Czoperrr 5 192 Opublikowano wczoraj o 09:31 Opublikowano wczoraj o 09:31 Szkoda tylko, że głos to nie Ford tylko Troy Baker więc jak w każdej innej grze. Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano wczoraj o 09:41 Opublikowano wczoraj o 09:41 0 szkody bo Baker brzmi 1:1 jak młody Ford. Jak ty byś chciał to zrobić żeby ten stary dziad podkładał głos? Już w tym filmie to zrobił w retrospekcji i wyszedł kabaret Cytuj
Bartg 5 502 Opublikowano wczoraj o 09:43 Opublikowano wczoraj o 09:43 No więc właśnie, w trailerach brzmi tak 90% jak młody Ford, tak samo nie kumam zarzutów, że w grze bohater zupełnie nie przypomina młodego filmowego Forda Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano wczoraj o 09:47 Opublikowano wczoraj o 09:47 Może dzięki AI . W każdym razie już za kilka dni gra wychodzi więc sprawdzi się na własne oczy, a raczej uszy. Musiałem się do czegoś przyczepić żeby nie było zbyt kolorowo bo wszystko inne mi się podoba. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano wczoraj o 09:53 Opublikowano wczoraj o 09:53 Przyczepić się można trochę animacji, bo nieco drewno bije po oczach. Reszta wygląda ok, szczerze trochę w pompce mam mimikę twarzy i szczegółowość modeli, aby w grę dało się wsiąknąć i sprawiała frajdę. Prędzej przełknę piksele rodem z Valheim czy Zeldy niż pierd..nie o zaimkach. Cytuj
Meanthord 329 Opublikowano wczoraj o 09:56 Opublikowano wczoraj o 09:56 24 minuty temu, Pupcio napisał(a): Wczoraj zacząłem ten film. Młody indie w cgi Tego filmu się nie ogląda, tylko spuszcza w kiblu. Cytuj
KrYcHu_89 2 317 Opublikowano wczoraj o 10:03 Opublikowano wczoraj o 10:03 Baker da radę przecież, 100x lepiej niż młody Ford z AI. Cytuj
Faka 4 024 Opublikowano wczoraj o 16:23 Opublikowano wczoraj o 16:23 6 godzin temu, Pupcio napisał(a): Wczoraj zacząłem ten film. Młody indie w cgi Mówiłem, że chujowe to cgi w filmie jest. Cytuj
Figuś 21 193 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu ja prdl pojebało ich z tymi wymaganiami 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Na XSX będzie lower than low Cytuj
Qbon 355 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Nieźle, 4090 w zalecanych ultra dla dlss performance. No ale zobaczymy jak to będzie faktycznie wyglądać. Edytowane 21 godzin temu przez Qbon Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu patrząc na gameplaye nawet przez sekunde nie obawiałem sie o wymagania bo gra wygląda okej i nic ponad to ale widze że może być GROŹNIE Cytuj
Homelander 2 125 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Będzie chodzić i na Steamdecku i na Series S Cytuj
Pupcio 18 509 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Jo na steam deku jest nawet tryb tpp only 1 Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu To chyba jakis żart te wymagania xd Gra nie ma nic co by wymagało więcej jak 3060 do full grafy w 4k. No, ale chyba trzeba powoli zawyżać, bo idą nowe rtx5xxx. Cytuj
Qbon 355 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu 11 minut temu, Donatello1991 napisał(a): To chyba jakis żart te wymagania xd Gra nie ma nic co by wymagało więcej jak 3060 do full grafy w 4k. No, ale chyba trzeba powoli zawyżać, bo idą nowe rtx5xxx. Takie wymagania bym zrozumiał jeśli gra ma jakiś zaawansowany path tracing. Patrząc na to jak dobrze Cyberpunk działa w max ustawieniach z pełnym RT i pt i z modami to tutaj faktycznie wygląda na jakiś żart. No chyba, że gra wyjdzie i się okaże, że wygląda tak niesamowicie ale patrząc na materiały to wciąż nie wygląda tak dobrze jak chociażby Cyberpunk. Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Kiedyś ktoś tłumaczył w temacie blachy, że te wymagania są zawsze z dużą górką i realnie można osiągnąć porządane efekty na mniej wydajnych sprzętach. Z ciekawości stestuję Indianę na potężnym smoku 3060Ti i dam znać jak leci w 4K. Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu No zobaczymy, w Stalkerze chyba podali podobne, tylko zapomnieć dodać że jak sobie rozmydlacz włączysz. Tu mam nadzieję że to raczej bezpieczne podejście, ale za dwa dni będzie wiadomo więcej jak gracze dostaną ttuł w ręce. Cytuj
mozi 1 980 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Czyli będzie pewnie path tracing więc zarżnie karty. Chyba szykują się pod premierę serii 5 rtxow. Cytuj
Rotevil 124 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Cena na steamie za wczesny dostęp do gry singlowej 430 zł, ciekawe, czy znajdą się tacy frajerzy, co kupią to Cytuj
Czoperrr 5 192 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Wymagania na najwyzsze detale z kosmosu, to mnie jednak odrzuca od inwestycji grubej kasy w PC. Dlaczego nie robią gier na Vulkanie, przecież daje on najwyższą wydajność. Cytuj
Paolo de Vesir 9 162 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Oj, naprawdę bym się nie trzymał tego tak kurczowo - Silent Hill 2 który wygląda lepiej niż Indiana, a w rekomendowanych ma RX 6800 XT. Za około 5K możesz kupić kompa z RX 7900 GRE który po prostu zjada i wypluwa tę kartę, a w multiplatformach miałbyś dzisiaj day1 jakość PS6 PRO. Cytuj
messer88 6 529 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Tym razem zadbali o wersję konsolowe, tak więc stad takie wymagania dla pece małp. Najlepsza wersja na XSX, dopracowana i dopieszczona dla zielonych konsolowych braci. Godzinę temu, Rotevil napisał(a): Cena na steamie za wczesny dostęp do gry singlowej 430 zł, ciekawe, czy znajdą się tacy frajerzy, co kupią to lepsze to od zakupu napędu do pro za tysiąc XD 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 427 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Faktycznie w Indianę będzie można grać przez lata, a napęd starczy na te 20h. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi