SnoD 2 316 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września W dniu 26.09.2024 o 18:35, Sylvan Wielki napisał(a): Z japońskim dubbingiem to nawet dla beki można grać :p Cytuj
Ps4Player 16 Opublikowano 28 września Opublikowano 28 września 9 godzin temu, SnoD napisał(a): Z japońskim dubbingiem to nawet dla beki można grać :p Z japońskim napisami też :p Jak za starych, dobrych czasów - słownik w rękę, i człowiek trochę języka obcego podłapie Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Dziś w podcaście UV mówił że był na jakimś pokazie i ma bardzo pozytywne odczucia w związku z tą grą, ale więcej będzie mógł powiedzieć dopiero za pięć dni Cytuj
drozdu7 2 761 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Zapowiada się naprawdę nieźle 1 Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Tu jest dużo nowych fragmentów rozgrywki z pokazu w Londynie. Cytuj
Bzduras 12 469 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października A tu praktycznie sam gameplay: Cytuj
Hubert249 4 278 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Nie cierpię tego patentu z przejściem z fpp do tpp, ale plusik za swastyki. Cytuj
Rooofie 144 Opublikowano 29 października Opublikowano 29 października Brakuje mi napierdalanki takiej z Uncharted 1/2/3 w tym Indianie. Jakoś nigdy mi nie przeszkadzał ten dysonans jak walka sama w sobie jest dobrze zrobiona a tutaj zapowiada się całkiem spoko i aż żal, że twórcy nowych Wolfów będą nakłaniać gracza to bardziej skradankowego podejścia. Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano 29 października Autor Opublikowano 29 października Pozytywnie się zapowiada, jako fan starych odsłon czekam. Mam nadzieję że gra pomoże zmyć niesmak po ostatnim filmie 1 Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Totalnie do mnie nie przemawiają te segmenty bitkowo skradankowe, ale i tak zagram dla klimaciku i (oby fajnie zrobionych) zagadek Cytuj
Czoperrr 5 083 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Bardzo mi się podobają ostatnie materiały, będę lądował gamepassa dla Indiany! Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Mnie dzisiaj łysy najarał ostro chociaż hajp już jest w toku od zeszłego weekendu bo zacząłem filmowy maraton żeby idealnie się wstrzelić w premiere Jedynie wspomina że demo miało strasznie dużo błędów a to nie wróży zbyt dobrze bałem się po tych gameplayach wyżej że gameplayowo będzie skradanka usypiacz ale łysoń mocno mnie uspokoił Cytuj
Dalhi 177 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Jeżeli to bardziej Disshonored niż Uncharted to nie mam nic przeciwko. Lubie immersiv simy a ostatnio była bieda w tym gatunku, ale trend zdaje się odwracać. No i możliwe że wiemy gdzie uciekli ludzie z Arkane przed dłubaniem przy Redfall. Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano poniedziałek o 15:36 Opublikowano poniedziałek o 15:36 Fajne, da się spencerowi te 70zł zarobić. Cytuj
Pupcio 18 396 Opublikowano poniedziałek o 15:46 Opublikowano poniedziałek o 15:46 Wygląda luks, jedynie dalej do walki nie jestem przekonany ale może z padem w łapie się spodoba Cytuj
balon 5 336 Opublikowano poniedziałek o 15:49 Opublikowano poniedziałek o 15:49 Pikne Coś mówili ile będzie przejście trwało? Mam nadzieję, że bardziej jak U4, a nie 5-6 h. Cytuj
ASX 14 638 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Autor Opublikowano poniedziałek o 16:02 Samych cutscenek jest na ponad 3 godziny, myślę że spokojnie będzie to gra na ok. 15-20h Cytuj
iluck85 2 885 Opublikowano poniedziałek o 16:04 Opublikowano poniedziałek o 16:04 Jak będę czuć klimat filmów, to pudełko zakupie Cytuj
Paolo de Vesir 9 104 Opublikowano poniedziałek o 16:22 Opublikowano poniedziałek o 16:22 Czekam na wasze opinie, bo mnie nie grzeje kompletnie ta gra. Jesli okaże się, że prawdziwa perełka to wyjdę ze strefy komfortu i spróbuję. Na razie - ostrożnie z jarankiem. Cytuj
Bzduras 12 469 Opublikowano poniedziałek o 16:25 Opublikowano poniedziałek o 16:25 Wygląda naprawdę spoko, trzeba będzie wygospodarować czas dla Indiany pomiędzy innymi gierkami. Końcówka roku naprawdę spoko wygląda - Death Stranding (tak, wiem, stara gierka, ale co poradzić, że kosior), MFS2024, STALKER, Indiana... Będzie w co ręce włożyć. 1 Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano poniedziałek o 16:38 Opublikowano poniedziałek o 16:38 No kurde, jestem bardzo zainteresowany. Czuć w każdej z tych prezentacji miłość i poszanowanie dla marki, począwszy od użytych czcionek do motywów muzycznych. Wygląda to jak porządna laurka dla fanów Indiany, która pomoże otrzeć łzy i się pocieszyć po, delikatnie ujmując, mocno średniej piątej odsłonie kinowych przygód. Z bolączek rzuca mi się w oczy nierówność oprawy, raz grafika wygląda po prostu ładnie i akceptowalnie, a raz jakby chciała ją pochłonąć poprzednia generacja. AI przeciwników zdaje się nie oszałamiać i też walka z nimi pachnie solidnej jakości drewnem, ale to już będzie do sprawdzenia na własnej skórze. Wcześniej byłem negatywnie nastawiony do tego widoku z pierwszej osoby, ale po tych materiałach jakoś mi przeszło. Widzę mnóstwo pozytywów - klimat przygody, liniowość, eksploracja, zagadki, nacisk na skuteczne naśladowanie Indiany w wykonaniu Forda, humor rodem ze Spielbergowskich filmów. Twórcy zdają się czuć dobrze ten świat. Niech jeszcze dowiozą z fabułą, kreacją nowych postaci i chyba w grudniu trzeba będzie klepać ryje nazistom Cytuj
suteq 183 Opublikowano poniedziałek o 19:13 Opublikowano poniedziałek o 19:13 3 godziny temu, ASX napisał(a): Samych cutscenek jest na ponad 3 godziny, myślę że spokojnie będzie to gra na ok. 15-20h Kurwa oby nie. Ta gra nie wygląda jakby była w stanie zaoferować unikalnej zawartości na tyle czasu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi