Damk 98 Opublikowano 30 grudnia 2023 Opublikowano 30 grudnia 2023 (edytowane) Temacik to wrzucania fajnych czołówek, nie tylko z tych fajnych seriali Myślę, że limit do 3 będzie akuratny, aby za dużo nie zagęszczać. To zacznę... The Expanse, czyli fajnego intro z fajnego serialu science-fiction Jak już jesteśmy w fantastyce, to intro Loki drugiego sezonu również wrzucam, bo ścieżka dźwiękowa tego serialu to jeden z najlepszych elementów tej produkcji: Nie byłbym sobą gdybym nie dorzucił do wora popkultury również japońskiej animacji - pierwszy opening z anime Full Metal Alchemist: Brotherhood, czyli nadal opus magnum serialowego anime w ogóle: Edytowane 5 marca przez Damk Cytuj
PotatoTomato 3 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Na start faceci w czerni. Bardzo przyjemna nutka. https://youtu.be/mVAePIyC4kQ?si=HitExXw8Qe72Orhz Następnie młody batman. Ma w sobie jakis taki brudny klimat ktory bardzo mi leży. https://youtu.be/DVdTbiLku48 No i kurde to. https://youtu.be/tndKYpPz2RU?si=VgekSKqnI75voInj Dziękuję. Cytuj
second 3 695 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Kolejność przypadkowa, mi się podobały te 1. 2. 3. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Człowiek nie wymyśli już nic lepszego Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Nie wierze że ten chłopak wybrał najgorsze intro the wire Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 31 grudnia 2023 Opublikowano 31 grudnia 2023 Od młodego moja ulubiona czołówka mocno niedocenionego serialu sci-fi: S5 też dobry, ale wrzucam w spoiler: Spoiler Tu fajna czołówka kiepskiego Star Treka I głupawka: Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Żadne intro nie zrobiło i już nie zrobi takiego wrażenia jak to 2 2 Cytuj
drozdu7 2 793 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia nie wierzę że przez tyle postów nikt nie wrzucił tego 3 1 Cytuj
messer88 6 477 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Oczywiście że Sopranos i Wire, z drugiego nie wiem które sezon ulubione, chyba z soulowa muzyczka. z Yellowstone też lubię Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Skoro tylko 3, to muszę niestety wybierać. Zatem: No i absolutna klasyka 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Najlepsze intro ever. Jeśli jest w ogóle ktoś kto nie wie kim jest Batman, to wystarczy mu to pokazać. Batman w pigułce, a jeszcze mocniejsze jest to, że twórcy będąc świadomi jak to jest dobre, nawet nie wrzucili tytułu. 1 Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia 20 godzin temu, Luqat napisał: Skoro tylko 3, to muszę niestety wybierać. Zatem: No i absolutna klasyka Zmiana intro w następnym sezonie Pozostawionych jest niewybaczalna. To pierwsze właśnie oddaje duchowość, mistycyzm i nie wiem jak to nazwać powiedzmy "religijność" całego serialu a zmienili to na wstawkę country. Ja pier.dole Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi