jimmy 1 656 Opublikowano piątek o 12:55 Opublikowano piątek o 12:55 Dobrze skopiować MH, do tego wypalająca oczy graficzka w 60 klatkach, no potencjał jest. Cytuj
genjuro 93 Opublikowano piątek o 14:04 Opublikowano piątek o 14:04 Paczkomat poinformował że monsterek leży i czeka na odebranie. Panie Dave, dowiózł pan😉 Szykuje się granie do późna. Fabuła solo, a potem wiadomo, endgame na setki godzin... Cytuj
Donatello1991 1 504 Opublikowano piątek o 15:09 Opublikowano piątek o 15:09 1milion 289 tyś teraz. Cytuj
Kazub 4 587 Opublikowano piątek o 15:32 Opublikowano piątek o 15:32 16 godzin temu, wet_willy napisał(a): Ja ogolnie to nie mam problemu ze Low Rank bedzie braindead bo w sumie... Po chuj to w ogole robic xD Dawac od razu High Ranka No wczuwasz się, zapoznajesz ze wszystkim i masz świeże doświadczenie. Dla mnie ważne. W World już Anjanat dawał fajne wyzwanie i był to chyba 4ty monster. A w Wilds pierwsze 4 to worki treningowe. Niszczenie ran wydaje mi się nieco zbyt OP. Sam atak kosi dobry dmg, monster nie może go przerwać i jeszcze wywala się na ryj zaraz po co daje dobry opening. Nie wiem jak inne bronie ale LS dostaje dodatkowy poziom. Cytuj
XM. 11 343 Opublikowano piątek o 16:04 Opublikowano piątek o 16:04 17 godzin temu, wet_willy napisał(a): Ja ogolnie to nie mam problemu ze Low Rank bedzie braindead bo w sumie... Po chuj to w ogole robic xD Dawac od razu High Ranka Chyba master/g rank - high to żadne wyzwanie. Cytuj
KrYcHu_89 2 574 Opublikowano piątek o 16:20 Opublikowano piątek o 16:20 Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): 1milion 289 tyś teraz. Ludzie jadą po grze, że słaba premiera, ale jednak te 20 baniek pewnie zeszło na PC i konsole xD. Cytuj
bountyhunter 126 Opublikowano piątek o 19:04 Opublikowano piątek o 19:04 Udało mi się pograć 2 godzinki i... jest naprawdę fajnie, kiedy walczymy z jakimś potworkiem. Problem w tym, że na te 2h gry to walki miałem może z 20 minut łącznie? Gra bardzo ślamazarnie się rozkręca. Póki co, to większość czasu biegałem z miejsca na miejsce, oglądając nudne cutscenki do równie nieciekawej fabuły. Ja chcę graaaaać! Grafika z PS4 też nie ma czym zachwycić Jutro uda pograć się więcej i mam nadzieję, że to tylko początek jest taki powolny. 1 Cytuj
tlas 468 Opublikowano piątek o 19:21 Opublikowano piątek o 19:21 Chyba nie, bo po 8h ludzie dalej narzekają na to, o czym piszesz ;( Cytuj
beardo0 128 Opublikowano piątek o 19:26 Opublikowano piątek o 19:26 Jak to wyglada na zwyklym PS5 w performance mode? Jest grywalne i przyjemnie sie gra? Czy rozmycie jest bardzo duze? Dla porownania nie przeszkadza mi np granie na switchu w Shin Megami Vengeance na monitorze 24 cale 1080p. Inna sprawa, to ze monitor wspiera amd freesync i 165 hz - czy taki tryb balanced np to wykorzysta? Cytuj
Rooofie 196 Opublikowano piątek o 19:29 Opublikowano piątek o 19:29 2 minuty temu, beardo0 napisał(a): Jak to wyglada na zwyklym PS5 w performance mode? Jest grywalne i przyjemnie sie gra? Czy rozmycie jest bardzo duze? Dla porownania nie przeszkadza mi np granie na switchu w Shin Megami Vengeance na monitorze 24 cale 1080p. Inna sprawa, to ze monitor wspiera amd freesync i 165 hz - czy taki tryb balanced np to wykorzysta? W trybie performance ta gra wygląda jak na PS3. Jeśli nie przeszkadzała ci taka jakość 20 lat temu to będzie pan zadowolony. 1 Cytuj
genjuro 93 Opublikowano piątek o 20:39 Opublikowano piątek o 20:39 1 godzinę temu, bountyhunter napisał(a): Udało mi się pograć 2 godzinki i... jest naprawdę fajnie, kiedy walczymy z jakimś potworkiem. Problem w tym, że na te 2h gry to walki miałem może z 20 minut łącznie? Gra bardzo ślamazarnie się rozkręca. Póki co, to większość czasu biegałem z miejsca na miejsce, oglądając nudne cutscenki do równie nieciekawej fabuły. Ja chcę graaaaać! Grafika z PS4 też nie ma czym zachwycić Jutro uda pograć się więcej i mam nadzieję, że to tylko początek jest taki powolny. Spokojnie, to wstęp. Fabuła jest krótka w tej serii. Prawdziwe mięsko, zaczyna się po skończeniu fabuły i napisach😁Uwierz mi, nawalczysz się. Ta gra jest stworzona na setki godzin i dla grinderow. Fanów slasherów zapraszamy do innego stołu. 1 Cytuj
Snake_Plissken 987 Opublikowano piątek o 21:27 Opublikowano piątek o 21:27 Mam trochę utrudnione granie 3 Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano piątek o 21:42 Autor Opublikowano piątek o 21:42 6 hours ago, Kazub said: No wczuwasz się, zapoznajesz ze wszystkim i masz świeże doświadczenie. Dla mnie ważne. W World już Anjanat dawał fajne wyzwanie i był to chyba 4ty monster. A w Wilds pierwsze 4 to worki treningowe. Niszczenie ran wydaje mi się nieco zbyt OP. Sam atak kosi dobry dmg, monster nie może go przerwać i jeszcze wywala się na ryj zaraz po co daje dobry opening. Nie wiem jak inne bronie ale LS dostaje dodatkowy poziom. Ja dopiero musialem okazjonalnie myslec na "Bossie" 2 Chaptera nawet zbroje zrobilem lepsza niz 11 Defa na niego... Nauczylem sie nic bo nie musze nic wiecej robic niz mashowac jedno bombo az sie wywala na ryj Focus atak i powtorka. Gram bronia ktora nigdy nie gralem wczesniej mysle ze GSem czy Lukiem czy HBG ktorymi grac potrafie to by w ogole nie wstawali. I byla jedna mega spierdolona walka przed nim nie trudna tylko troche nie fair. Cytuj
XM. 11 343 Opublikowano piątek o 21:45 Opublikowano piątek o 21:45 2 godziny temu, beardo0 napisał(a): Jak to wyglada na zwyklym PS5 w performance mode? Jest grywalne i przyjemnie sie gra? Czy rozmycie jest bardzo duze? Dla porownania nie przeszkadza mi np granie na switchu w Shin Megami Vengeance na monitorze 24 cale 1080p. Inna sprawa, to ze monitor wspiera amd freesync i 165 hz - czy taki tryb balanced np to wykorzysta? Wygląda cudownie 2 1 Cytuj
Snake_Plissken 987 Opublikowano piątek o 22:31 Opublikowano piątek o 22:31 Osobiście mam ustawiony tryb zrównoważony, 120hz włączone i brak limitu klatek. Jakość obrazu jest więcej niż zadowalająca Natomiast grafika sama w sobie nie powoduje opadu szczęki, gra wygląda po prostu dobrze. W cutscenkach dostrzeże się tu i ówdzie słabe tekstury, ale jest to do przeżycia. Cytuj
tjery 1 343 Opublikowano piątek o 22:36 Opublikowano piątek o 22:36 Sam nie grałem, ale patrząc po materiałach (i biorąc pod uwagę kompresję YT) to ta gra wyglądałaby po prostu dobrze, jakby to był tytuł na późne PS3, i to po korekcji gammy, bo bez tego to ciężko powiedzieć, że to mleko w ogóle jakoś wygląda. Cytuj
KrYcHu_89 2 574 Opublikowano piątek o 22:39 Opublikowano piątek o 22:39 53 minuty temu, XM. napisał(a): Wygląda cudownie Widać poprawę na bazówce względem FF VII Rebirth, tam to wyglądało jednak znacznie gorzej Cytuj
beardo0 128 Opublikowano sobota o 08:50 Opublikowano sobota o 08:50 (edytowane) Gameplay na PS5 w performance mode, jakby ktoś chciał zobaczyć Edytowane sobota o 10:51 przez beardo0 Cytuj
tlas 468 Opublikowano sobota o 09:25 Opublikowano sobota o 09:25 xddddd czy można już pisać, że MH World to ładniejsza gra? To taka gra z ps4 jeżeli ktoś nie pamięta. 1 1 Cytuj
XM. 11 343 Opublikowano sobota o 09:29 Opublikowano sobota o 09:29 Nie wiem co Capcom odjebal z tym swoim silnikiem - po genialnym re engine wyciagajacym 60 klatek w zajebistej grafice totalnie nie radzi sobie w gorszej grafice, ale ow do tego na PC ma jakieś pojebane wymagania nie oferując nic w zamian. Silnik do zaorania i może lepiej, że tego re9 tak odwlekają i może przenoszą go na REXa Cytuj
tlas 468 Opublikowano sobota o 09:35 Opublikowano sobota o 09:35 Ja bym przeżył jeszcze gdyby ta gra chociaż jakoś wyglądała chodząc w 29 fpsach. Kolorki jakieś, cokolwiek matko bosko. boze jak mnie ta gra denerwuje, co nie spojrzę na materiały z Wilds to ciśnienie mi skacze. co to w ogóle jest za UI, dlaczego pasek życia i staminy faluje, dlaczego kuuuuuuuurwa dlaczego co było złego w UI World/Rise ;( 1 1 Cytuj
XM. 11 343 Opublikowano sobota o 09:39 Opublikowano sobota o 09:39 Trzeba czekać pół roku - będzie to samo co z dd2. Ogólnie martwią standardowo tylko te wyniki i sprzedażowe i ocenowe bo w żadnym z wypadków za jakość to nie zasługuje. Cytuj
bountyhunter 126 Opublikowano sobota o 13:46 Opublikowano sobota o 13:46 ^ Polecam zmienić defaultowe ustawienia dla Seikreta, mniej siłowania się z padem Odkąd zacząłem skipować cutscenki i dialogi to jest znaaacznie lepiej... 1 Cytuj
Patapon 72 Opublikowano sobota o 16:14 Opublikowano sobota o 16:14 Dobrze mieć konsolę bo na PC optymalizacja taka jak zawsze Te PC które składali na forum w cenie PS5 Pro na pewno sobie by poradziły. Cytuj
XM. 11 343 Opublikowano sobota o 16:24 Opublikowano sobota o 16:24 Ps5 Pro Balanced xDDDDDDD 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi