Czoperrr 5 012 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Poza tym ten argument jest ułomny. Guerilla klepało same Killzony i jakoś udało im się zrobić Horizon w TPP 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 505 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Który wyszedł jak wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 4 godziny temu, Shago napisał: Który wyszedł jak wyszedł Jak Horizon to nie jest moja ulubiona gierka (może ze 360h za mało w to pograłem ), tak oddam wiele pod kątem growym aby nowy Indii w ogólnym rozrachunku zbliżył się jakością wykonania do Horizon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Nie po to kupili licencję Indiany Jonesa żeby go nie pokazywać w trakcie gry. Na 100% to będzie tpp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 447 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Przecież dziś studia to tylko nazwy, ludzie bez przerwy przechodzą z jednego do drugiego, więc bez sensu takie gadanie. Nowe Fable będzie arcade racerem czy jednak action RPG? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 15 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia No i nie jest też tak że jak jakis konkretny developer robił do tej pory jeden rodzaj gry to już do końca życia będzie robił ten sam. Przypominam że w zeszłym roku od studia które specjalizowało się do tej pory w survival horrorach dostaliśmy rytmicznego slashera. A co do Indiany to Todd Howard który jest dyrektorem mówił że to będzie mieszanka różnych gatunków. Czyli pewnie trochę strzelania, trochę zagadek i trochę eksploracji. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 34 minuty temu, ASX napisał: No i nie jest też tak że jak jakis konkretny developer robił do tej pory jeden rodzaj gry to już do końca życia będzie robił ten sam. Przypominam że w zeszłym roku od studia które specjalizowało się do tej pory w survival horrorach dostaliśmy rytmicznego slashera. A co do Indiany to Todd Howard który jest dyrektorem mówił że to będzie mieszanka różnych gatunków. Czyli pewnie trochę strzelania, trochę zagadek i trochę eksploracji. Brzmi jak otwarty swiat po którym będziemy śmigac jakims jeepem itd. Ja bym chciał TPP w stylu Uncharted z piękną grafiką jak to mają open worldy Sony, ale żeby eskploracja była ciekawa i urozmaicona o zagadki środowiskowe o podobnym stopniu złozenia lub odrobinę trudniejsze niż w ostatniej trylogii TR (ogrobowce konkretniej mi chodzi). Pewnie będzie troche skrytpów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Za brak craftingu +1 do oceny, za brak levelowania kolejny +1 i mamy prostą startową do zajebistego action-adventure. Mam nadzieje, że czytasz to 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Chłopaki przypominam, że to ex na Xboxa a nie Sonke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 16 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Czyli nie będzie craftingu Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia gameplay reveal i to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 616 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Czemu tomorrow ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Bo w USA jest inna strefa czasowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Niby widok FPP gry nie zepsuje, ale chciałbym zobaczyć jakiś nowy TPP pod skrzydłami MSu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Gotowi na nową grę w kochanym przez wszystkich frenczajz? Tak moi drodzy. Wielkie kino wkracza na konsolę Xbox Series X. Doświadczeny developer mający w swoim portfolio tak znakomite gry z serii Wolfenstein ( nie mylić tego dobrego rebootu z 2009, to dzieło Raven Soft.). Czujecie PODNIECENIE? To jedziemy. Oto całkowicie wizjonerskie podejście do legendarnej frenczajz. Połączenie rogulike, gry akcji, open world mmo i tak kochanych przez wszystkich kooperacji online. Do tego dynamiczne przejście między kamerą izometryczną i fpp. Wow to było świetne John, dzięki za pokaz. Na prawdę wow, tego się nie spodziewałem. Większość oczekiwała prostej, dobrej gry akcji. Nastawioną na eksploracje pięknych lokacji, dobrego gunplayu i jak to było w filmach - przygodę. Ale przecież to wizjonerzy z Microsoftu tworzą dla nas te fantastyczne gry day one in gaypass. A wiadomo, że tam juz się klasycznych gier nie robi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia ciekaw jestem jak ten post zestarzeje się za kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Może niech oni faktycznie zrobią pif paf z wychylaniem gałki w ładnej graficzce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 10 minut temu, ASX napisał: ciekaw jestem jak ten post zestarzeje się za kilka godzin Czy wy na prawdę wierzycie, że Xbox pójdzie droga Sony i zacznie wydawać gry 4xA skupione na akcji, fabule i gameplayu? Do tego w TPP i w ładnej grafice. Gra będzie miała znaczek jakości Game Passa. Ten sam, który posiada Forza Motorsport, Redfall czy Halo Infinite ( w singlu, bo wiem, że coś tam poprawili w multi 15 lat po premierze) Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Halo Infinite to bardzo dobra gra, jeśli Indiana Jones będzie miał tą samą jakość to ja jestem spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 8 minut temu, Hubert249 napisał: Czy wy na prawdę wierzycie, że Xbox pójdzie droga Sony i zacznie wydawać gry 4xA Zawsze bawi xd Zanim ktoś rzuci się z widłami: jedyną grą AAAA jest nadal Red Dead Redemption 2, nawet w 30fps. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 7 minut temu, ASX napisał: Halo Infinite to bardzo dobra gra, jeśli Indiana Jones będzie miał tą samą jakość to ja jestem spokojny. No chyba nie. Singiel to popluczyny, po starych poprzednich częściach i nawet z tym nie dyskutuj. Brzydkie, nudne, bez pomysłu. Brak zróżnicowanych środowisk. W jedynce dało się ogarnąć zimę, ale w HI już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 4 minuty temu, Hubert249 napisał: Czy wy na prawdę wierzycie, że Xbox pójdzie droga Sony że mają przestać wydawać gry? oby nie Cytat skupione na akcji, fabule i gameplayu? Do tego w TPP i w ładnej grafice. Hellblade 2 możliwe że już za 4mc Co do Indiany to przypominam tylko jak temacie głównym, że to machine games i grę robi mała ekipa, to tak jak ktoś oczekuje Tomb Raidera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 5 minut temu, Bzduras napisał: Zawsze bawi xd Zanim ktoś rzuci się z widłami: jedyną grą AAAA jest nadal Red Dead Redemption 2, nawet w 30fps. Oczywiście, że to nie prawda. Bo Cp2077 po patchach, Remaki od Capcomu, Elden Ring, Forza Horizon 4 czy Alan Wake 2 się łapią ( dla mnie) w tej kategorii Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 18 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 1 minutę temu, Hubert249 napisał: No chyba nie. Singiel to popluczyny, po starych poprzednich częściach i nawet z tym nie dyskutuj. Brzydkie, nudne, bez pomysłu. Brak zróżnicowanych środowisk. W jedynce dało się ogarnąć zimę, ale w HI już nie. Szanuje twoje zdanie, ale mam też prawo do własnej opinii. A jestem fanem Halo od pierwszej części, każdą cześć kilkukrotnie. Infinite cierpi na to jak piszesz że cała kampania rozgrywa się w jednym podobnym środowisku. Ale moim zdaniem najlepsza kampania od 343, spójna historia, powrót klasycznego artstyle'u i przede wszystkim najlepszy gameplay w serii, sprawiają że w Infinite bawiłem się o wiele lepiej niż czwórce czy piątce gdzie 6 razy walczyliśmy z tym samym bossem. Zresztą jeśli spojrzeć na recenzje to zdaje się że nie jestem osamotniony w tej opinii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 8 minut temu, Hubert249 napisał: Oczywiście, że to nie prawda. Bo Cp2077 po patchach, Remaki od Capcomu, Elden Ring, Forza Horizon 4 czy Alan Wake 2 się łapią ( dla mnie) w tej kategorii Nadal jednak nie ten poziom i przede wszystkim nie ta skala co koniki dwa od Rockstara - oczywiście moim zdaniem Są gierki, są gry wybitne i jest RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi