Daffy 10 582 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 https://year-in-review.nintendo.com/en-gb/ 3 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 16 grudnia 2023 Opublikowano 16 grudnia 2023 Jedna z dwóch gier dla której trzeba kupić switcha. 1 1 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Gry na Switcha takie krótkie czy po prostu włączacie je tylko na chwilę? Albo te staty z dupy jeżeli chodzi o ilość tytułów i czas? 1 2 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Rozumiem że 100, 40, 30,20+ h to krótkie gierki? Nie każdy gra po 400h w jedną grę action adventure. Baaa chyba prawie nikt… 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Zobaczyłem staty i mnie zaciekawiło czy są ok, czy jednak ludzie odpalają sporo gier tylko na chwilę. Może też byś zobaczył, gdybyś się nie napompował automatycznie na normalnie pytanie, które ciebie i tak nie dotyczyło. Zastanów się przed kliknięciem "Dodaj odpowiedź" czy w ogóle warto. Ficuś 37 godzin na 20 gier, XM 314 godzin na 141 gier (tu chyba ewidentny przykład, bo podejrzewam, że odpalał jeszcze kilka tytułów na te naście+ godzin), Yoshu 20 godzin na 23 gry. Sam w swoim podsumowaniu mam 12-13 pozycji odpalonych na kilka minut, ale nawet jakbym tego nie brał pod uwagę to by wyszło 189h na 23 gry. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 17 minut temu, Square napisał: Zastanów się przed kliknięciem "Dodaj odpowiedź" czy w ogóle warto Warto, i piszę to jaki posiadacz switcha do gracza PlayStation. Gry na Nintendo są o wystarczającej długości. Jak na każdej platformie są długi jak i krótkie pozycje. Sama Zelda, Mario Wonder czy Mario rpg (coś ci mówią te gierki?) to na luzie ze 100h-150h. Czyli tak z 1/4 rocznego czasu na grania dużych chłopców. ps dając bekę z typa lubię się odnieść, a nie wklejać klauna z partyzanta, więc będę tobie często odpowiadał. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 11 minut temu, Square napisał: Zobaczyłem staty i mnie zaciekawiło czy są ok, czy jednak ludzie odpalają sporo gier tylko na chwilę. Może też byś zobaczył, gdybyś się nie napompował automatycznie na normalnie pytanie, które ciebie i tak nie dotyczyło. Zastanów się przed kliknięciem "Dodaj odpowiedź" czy w ogóle warto. Ficuś 37 godzin na 20 gier, XM 314 godzin na 141 gier (tu chyba ewidentny przykład, bo podejrzewam, że odpalał jeszcze kilka tytułów na te naście+ godzin), Yoshu 20 godzin na 23 gry. Sam w swoim podsumowaniu mam 12-13 pozycji odpalonych na kilka minut, ale nawet jakbym tego nie brał pod uwagę to by wyszło 189h na 23 gry. Kupiłem nową kartę i instalowałem wszystkie gry, stąd tyle pozycji. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 To odpalałeś też wszystko czy samo zainstalowanie by się liczyło? Czy automatycznie się odpalają? 12 minut temu, balon napisał: ps dając bekę z typa lubię się odnieść, a nie wklejać klauna z partyzanta, więc będę tobie często odpowiadał, szczególnie na tak głupie pytania. No odniosłeś się, do czegoś całkiem innego niż pytałem, więc może lepiej nie odpisuj. 1 Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 8 godzin temu, Square napisał: Gry na Switcha takie krótkie (…)? 15 minut temu, balon napisał: Gry na Nintendo są o wystarczającej długości. Jak na każdej platformie są długi jak i krótkie pozycje. Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. Z mojej strony EOT 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 16 minut temu, Square napisał: To odpalałeś też wszystko czy samo zainstalowanie by się liczyło? Czy automatycznie się odpalają? No odniosłeś się, do czegoś całkiem innego niż pytałem, więc może lepiej nie odpisuj. Odpalałem do menu i wyłączałem. A grałem i przeszedłem 26 pozycji. W ogóle dziwny ten ranking bo nie ma GOTHICA, a grałem w niego prawie 40h patrząc na exo. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 grudnia 2023 Autor Opublikowano 17 grudnia 2023 Kwadrat jaka rozkmina xdddd Ja w tym roku prawie na Switchu nie grałem, tam naprawdę pamiętam że odpalałem tylko totk, splatoon3, Metroid prime, Fe engage, kirbiego, wonder I 51clubcard games. Resztę pewnie odpalał na chwilę chrześniak jak wpadał na urodziny i bawił się switchem stąd te 20gier. Co do długości gier na switcha to parodia, gierki normalnej długości jak wszędzie, często nawet z większym replaylality jak u reszty. Polecam wyjść ze strefy komfortu jednej marki z nabijaniem miliona godzin goniąc dzidą za dinobotami. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 2 minuty temu, Daffy napisał: Ja w tym roku prawie na Switchu nie grałem, tam naprawdę pamiętam że odpalałem tylko totk, splatoon3, Metroid prime, Fe engage, kirbiego, wonder I 51clubcard games. Resztę pewnie odpalał na chwilę chrześniak jak wpadał na urodziny i bawił się switchem stąd te 20gier. No i o to przecież pytam. I nie wiem po chuj o jakiejś strefie komfortu piszesz. 3 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Dziwne, że w CC grałem więcej niż w Hadesa szczerze mówiąc. Persona dalej nie skończona. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Czy gry na Switcha są krótke? Spieszę z odpowiedzią Gry od 100 godzin do 500 godzin według serwisu How long to beat wliczając główny wątek i poboczne zadania (Main+Extras): PS5 - 18 gier XSX - 17 gier Switch - 27 gier Pozdrawiam 1 1 Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Miałem challenge, żeby przejść wszystkie XC w tym roku, ale trójka już mnie tak wynudziła, że odpadłem po 30h... Słyszałem jednak, że warto docisnąć do końca, bo podobno fabuła się rozkręca. Prawda to? 1 Cytuj
Suavek 4 716 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Dużo w tym roku grałem na handheldach. Switch najwyraźniej do nich nie należał. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 23 minuty temu, bountyhunter napisał: Miałem challenge, żeby przejść wszystkie XC w tym roku, ale trójka już mnie tak wynudziła, że odpadłem po 30h... Słyszałem jednak, że warto docisnąć do końca, bo podobno fabuła się rozkręca. Prawda to? Ja w 78h (2022 zaczalem, 2023 skonczyle) to zrobiłem podstawkę + DLC, które akurat nie było długie, ale jest najlepszym elementem Xeno 3. Warto ograć Xeno3, ale jak każde Xeno powoli:)! 1 Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 granka w 2023 tyle co kot napłakał 1 Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 17 grudnia 2023 Opublikowano 17 grudnia 2023 Na każdej platformie, większość gier, które włączam, jest na krótko. Chyba inaczej się nie da, nie da się w roku zagrać w kilkaset gier i w każdej spędzić 80 godzin mdr. W sumie to wspaniałe uczucie, zawsze gdy dochodzę do momentu "ok, już znam tę grę, wiem, o co w niej chodzi, wiem że nie oferuje mi nic wartego poświęcenia mojego jedynego życia przez tyle godzin by dostać więcej - mogę ją wywalić i zbliżyć się do mitycznego momentu gdy nie będę miał backlogu uffff, jeszcze tylko 1730 gier w kolejce aż to osiągnę". A jak jeszcze jest na nośniku i można się pozbyć pudełka leżącego na drodze, ale supcio. W tym roku starałem się oszczędzać kasę, więc tylko trochę ponad 60 gier na Switcha. Głównie z powodu większej w tym roku liczby gierek do "nadrobienia" jakie pojawiły się w subskrypcji na PS5, poza tym też oczywiście tradycyjnie sporo nowości na dużych sprzętach. No i seria Xenoblade zakończona, więc chyba już nigdy nie będę musiał spędzać 200-300 godzin z jedną grą ufff. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi