Eskimos 88 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 U mnie w Rudzie Śląskiej w InMedio także dzisiaj widziałem. Także w wiele miejsc widocznie dotarł zgodnie z terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szklarski 15 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Aż wyskoczyłem zobaczyć czy może u mnie będzie. Wszystko zgodnie z prognozami. Spoiler W Luzinie pod Wejherowem brak. Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 24 minuty temu, Szklarski napisał: W Luzinie pod Wejherowem brak. Przeczytałem "w Luizjanie pod Wejherowem" i dobrą chwile próbowałem zrozumieć, o co biega XD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szklarski 15 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 2 godziny temu, K.Adamus napisał: Przeczytałem "w Luizjanie pod Wejherowem" i dobrą chwile próbowałem zrozumieć, o co biega XD Jak to o co, z PE dookoła świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Spory tekst @K.Adamus o seksie widzę. Aż się dostosuję do niego i zgorszę czytając pdfa, zamiast czekać na papier. To nie może być źle napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 A na 59 stronie DLC do Final Fantasy... XIV. Eh, korekta... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grif 15 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 (edytowane) 14 godzin temu, oFi napisał: A pachnie chociaż dobrze? Ostatni numer dostarczał wrażeń zapachowych przyznam, chodź niektórzy go wietrzyli na balkonie przed otwarciem. Żebyś wiedział. Zapaszek farby wbija się w nozdrza porównywalnie z siłą Kratosa. Edytowane 30 Grudnia 2023 przez Grif 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 9 godzin temu, PiotrekP napisał: Spory tekst @K.Adamus o seksie widzę. Aż się dostosuję do niego i zgorszę czytając pdfa, zamiast czekać na papier. To nie może być źle napisane. Dziejuje za entuzjazm, to miłe. Temat arcyciekawy w badaniu i nawet mimo tego, że ubłagałem 6 str to musialem ciąć i spokojnie dałoby się dołożyć ze dwie, trzy bez wrażenia rozciągnięcia. Dużo zagranicznych a ostatnio i polskich prac się ma ten temat pojawia:) książkę napisała nawet zona Johna Romero (choc to zanim Panią Romero zostala z tego, co pamietam) Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 980 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 O zdziwiłem się i u mnie w Inmedio był numer. W sumie lipy nie było odnośnie z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 yep, numer normalnie dostępny w inmedio. dobrze, że napisaliście... Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 376 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 styczeń a nadal nie mam nr 316, a wraz z nim kalendarza i teraz nie będę wiedział jaki jest dzień. Jak żyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 428 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 52 minuty temu, Grześ napisał: 1 styczeń a nadal nie mam nr 316, a wraz z nim kalendarza i teraz nie będę wiedział jaki jest dzień. Jak żyć Pomożemy! Dziś jest poniedziałek 1 stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 376 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 5 minut temu, Piechota napisał: Pomożemy! Dziś jest poniedziałek 1 stycznia Będę sobie pisał na kartce kolejne dni dopóki nie przyjdzie prenumerata Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 1 godzinę temu, Grześ napisał: Będę sobie pisał na kartce kolejne dni dopóki nie przyjdzie prenumerata Nie trzeba, jutro jak ci przypomnę, w środę Darek, potem znów Adam, ustalimy dyżury 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 376 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 29 minut temu, K.Adamus napisał: Nie trzeba, jutro jak ci przypomnę, w środę Darek, potem znów Adam, ustalimy dyżury O taką redakcję nic nie robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Numerek właśnie wyciągnięty ze skrzynki. Kartki kalendarza faktycznie cienkie jak barszcz. Gorsze jest to, że pismo nie pachnie jak powinno. Wogóle nie pachnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Oj moje pachniało intensywnie, ale na szczęście krótko. Papier w piśmie jakiś dziwny, ale gorzej wypada kalendarz - tu widać za bardzo oszczędzono i jest cieńko. Poprzednie kalendarze były premium. Na szczęscie arty bardzo ładne, jest Metal, Ronin, FF i najlepszy moim zdaniem grudzień. No nic, wracam przeglądać numer. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Potwierdzam, nutka azbestu nadal wyczuwalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piechota 428 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Dziś jest wtorek 2 stycznia. Edytowane 2 Stycznia przez Piechota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Papier w piśmie też znowu inny. W dotyku taki jak przed odchudzaniem, ale cieńszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
bastek66 51 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Miesiąc temu zamówiłem prenumeratę po raz pierwszy (a kupuje Szmatławca od 81). Dotarła dzisiaj więc jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 376 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2 godziny temu, Piechota napisał: Dziś jest wtorek 2 stycznia. Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Wysyłka była 28.12 i nie zapakowana premium, kalendarz wygnieciony. Dlatego wolę klasycznie chyba iść do galerii i brać na premierę egzemplarz w stanie mint. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 430 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia W Warszawie dopiero dzisiaj dostawa byla Zapach jak zwykle potężny Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Smuteczek z powodu rezygnacji z dotychczasowego sposobu przedstawiania najlepszych gier minionego roku I niedocenienia Robocopa: Rogue City. Na szczęście M. Walkiewicz stanął na wysokości zadania. Edytowane 2 Stycznia przez [InSaNe] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi