Homelander 2 125 Opublikowano niedziela o 13:16 Opublikowano niedziela o 13:16 1 minute ago, Pupcio said: Nie wygląda to na intensywną liniową gre akcji Mam nadzieję, że taka będzie 1 hour ago, Czoperrr said: Riddick i Doom 3 na Xboxie 1 robily mi sieczkę z mózgu i wypalały gałki oczne. Co to była za konsolą..m Mnie najbardziej rozpieprzył Ninja Gaiden i Conker Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano niedziela o 13:43 Opublikowano niedziela o 13:43 (edytowane) 28 minut temu, Homelander napisał(a): Mam nadzieję, że taka będzie Bazując na przekazie po pokazach gry to nie jest liniowa gra akcji, w dosłownym tego znaczeniu. Plansze są podobno spore i podejście do rozgrywki mocno przypomina Disshonored 2. Gdzie dostawałeś cel misji i sporą swobodę w rozwiązaniu zadania, z preferowanym podejściem skradankowym. Jeszcze za mało grałem w Riddicka żeby się odnieść jak to ma się do tego tytułu, a sporo ludzi którzy go tworzyli założyło Machine Games i nadal pracują. Podejrzewam że do nich uciekło trochę ludzi z Arkane Austin. Grałem w Youngblood i tam nawet używali jingli w radio prosto z Prey, a pracownicy Arkane pomagali przy tworzeniu poziomów. Indi to chyba mariaż wszystkich tych tytułów. Zobaczymy co im wyszło. Dużej wtopy raczej nie będzie. Edytowane niedziela o 13:44 przez Dalhi Cytuj
ASX 14 679 Opublikowano niedziela o 14:03 Autor Opublikowano niedziela o 14:03 3 godziny temu, devilbot napisał(a): Nie czekam na tego kupsztala do abonamentu. Jak chcecie dobrą grę z indim to zagrajcie LEGO Indiana Jones 1 i 2. Point and clickow nie będę wam polecał bo prehistoria i trzeba czytać. Emperor’s Tomb też było dobre 1 Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano niedziela o 14:05 Opublikowano niedziela o 14:05 2 minutes ago, ASX said: Emperor’s Tomb też było dobre Ja lubiłem Infernal Machine, ale to gra 3D z 5gen konsol, więc teraz pewnie niegrywalna Cytuj
messer88 6 522 Opublikowano niedziela o 16:25 Opublikowano niedziela o 16:25 Kilkanaście godzin maks ze zbieraniem sobie wszystkich skarbów czy co tam będzie byłoby idealnie. Odpowiednio krócej olewając znajdźki. 1 Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano poniedziałek o 15:52 Opublikowano poniedziałek o 15:52 P E R E Ł K A 1 Cytuj
Szermac 2 790 Opublikowano poniedziałek o 15:57 Opublikowano poniedziałek o 15:57 Embargo na recki, kilka chwil przed premierą, niezły trend Cytuj
messer88 6 522 Opublikowano poniedziałek o 15:57 Opublikowano poniedziałek o 15:57 Prawdziwa bomba na koniec roku od XBOX GAME STUDIOS. 1 Cytuj
Paolo de Vesir 9 156 Opublikowano poniedziałek o 16:00 Opublikowano poniedziałek o 16:00 2 minuty temu, Szermac napisał(a): Embargo na recki, kilka chwil przed premierą, niezły trend Przecież mają być 5 grudnia, 4 dni przed premierą - co jest w tym złego? Cytuj
Szermac 2 790 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Opublikowano poniedziałek o 16:02 A faktycznie, tam jest edycja specjalna z ea 6 grudnia, pardon Cytuj
messer88 6 522 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Pewnie że dzień przed premierą jak ktoś kupi Deluxe co mają 3 dni wcześniej dostęp. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Opublikowano poniedziałek o 16:02 Ten łysy co w tvgry robił mówił że w piątek wrzuci recke Cytuj
Paolo de Vesir 9 156 Opublikowano poniedziałek o 16:07 Opublikowano poniedziałek o 16:07 Jordan dostał niejapońską grę do recenzji? To nie może się udać. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano poniedziałek o 16:08 Opublikowano poniedziałek o 16:08 Teraz, Paolo de Vesir napisał(a): Jordan dostał niejapońską grę do recenzji? To nie może się udać. nie ten, ten drugi taki zamulony co lubi asasyny Cytuj
GearsUp 233 Opublikowano poniedziałek o 16:12 Opublikowano poniedziałek o 16:12 Udało się ograć jedną Cytuj
Hubert249 4 282 Opublikowano poniedziałek o 16:31 Opublikowano poniedziałek o 16:31 38 minut temu, Pupcio napisał(a): P E R E Ł K A Najmocniejsze 75 na MC w historii Cytuj
drozdu7 2 814 Opublikowano poniedziałek o 17:11 Opublikowano poniedziałek o 17:11 Kurde no jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Wygląda że będzie sporo różnych miejscówek i chyba jednak sporo zagadek. Cytuj
SnoD 2 328 Opublikowano poniedziałek o 17:32 Opublikowano poniedziałek o 17:32 1 godzinę temu, Pupcio napisał(a): P E R E Ł K A Wygląda fajnie nawet dla mnie gdzie nie jestem fanem franczyzy. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano poniedziałek o 17:37 Opublikowano poniedziałek o 17:37 No mi się bardzo podoba to co widze, oby tylko dobrze to działało bo podobno nadzwyczaj dużo bugów było na testach. Zaufanie do tych devów po ich ostatnich grach zerowe ale gameplaye i trailery w tym wypadku zapowiadają raczej solidną gierke Cytuj
Rtooj 1 639 Opublikowano wczoraj o 04:05 Opublikowano wczoraj o 04:05 Widać tu duże pieniądze i next-gena graficznego, ale to wszechobecne drewno całkowicie mnie odrzuca od tej gry. Indiana chyba na żadnym ujęciu nie wygląda jak Ford, ruchomy eksponat z muzeum figur woskowych. Nie wyczuwam tutaj nic więcej niż 78. Cytuj
Chewie 165 Opublikowano wczoraj o 04:17 Opublikowano wczoraj o 04:17 Wiadomo czy będzie play anywhere? Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano wczoraj o 05:08 Opublikowano wczoraj o 05:08 Będzie, jest na stronie sklepiku. Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano wczoraj o 05:25 Opublikowano wczoraj o 05:25 Miejscówki wyglądają super, za to postaci i ich animacja fatalnie. Strasznie sztywno i plastikowo Cytuj
Bartg 5 492 Opublikowano wczoraj o 07:51 Opublikowano wczoraj o 07:51 No takie 75-78 będzie, nic więcej. Czy to źle? Zobaczymy, Stalker też dostał tyle, a gra się w niego przyjemniej niż w większość tegorocznych gier AAAAAAAAA. Cytuj
Paolo de Vesir 9 156 Opublikowano wczoraj o 07:54 Opublikowano wczoraj o 07:54 Takie oceny dla tej gry byłyby marketingowym samobójem i zwyczajnie nie przystoją tak dużemu wydawcy i studiu które specjalizuje się w grach FPP. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi