Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

ASX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pasuje klimatem do filmów fakt, że Indiana (zwłaszcza po upgradzie walki wręcz książkami) może położyć dowolną ilość przeciwników ;) Chociaż w Watykanie w misji pobocznej o 

Spoiler

watykanskim fight clubie

musiałem na ostatniego osiłka włączyć auto-parry, bo mi się cierpliwość skończyła po 10 próbie :frog:

• beka z typa 1
  • WTF 1
Opublikowano (edytowane)

Strzelałem tylko raz do tego wielkoluda w skarbcu w Watykanie, nie kojarzę żeby do mnie ktoś wypalił z karabinu bądź pistolety, ale jestem na początku historii w Gizie, a tu widzę więcej uzbrojonej straży więc to się pewnie zmieni. Widać nastawienie na bitkę na pięści.

Tak swoją drogą luźna obserwacja, w wiosce na mapie w Egipcie jest więcej życia niż w mieście z dodatku w Starfield, a idziemy tam tylko po zapalniczkę i parę znajdziek.

Edytowane przez Dalhi
  • Haha 4
Opublikowano

Ja wczoraj odpaliłem na chwilę, zobaczyć o co ten raban i nie stąd ni zowąd minęły prawie 3h. :notbad:Co rzuca się w oczy z pozycji absolutnego laika który nie widział żadnego filmu z Indianą to taki lekki i zawadiacki klimat przygody - dzieją się różne rzeczy, jest dreszcz emocji, ale i tak masz przeczucie, że to wszystko dobrze się skończy. Walka jest prosta, ale dostarcza masy radochy jak na kładziesz garści chłopakom w czarnych koszulach, eksploracja przyjemna dzięki pełnym szczegółów lokalizacjom.

Wstałem rano i od razu miałem ochotę zobaczyć co będzie dalej. No i jeśli to ma być w wielu aspektach lower than łow z PC-tów to chylę czoła jak piękną grafikę dostarczyć potrafi idTech. Brawo MachineGames, ładnie dostarczyliście dla Białostoczanina. :fsg:

• beka z typa 2
Opublikowano
11 minut temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Co rzuca się w oczy z pozycji absolutnego laika który nie widział żadnego filmu z Indianą to taki lekki i zawadiacki klimat przygody

To sobie obejrzyj poszukiwaczy zaginionej arki i z automatu +2 do oceny. Chociaż jakim cudem nigdy nie widziałeś jak swego czasu to pamiętam chyba z raz na miesiąc w tv w weekendy puszczali. 

• Plusik 1
Opublikowano
6 minut temu, drozdu7 napisał(a):

Mogło być gorzej, mogłes np nigdy nie grać w Silent Hilla

Nie ograć Silent Hilla przez te ćwierćwiecze istnienia marki na kilku różnych generacjach sprzętu? :o Równie dobrze mógłbym nosić koszulkę z napisem “dobra, weź mnie już kurwa opluj”. :)

Opublikowano

Mi nawet do głowy nie przyszło żeby zagrać w SH xd... No ale nie lubię survival horroru bo mnie zwyczajnie wku..ją te gry zamiast straszyć. 

Wiecznie za mało zasobów, jak pojawi się spokojniejsza sekwencja to wiesz że zaraz ktoś będzie Ci darł ryja do ucha. No i na dokładkę te ich absurdalne zagadki i puzle.... Nie szanuję.

Opublikowano

Kurła, za wcześnie pochwaliłem Indianę. Dwie notatki mi się zbugowały (zdobyłem je ale gra ich nie zapisała) przez co pokazuje mi że nie mam wszystkich i nie mogę odblokować ostatniego osiągnięcia. Trzeba czekać aż naprawią. :( 

Opublikowano

13 godzin zajęło mi wyczyszczenie Watykanu. Wspaniała gra :banderas:.

Czy przy zmianach lokacji, kasa nie wędruje z nami? Opuszczając Włochy miałem 1000 Funtów. Trochę pobiegałem po Gizie, wizyta u pierwszego sklepikarza, a w portfelu tylko 200. Błąd? A może jakiś miejscowy mnie okradł?

Opublikowano

Odwrotnie, wiem że robiłem fotkę ale mi jej jakimś cudem nie zapisało i dalej mi pokazuje że mam spota do zrobienia fotki a na liście nie figuruje. Przez co mam bodajże 58/59 notatek w regionie.