Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minute ago, Pupcio said:

Nie wygląda to na intensywną liniową gre akcji

Mam nadzieję, że taka będzie

1 hour ago, Czoperrr said:

Riddick i Doom 3 na Xboxie 1 robily mi sieczkę z mózgu i wypalały gałki oczne. Co to była za konsolą..m

Mnie najbardziej rozpieprzył Ninja Gaiden i Conker

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Homelander napisał(a):

Mam nadzieję, że taka będzie

Bazując na przekazie po pokazach gry to nie jest liniowa gra akcji, w dosłownym tego znaczeniu. Plansze są podobno spore i podejście do rozgrywki mocno przypomina Disshonored 2. Gdzie dostawałeś cel misji i sporą swobodę w rozwiązaniu zadania, z preferowanym podejściem skradankowym. 

Jeszcze za mało grałem w Riddicka żeby się odnieść jak to ma się do tego tytułu, a sporo ludzi którzy go tworzyli założyło Machine Games i nadal pracują. Podejrzewam że do nich uciekło trochę ludzi z Arkane Austin.

Grałem w Youngblood i tam nawet używali jingli w radio prosto z Prey, a pracownicy Arkane pomagali przy tworzeniu poziomów.

Indi to chyba mariaż wszystkich tych tytułów. Zobaczymy co im wyszło. Dużej wtopy raczej nie będzie.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

3 godziny temu, devilbot napisał(a):

Nie czekam na tego kupsztala do abonamentu.

Jak chcecie dobrą grę z indim to zagrajcie LEGO Indiana Jones 1 i 2.

Point and clickow nie będę wam polecał bo prehistoria i trzeba czytać.

Emperor’s Tomb też było dobre

• This 1
Opublikowano

No mi się bardzo podoba to co widze, oby tylko dobrze to działało bo podobno nadzwyczaj dużo bugów było na testach. Zaufanie do tych devów po ich ostatnich grach zerowe ale gameplaye i trailery w tym wypadku zapowiadają raczej solidną gierke

Opublikowano

Widać tu duże pieniądze i next-gena graficznego, ale to wszechobecne drewno całkowicie mnie odrzuca od tej gry. Indiana chyba na żadnym ujęciu nie wygląda jak Ford, ruchomy eksponat z muzeum figur woskowych. Nie wyczuwam tutaj nic więcej niż 78.