Homelander 2 125 Opublikowano piątek o 20:21 Opublikowano piątek o 20:21 No to dobry znak, kilka dni przed premierą Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano sobota o 06:04 Opublikowano sobota o 06:04 (edytowane) Chyba już 6 będą mieli dostęp gracze którzy zakupili edycję premium. Siłą rzeczy recenzje wypada wypuścić przed tym terminem. Mnie natomiast zastanawia jak duże będzie pieczenie dupska o to że to jednak nie jest gra w stylu Tomb Raider czy nawet bardziej Uncharted. Skradanki w stylu immersive sim to jednak niszowy gatunek i jak tam nie będzie dużo akcji to jednak odbije się na punktacji w recenzjach. Nie oglądałem dużo materiałów i trochę w ciemno wchodzę, ale akurat ja uwielbiam Disshonored i dla mnie bomba. Może z ciekawości obczaje sobie przed premierę Kroniki Riddicka, nie widziałem nigdy tej gry a ponoć Indi sporo też czerpie z ich starej pracy. Jak widziałem tę pierwszą zapowiedź to miałem niezłą bekę z dźwięków lania po mordzie, pięknie będą plaskacze wchodzić na niemieckie ryjki. Złoto. Edytowane sobota o 07:02 przez Dalhi Cytuj
messer88 6 529 Opublikowano sobota o 09:17 Opublikowano sobota o 09:17 Ja sobie odświeżam filmy, w tym te nowsze będę oglądał pierwszy raz, hajpik na grę lekki jest, mam nadzieję że będzie dobrze. Liczę na solidny tytuł na max kilkanaście godzin. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano sobota o 11:18 Opublikowano sobota o 11:18 Ja mam sentyment do serialu, tego z początku stulecia bodajże nazywał się "Przygody młodego Indiany Jonesa". Nie licząc pierwszych odcinków gdzie mamy gówniaka za bohatera, to kawał dobrej przygody. Cytuj
ogqozo 6 563 Opublikowano sobota o 12:18 Opublikowano sobota o 12:18 Przy tym budżecie i twórcach, 8/10 nie wydaje się wysokim oczekiwaniem. Ale z relacji trochę kurde pachnie grą, która chcąc zadowolić po trochu każdego, nie zadowala do końca nikogo. Reakcje ludzi na typ gry są dość mieszane. Nie wiem, ile osób przekona taka mieszanka, skradanka, FPP, ale też wielka filmowa przygoda z kultowym bohaterem, czasami nagle jest na ekranie, no ale głównie gramy w FPP, do tego niby eksploracja... Krytycy często lubią takie gry bardziej niż szeroka publika, z drugiej strony jednak mamy ogromną markę która przyciąga. Najlepsze na razie są reakcje co do samych detali dla fanów filmów, podobno jest ich masa i świetnie wykonanych. Ale podoba mi się, że z tą marką robią coś nieoczywistego, tyle że mówię - takie podejścia, nawet z dobrymi recenzjami, często zawodziły komercyjnie. Jako że jest jakiś sezon nagród, nie mogę się doczekać kto pierwszy w ramach ŚMIESZNEGO ŻARTU nominuje grę do grona "Best Indie Game". Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano sobota o 12:46 Opublikowano sobota o 12:46 Sądzę, że to po prostu realistyczne oczekiwania. Konkretna i solidna gra 8/10 10-15h to w chuj lepiej niż jakiś rozwleczony i nudny ubiświat też niby oceniony na 8/10, albo i wyżej. Nikt od Indiego nie oczekuje przełomu, a Machine Games to nie Naughty Dog. Mieliśmy w tym roku dwie takie super skondensowane gry będące esencją gatunku: Astro Bot i Space Marine 2. Liczę, że do tego grona dołączy Indiana Jones 1 Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano sobota o 14:43 Opublikowano sobota o 14:43 21 godzin temu, Pupcio napisał(a): Ja już po trylogii, zostały mi tylko te dwa potworki do nadrobienia i jestem gotowy Ostatnia część Indiany jest ciężka do obejrzenia. Ja nie obejrzałem, odpadłem w połowie filmu. Raz, najebane tego cgi, że aż razi w oczy, dwa początek filmu to jest mega chujówka w całej branży filmowej jakie do tej pory widziałem, a trzecia? No cóż to Indiana i marka sama w sobie ciągnie do obejrzenia ale z bólem kutasa. Cytuj
[InSaNe] 2 483 Opublikowano sobota o 21:57 Opublikowano sobota o 21:57 No właśnie początek jest najlepszy w tym rozwleczonym, nudnym filmidle. Seria skończyła się na Ostatniej Krucjacie, ew. jeszcze można z ciekawości obejrzeć serial. Pytanie mam - czy to będzie też na PS5 w perspektywie najbliższego roku? Są zapowiedzi? Mocno się jaram tą grą, a deweloper to klasa sama w sobie. Uwielbiam ich gry i mam nadzieję, że nie będzie to coś w stylu kreskówkowego, infantylnego Uncharted. Cytuj
Ludwes 1 683 Opublikowano sobota o 22:04 Opublikowano sobota o 22:04 Na wiosnę maja wydać na ps5 1 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano niedziela o 09:53 Opublikowano niedziela o 09:53 Podobno aż 4h cutscenek Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano niedziela o 10:03 Opublikowano niedziela o 10:03 Cinematic expirience Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano niedziela o 10:08 Opublikowano niedziela o 10:08 Dlatego wychodzi też na PS5 Cytuj
devilbot 3 724 Opublikowano niedziela o 10:13 Opublikowano niedziela o 10:13 Nie czekam na tego kupsztala do abonamentu. Jak chcecie dobrą grę z indim to zagrajcie LEGO Indiana Jones 1 i 2. Point and clickow nie będę wam polecał bo prehistoria i trzeba czytać. 1 2 Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano niedziela o 10:47 Opublikowano niedziela o 10:47 Podobno gierka waży w okolicach 130 GB na konsoli, mam nadzieję że tego 6-tego jak gracze dostaną dostęp pojawi się opcja pobrania na dysk, a może nawet wcześniej. PS Dzięki uprzejmości webarchive chwile pobawiłem się w kroniki riddicka. Na początku była scena w której statek ląduje na powierzchni planety... Ja yebie ale efekty cząsteczkowe i powierzchnie metalowe wyglądały lepiej niż w Starfield xd... A to ma 20 lat. Wiadomo wszystko kanciaste i nie ma tylu szczegółów, ale robiło to wrażenie. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano niedziela o 10:56 Opublikowano niedziela o 10:56 7 minutes ago, Dalhi said: Podobno gierka waży w okolicach 130 GB na konsoli, mam nadzieję że tego 6-tego jak gracze dostaną dostęp pojawi się opcja pobrania na dysk, a może nawet wcześniej. PS Dzięki uprzejmości webarchive chwile pobawiłem się w kroniki riddicka. Na początku była scena w której statek ląduje na powierzchni planety... Ja yebie ale efekty cząsteczkowe i powierzchnie metalowe wyglądały lepiej niż w Starfield xd... A to ma 20 lat. Wiadomo wszystko kanciaste i nie ma tylu szczegółów, ale robiło to wrażenie. Wyobraź sobie jakie to robiło wrażenie jak grałem w to na Xboxie w okolicach premiery 1 Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano niedziela o 11:15 Opublikowano niedziela o 11:15 Jak będzie spoko gierka na 13h, to całkiem. Wezmę pudełko wtedy dla potomnych Na siłę nie ma sensu wydłużać, Strażnicy Galaktyki były spoko tak przez 17h, te ostatnie to już przeciąganie na siłę. Podobnie Spider Man 2. Te misje randomów, MJ, no na siłę wydłużali. Zbędne imo. Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano niedziela o 11:22 Opublikowano niedziela o 11:22 Spiderman 2 to wydłużenie części pierwszej. Juz po 2h wiedziałeś, że rozczarowanie i w sumie nic nowego. Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano niedziela o 11:28 Opublikowano niedziela o 11:28 31 minutes ago, Homelander said: Wyobraź sobie jakie to robiło wrażenie jak grałem w to na Xboxie w okolicach premiery Riddick i Doom 3 na Xboxie 1 robily mi sieczkę z mózgu i wypalały gałki oczne. Co to była za konsolą..m Cytuj
iluck85 2 939 Opublikowano niedziela o 11:29 Opublikowano niedziela o 11:29 Ale te latanie na pajęczynie dawało frajdę do końca. Feeling był niezły, ale te misje poza pająkiem czy te "cywilne" dla mnie meh. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano niedziela o 11:30 Opublikowano niedziela o 11:30 31 minut temu, Homelander napisał(a): Wyobraź sobie jakie to robiło wrażenie jak grałem w to na Xboxie w okolicach premiery Nawet pranie po mordzie wygląda jak w Indianie, wliczając jeszcze przechodzenie widoku do trzeciej osoby w czasie wspinaczki i podobnych akcji. Sporo inspiracji jest z gier sprzed 20 lat, pytanie jak to gracze odbiorą. Cytuj
giger_andrus 3 135 Opublikowano niedziela o 11:43 Opublikowano niedziela o 11:43 20-25h i jestem kontent. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano niedziela o 13:13 Opublikowano niedziela o 13:13 1 hour ago, giger_andrus said: 20-25h i jestem kontent. 10h za dużo jak na intensywną liniową grę akcji 1 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano niedziela o 13:14 Opublikowano niedziela o 13:14 Nie wygląda to na intensywną liniową gre akcji 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi