcji gry i mechanik takiego Platinum czy Black White Edytowane wczoraj o 17:51 przez tlas 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi