Opublikowano 8 grudnia 20231 r Wygląda bardzo sympatycznie, zwłaszcza pod kątem graficznym. Chętnie spróbuję.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r O takiego Jurassic Parka nic nie robię już od dawna, toż ten setting potencjał ma nieziemski. Nawet jeśli wyjdzie z tego porządny średniak, to i tak będę zadowolony. A remake Trespassera to swoją drogą też by się przydał. W oryginał grałem na premierę, chodziło mi to na kompie jak gówno, ale i tak wiele motywów pamiętam jak dziś.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Trailer spoko, zobaczymy jaki będzie gameplay. Może opcjonalnie dadzą widok zza pleców, choć fpp napewno zwiększa immersję. Warto obserwować jak się to dalej rozwinie, oby nie było wariacji jak w Ark Survival Evolved, niech się trzymają ściśle uniwersum JP.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Mam nadzieję, że będzie to miało bardziej horrorowy nastrój niż wesołego biegania między dinusiami z elementami survivalu. Jeśli tak to banderi ostro wjeżdża.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Autor Ma być tylko FPP. Póki co nie wiadomo nic o premierze, więc pewnie daleka droga do niej.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Fajnie byłoby, gdyby to faktycznie był survival - z craftingiem, jedzeniem i ogólnie jakąś głębią rozgrywki, bo jak to będzie tylko Outlast z dinusiami, gdzie trzeba będzie uciec, schować się w szafie i przeczekać to słabo.