Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytałem kilka recenzji no i jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. W minusach wymieniane są rzeczy, które właściwie nie powinny się znaleźć w grze, czyli openwordlowe elementy razem z questami pobocznymi. Na szczęście można olać. Na plus zajebisty klimat i ogólnie gameplay. Czekam z niecierpliwością

• Plusik 1
Opublikowano

Narzekania na stealth i głupie AI nie widziałem. Na walkę na pięści w niektórych recenzjach. Pewnie zależy czy podpasuje czy nie. W każdym razie dostałem to na co liczyłem: solidną grę na 85%. A jako fan i Indiany i Uncharted czekam tym bardziej

Opublikowano

No szczerze jestem w szoku - 87 na Opencritic z 52 (!) recenzji i 87 na Metacritic z 33. Wygląda to lepiej niż się zapowiadało.

Mi się akurat ta otwarta miejscówka w Egipcie, która była pokazana na trailerze mocno podobała, było to coś innego niż inne lokacje, bo na zwiastunach dużo lokacji było wąskich, mocno korytarzowych i wyglądały jakby były zbudowane na bazie dosyć małego kwadratu. Więc dla mnie spoko jak będzie takie urozmaicenie w postaci open worldu. No ale to już się oceni na własne oczy w poniedziałek.

Opublikowano (edytowane)

Trochę lepszy odbiór gry niż się spodziewałem, ale to tylko dobry prognostyk.

Chciałbym zobaczyć jeszcze testy jak chodzi na różnych sprzętach, bo ponoć wcale nie jest tak dobrze jak możnaby od silnika ID oczekiwać.

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

AŻ kusi pudełko kupić. Niby w GP do ogrania, a pudełko ponad 300. Potem gry już nigdzie nie będzie jak było z Wo Longiem. Czekałem i się nie doczekałem. 
Ogram i jak mi się spodoba zaatakuje pudełko w przyszłym tyg dopóki dostępne. 

Opublikowano
34 minuty temu, iluck85 napisał(a):

AŻ kusi pudełko kupić. Niby w GP do ogrania, a pudełko ponad 300. Potem gry już nigdzie nie będzie jak było z Wo Longiem. Czekałem i się nie doczekałem. 
Ogram i jak mi się spodoba zaatakuje pudełko w przyszłym tyg dopóki dostępne. 

Tak dla informacji.

• Smutny 1