Rotevil 133 Opublikowano sobota o 16:28 Opublikowano sobota o 16:28 7 godzin temu, tlas napisał(a): xddddd czy można już pisać, że MH World to ładniejsza gra? To taka gra z ps4 jeżeli ktoś nie pamięta. Ale co to jest? Cytuj
Patapon 72 Opublikowano sobota o 18:10 Opublikowano sobota o 18:10 1 godzinę temu, XM. napisał(a): Ps5 Pro Balanced xDDDDDDD Nie wiem na czym grasz ale na pewno nie na PS5 Pro Tryb zrównoważony. Ale nie grafika jest tu problemem dla mnie ale tryb fabularnyZamiast ubijać stworki to jeźdzę od wioski do wioski... 2 Cytuj
bountyhunter 126 Opublikowano sobota o 19:19 Opublikowano sobota o 19:19 Just now, Patapon said: Ale nie grafika jest tu problemem dla mnie ale tryb fabularnyZamiast ubijać stworki to jeźdzę od wioski do wioski... Skipuj to gówno, nic nie stracisz, a tylko zyskasz Po dzisiejszej dłuższej sesji jestem już oficjalnie wciągnięty w grę Fabułka fabułką, ale same walki to czysty miód, fun mam taki, jak w Rise. Gdyby nie ta daleka od ideału bateria w DualSensie, to pewnie bym grał dalej Na ten moment największy problem sprawia mi UI. Często długo zajmuje mi znalezienie potrzebnej akurat rzeczy, a największą lipę miałem wtedy, gdy gra mi sugerowała użycie jakichś pocisków, żeby latające potworki zwalić na ziemię. Prawie palce połamałem xD Nie do końca jeszcze kojarzę jak online działa. Mieliśmy z ziomkiem dużo problemów, żeby porobić wspólnie jakieś questy, ale w końcu się udało. Nie wiem tylko, czy uda nam się to powtórzyć Co do poziomu trudności - przez niecałe 10h zginąłem raz. Nie wiem, czy to doświadczenie z Rise, czy może gra jest rzeczywiście łatwiejsza? Ciężko mi to ocenić, niedawno przechodziłem Bloodborne'a, więc jeszcze mam w sobie nawyk ostrożnego grania bez odwalania głupot. Polecam też zmienić focus mode z hold na toggle. Więc tak: gra jest brzydka, działa jak gówno, Capcom nacisk kładzie na złe elementy, interfejs jest mocno niejasny, defaultowe ustawienia są z czapy, trzeba walczyć z kamerą i wierzchowcem, ale czysty fun to wszystko wynagradza. Po tym poznaje się gry z duszą 1 Cytuj
Patapon 72 Opublikowano sobota o 19:28 Opublikowano sobota o 19:28 No właśnie nie wiem o co tu chodzi z hit boxem bo stwory wiją się koło ciebie jak powalone ale żeby któryś atak cię trafił to tak 1/10 mnie trafia, a fabułe oczywiście, że skipuję. Mnie wywala z sesji co jakiś czas więc gra do połatania i spodziewałem się, że parę miechów zdałoby się poczekać aż połatają ale zobaczyłem za 250zł w sklepie to stwierdziłem, że wezmę. Cytuj
beardo0 128 Opublikowano sobota o 20:38 Opublikowano sobota o 20:38 (edytowane) @bountyhunter to spoko, ze giera podeszla Grasz na zwyklym ps5 czy ps5 pro? Jak gralem w bete, to wystrzelilem jakas flare i pojawili sie inni gracze do pomocy Edytowane sobota o 20:39 przez beardo0 Cytuj
Mari4n 624 Opublikowano wczoraj o 07:26 Opublikowano wczoraj o 07:26 Kumpel z pracy gra, i mówił że 4 razy musiał ubić potwora żeby zrobić cały set, więc nie jest tak źle z tym dropem Cytuj
genjuro 93 Opublikowano wczoraj o 09:46 Opublikowano wczoraj o 09:46 Zależy od rarity. Na tym etapie co jestem rarity 3, to do tej pory dwa hunty i set jest. Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano wczoraj o 13:43 Autor Opublikowano wczoraj o 13:43 Jak rozwalasz calego moba to i 1 starczy przy odrobinie szczescia. Ale wiadomo lukiem ogona nie obetniesz np. Cytuj
Shen 10 305 Opublikowano wczoraj o 13:53 Opublikowano wczoraj o 13:53 9 minut temu, wet_willy napisał(a): lukiem ogona nie obetniesz np. W kazdej części można i wątpie, że usuneli to w wilds Cytuj
wet_willy 2 172 Opublikowano wczoraj o 16:31 Autor Opublikowano wczoraj o 16:31 Ok nikt nigdy w historii MH nie wybieral luku do obcinania ogonow... Poza tymi co nagrywaja chujowe filmiki na YT zeby pokazac ze sie da. Cytuj
genjuro 93 Opublikowano wczoraj o 18:41 Opublikowano wczoraj o 18:41 (edytowane) 4 godziny temu, wet_willy napisał(a): Jak rozwalasz calego moba to i 1 starczy przy odrobinie szczescia. Ale wiadomo lukiem ogona nie obetniesz np. Obetniesz Edit. No tak jak piszesz, nie bierze się tej broni do tych celów, ale się da. Dzisiaj "przez przypadek" odciąłem. Widocznie dmg się skumulował na ogonie i... odpadł Edytowane wczoraj o 18:44 przez genjuro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi