Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, SnoD napisał(a):

Z japońskim dubbingiem to nawet dla beki można grać :p

Z japońskim napisami też :p Jak za starych, dobrych czasów - słownik w rękę, i człowiek trochę języka obcego podłapie ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Brakuje mi napierdalanki takiej z Uncharted 1/2/3 w tym Indianie. Jakoś nigdy mi nie przeszkadzał ten dysonans jak walka sama w sobie jest dobrze zrobiona a tutaj zapowiada się całkiem spoko i aż żal, że twórcy nowych Wolfów będą nakłaniać gracza to bardziej skradankowego podejścia.

Opublikowano

Pozytywnie się zapowiada, jako fan starych odsłon czekam. Mam nadzieję że gra pomoże zmyć niesmak po ostatnim filmie

• This 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mnie dzisiaj łysy najarał ostro chociaż hajp już jest w toku od zeszłego weekendu bo zacząłem filmowy maraton żeby idealnie się wstrzelić w premiere:gigabeta:

Jedynie wspomina że demo miało strasznie dużo błędów a to nie wróży zbyt dobrze :pechowiec: bałem się po tych gameplayach wyżej że gameplayowo będzie skradanka usypiacz ale łysoń mocno mnie uspokoił

Opublikowano

Jeżeli to bardziej Disshonored niż Uncharted to nie mam nic przeciwko. Lubie immersiv simy a ostatnio była bieda w tym gatunku, ale trend zdaje się odwracać. No i możliwe że wiemy gdzie uciekli ludzie z Arkane przed dłubaniem przy Redfall.

Opublikowano

Wygląda naprawdę spoko, trzeba będzie wygospodarować czas dla Indiany pomiędzy innymi gierkami. Końcówka roku naprawdę spoko wygląda - Death Stranding (tak, wiem, stara gierka, ale co poradzić, że kosior), MFS2024, STALKER, Indiana... Będzie w co ręce włożyć.

• Plusik 1
Opublikowano

No kurde, jestem bardzo zainteresowany. Czuć w każdej z tych prezentacji miłość i poszanowanie dla marki, począwszy od użytych czcionek do motywów muzycznych. Wygląda to jak porządna laurka dla fanów Indiany, która pomoże otrzeć łzy i się pocieszyć po, delikatnie ujmując, mocno średniej piątej odsłonie kinowych przygód.

Z bolączek rzuca mi się w oczy nierówność oprawy, raz grafika wygląda po prostu ładnie i akceptowalnie, a raz jakby chciała ją pochłonąć poprzednia generacja. AI przeciwników zdaje się nie oszałamiać i też walka z nimi pachnie solidnej jakości drewnem, ale to już będzie do sprawdzenia na własnej skórze. Wcześniej byłem negatywnie nastawiony do tego widoku z pierwszej osoby, ale po tych materiałach jakoś mi przeszło. Widzę mnóstwo pozytywów - klimat przygody, liniowość, eksploracja, zagadki, nacisk na skuteczne naśladowanie Indiany w wykonaniu Forda, humor rodem ze Spielbergowskich filmów. Twórcy zdają się czuć dobrze ten świat. Niech jeszcze dowiozą z fabułą, kreacją nowych postaci i chyba w grudniu trzeba będzie klepać ryje nazistom :gigachad:

Opublikowano
3 godziny temu, ASX napisał(a):

Samych cutscenek jest na ponad 3 godziny, myślę że spokojnie będzie to gra na ok. 15-20h

Kurwa oby nie. Ta gra nie wygląda jakby była w stanie zaoferować unikalnej zawartości na tyle czasu.