Shen 9 610 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Lepszy trailer od pierwszego moim zdaniem, moze byc fajna przygoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 563 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Nawet trochę czekam, ale ta gra wygląda jakby była z początków poprzedniej generacji. Animacje masakra. W sumie dobrze ktoś napisał na YT: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Niepotrzebnie całą cutscenkę upchnęli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca klimat 10/10 taka luźna przyjemna przygoda w różnych miejscach na świecie i napierdalanie Niemców? Jeszcze jak, wleci jak złoto w zimowe wieczory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ta gra nie ma ani odrobiny luzu i naturalności takiego Uncharted. Animacja to jakiś koszmar, te filmiki są przestarzałe już teraz. Byłyby przestarzałe 15 lat temu. Ale, jeżeli gra nie zawiedzie, to będzie grane day1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca To napitalania niemców piąchami to będzie niezła beka xd Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Bardzo fajna gierka i piszę to nie przepadając za fpp, a nie lubiąc fps. Byle tylko nie przerzucili tego na 25, bo mam do stycznia GPU i po 5 latach konwersji przechodzę raczej na kupowanie okazjonalne. Ten 24 to raczej q4? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 10 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca mówi się o grudniu tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Graficznie to jest dosłownie definicja słowa "ambiwalencja" Liczę, że maszynagry dostarczy fajną przygodę i będzie spoko akcyjniaczek, bo takich na Xboxie trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Mi się mega podoba, podciągi by animacje to wypisz wymaluj uncharted fps Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Dla mnie robiąc tę gre w fpp stracili swoją jedyną szanse na swój prawdziwy odpowiednik uncharted. Mi jakoś strasznie nie przeszkadza to fpp no ale chyba też bym wolał widzieć kapelusz Indiany Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Czy ja wiem? Imo właśnie lepiej, tym bardziej że to nie będzie typowy akcyjniaczek jak anczarted. Bardziej to taka przygodówka, nie za dużo walki, zagadki, jak to fajnie zbalansują będzie dobra gra. Trailer bardzo fajny. Day one z gamepassa 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca To nie ten typ gierki, gdzie można wrzucać nowe mechaniki, testować różne rzeczy, czy rozrysowywać koło po nowemu. To będzie typowa gra zawierająca elementy ze sprawdzonych tytułów. Jak swojego czasu Days Gone. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Też bym to wolał tpp, ale zobaczymy jak w praniu to wyjdzie. Choć te animacje faktycznie dziwnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Mi się podoba, potrzeba takiej gry. Sama przygoda zapowiada się ciekawie, jest humor, miejscówki, zagadki, trochę walki. Uncharted nie przebije raczej, ale też chyba nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca On 6/10/2024 at 5:22 PM, lukas_k96 said: Mi się podoba, potrzeba takiej gry. Sama przygoda zapowiada się ciekawie, jest humor, miejscówki, zagadki, trochę walki. Uncharted nie przebije raczej, ale też chyba nie o to chodzi. Dlaczego nie o to chodzi żeby przebić Uncharted? Właśnie dokładnie o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Wszystko co było fajnego do zrobienia w formule uncharted, zostało zrobione w formule Uncharted. Nie bez przyczyny seria trafiła do gierkowego limbo. Dalej wyciskać z tego stylu coś by można, ale nie będzie to ambitne, ani udane szczególnie. W indianie mamy cyfrowego Harrisona Forda, niszczyciela światów. Takiego Drake'a to Indy wciąga nosem paląc cygaro i omawiając że swoim doktorem kontuzję kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 15 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Cieszą informację że wzorowali się i oglądali setki razy Poszukiwaczy Zaginionej Arki i Ostatniej Krucjaty bo to moje dwa ulubione i najlepsze filmy z Indym Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Ja uwielbiam i growego Drake i filmowego Indianę. Anyway sam gameplay wydaje się super, ale te scenki to serio tragedia... Nie wiem dlaczego tak źle animacje wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Gra ma być bardziej nastawiona na zagadki, eksplorację i skradanie niż strzelanie, niektórym to może nie będzie pasować ale dla mnie banderasik to info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Na to wychodzi: Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 13 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Edytowane 19 Sierpnia przez Beelzeboss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 691 Opublikowano 19 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia No coś powinno się rozjaśnić na Gamescomie. Powinno się poczekać na jakiś oficjal, w sumie przecież to nic takiego niech sobie wydają. Tylko.. Tylko czy kurwa podczas Biznesowego Updejtu nie spytano Phila o Starfielda i Indiane Jonesa? I on wtedy powiedział że nie nie, tylko te cztery gry. Dla mnie to będzie skurwysynskie zagranie, właśnie ze względu na to co jeszcze kilka miesięcy temu było gadane Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi