PiotrekP 1 882 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Pierwsza myśl: "Remake" Tresspassera 1 2 Cytuj
lukas_k96 311 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Wygląda bardzo sympatycznie, zwłaszcza pod kątem graficznym. Chętnie spróbuję. Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 O takiego Jurassic Parka nic nie robię już od dawna, toż ten setting potencjał ma nieziemski. Nawet jeśli wyjdzie z tego porządny średniak, to i tak będę zadowolony. A remake Trespassera to swoją drogą też by się przydał. W oryginał grałem na premierę, chodziło mi to na kompie jak gówno, ale i tak wiele motywów pamiętam jak dziś. Cytuj
SebaSan1981 3 631 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Trailer spoko, zobaczymy jaki będzie gameplay. Może opcjonalnie dadzą widok zza pleców, choć fpp napewno zwiększa immersję. Warto obserwować jak się to dalej rozwinie, oby nie było wariacji jak w Ark Survival Evolved, niech się trzymają ściśle uniwersum JP. Cytuj
Tralalala 5 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Mam nadzieję, że będzie to miało bardziej horrorowy nastrój niż wesołego biegania między dinusiami z elementami survivalu. Jeśli tak to banderi ostro wjeżdża. 1 Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 8 grudnia 2023 Autor Opublikowano 8 grudnia 2023 Ma być tylko FPP. Póki co nie wiadomo nic o premierze, więc pewnie daleka droga do niej. Cytuj
Wredny 9 707 Opublikowano 8 grudnia 2023 Opublikowano 8 grudnia 2023 Fajnie byłoby, gdyby to faktycznie był survival - z craftingiem, jedzeniem i ogólnie jakąś głębią rozgrywki, bo jak to będzie tylko Outlast z dinusiami, gdzie trzeba będzie uciec, schować się w szafie i przeczekać to słabo. Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 8 grudnia 2023 Autor Opublikowano 8 grudnia 2023 Alien Isolation z dinozaurami? Mogłoby się udać. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi