funditto 658 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Po 19 recenzjach 87% na metacritic @Homelander mnie ubiegł Edytowane 6 grudnia przez funditto Cytuj
Homelander 2 153 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Czytałem kilka recenzji no i jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. W minusach wymieniane są rzeczy, które właściwie nie powinny się znaleźć w grze, czyli openwordlowe elementy razem z questami pobocznymi. Na szczęście można olać. Na plus zajebisty klimat i ogólnie gameplay. Czekam z niecierpliwością 1 Cytuj
Rozi 621 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Narzekają też na kiepską walkę i stealth, oraz głupie AI. Cytuj
Homelander 2 153 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Narzekania na stealth i głupie AI nie widziałem. Na walkę na pięści w niektórych recenzjach. Pewnie zależy czy podpasuje czy nie. W każdym razie dostałem to na co liczyłem: solidną grę na 85%. A jako fan i Indiany i Uncharted czekam tym bardziej Cytuj
A_Bogush 393 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia No szczerze jestem w szoku - 87 na Opencritic z 52 (!) recenzji i 87 na Metacritic z 33. Wygląda to lepiej niż się zapowiadało. Mi się akurat ta otwarta miejscówka w Egipcie, która była pokazana na trailerze mocno podobała, było to coś innego niż inne lokacje, bo na zwiastunach dużo lokacji było wąskich, mocno korytarzowych i wyglądały jakby były zbudowane na bazie dosyć małego kwadratu. Więc dla mnie spoko jak będzie takie urozmaicenie w postaci open worldu. No ale to już się oceni na własne oczy w poniedziałek. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ależ petarda póki co i ten tutorial nie polecam oglądać żadnych playthrough bo początek robi ciepło w brzuchu klimat to oni czują perfect. Niestety jak to u Bethesda bywa, albo full PL albo full ENG Cytuj
SnoD 2 330 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Na Steam już pierwsze ludki grają i recenzje startują z wysokiego poziomu 93/94%. Cytuj
Dalhi 203 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia (edytowane) Trochę lepszy odbiór gry niż się spodziewałem, ale to tylko dobry prognostyk. Chciałbym zobaczyć jeszcze testy jak chodzi na różnych sprzętach, bo ponoć wcale nie jest tak dobrze jak możnaby od silnika ID oczekiwać. Edytowane 6 grudnia przez Dalhi Cytuj
ASX 14 698 Opublikowano 6 grudnia Autor Opublikowano 6 grudnia Recenzje wygladają solidnie. Cieszę się że Indiana wraca w dobrej formie Cytuj
mario10 542 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Zapowiada się dobra gierka po tych pierwszych recenzjach Cytuj
balon 5 363 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Mega się cieszę. Pięknie wejdzie w okresie świątecznymmmmmmm. Cytuj
Jukka Sarasti 372 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Bardzo mnie te recenzje cieszą, dogram, co mam do dogrania (labirynt w SH2 Remake i 9 chapter w Crisis Core Reunion) i wjeżdżam w przygody mojego ulubionego archeologa. Cytuj
iluck85 2 946 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia AŻ kusi pudełko kupić. Niby w GP do ogrania, a pudełko ponad 300. Potem gry już nigdzie nie będzie jak było z Wo Longiem. Czekałem i się nie doczekałem. Ogram i jak mi się spodoba zaatakuje pudełko w przyszłym tyg dopóki dostępne. Cytuj
devilbot 3 719 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Ładne oceny. LEGO Indiana rozjebany. Cytuj
pawelgr5 1 498 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 21 minut temu, Czezare napisał(a): A KEDY na PS5? Mowili ze na wiosne przeciez 1 Cytuj
Bartg 5 518 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Zaskoczenie zdecydowanie, będzie grane, gdzie moja figurka Lego Indiany Cytuj
wrog 633 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia 34 minuty temu, iluck85 napisał(a): AŻ kusi pudełko kupić. Niby w GP do ogrania, a pudełko ponad 300. Potem gry już nigdzie nie będzie jak było z Wo Longiem. Czekałem i się nie doczekałem. Ogram i jak mi się spodoba zaatakuje pudełko w przyszłym tyg dopóki dostępne. Tak dla informacji. 1 Cytuj
iluck85 2 946 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia To 320zl nie dam za te pudełko. A potem już nie będzie. Szansa że wersja na PS5 będzie miała więcej danych. Cytuj
Pupcio 18 554 Opublikowano 6 grudnia Opublikowano 6 grudnia Mówiłem że będzie koks, ja się mega znam na grach wideo 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi