Bartg 5 529 Opublikowano czwartek o 10:24 Opublikowano czwartek o 10:24 Imho na padzie znacznie lepsza wczuwka, głównie ze względu na podział LT/PT obsługujące lewą i prawą pięść W TPP są jedynie wstawki wspinaczkowe, czy bujanie na biczu. Reszta czyli eksploracja i walka jest FPP. Strzelania jest bardzo mało, więc pad w tej kwestii zupełnie nie boli/ 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano czwartek o 10:24 Opublikowano czwartek o 10:24 na padziku, do niczego się tu nie przyda myszek i klawiatura to nie strzelanka 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano czwartek o 10:25 Opublikowano czwartek o 10:25 Teraz, Bartg napisał(a): Imho na padzie znacznie lepsza wczuwka, głównie ze względu na podział LT/PT obsługujące lewą i prawą pięść W TPP są jedynie wstawki wspinaczkowe, czy bujanie na biczu. Reszta czyli eksploracja i walka jest FPP. Strzelania jest bardzo mało, więc pad w tej kwestii zupełnie nie boli/ Dużo bitki, mało strzelania, czyli gamepad, dzięki :). 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano czwartek o 15:15 Opublikowano czwartek o 15:15 Nigdy nie przepadałem za franczyzą, ale w tym prologu naprawdę się uśmiałem :p 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano czwartek o 16:42 Opublikowano czwartek o 16:42 1 hour ago, SnoD said: Nigdy nie przepadałem za franczyzą, ale w tym prologu naprawdę się uśmiałem :p Tym w dżungli? Toć to 1do1 film przeniesiony do gry. Cytuj
suteq 203 Opublikowano czwartek o 20:43 Opublikowano czwartek o 20:43 (edytowane) Społeczność znalazła obejście na notatki poprzez sfotografowanie zagadki w Watykanie w zamian, zrobiłem i zadziałało przez co wbiłem calaka. To teraz czekamy na DLC. Jakby ktoś miał problem z tym osiągnięciem to u mnie zadziałało to: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3387395076 Edytowane czwartek o 20:44 przez suteq 1 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano czwartek o 20:46 Opublikowano czwartek o 20:46 sutas było coś ciekawego Spoiler za tymi drzwiami pod koniec gry gdzie wkładało się artefakty? Cytuj
suteq 203 Opublikowano czwartek o 20:48 Opublikowano czwartek o 20:48 (edytowane) Spoiler Dodatkowa scenka na zakończenie którą raczej traktować trzeba jako smaczek. Jak ci się nie chce robić to do obczajenia na luzie na YT bo tam z 5s tego jest xD Edytowane czwartek o 20:48 przez suteq Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano czwartek o 23:22 Opublikowano czwartek o 23:22 Gra była banalnie prosta, aż do Spoiler Kradzieży złota z obozu Vossa...już z dwie godziny się tam męczę Cytuj
drozdu7 2 874 Opublikowano piątek o 20:21 Opublikowano piątek o 20:21 Wczoraj jeden sztos ukończony, dziś kolejny. No mocarna przygodówka wyszła Machine Games. Taki czysty fun z eksploracji, walki, historii. Niby trochę drewniana ale okrutnie przyjemna, te wszystkie manualne rzeczy które musimy zrobić itp. Niby nie poraża grafiką ale screenów co sobie narobiłem bo jest naprawdę ładnie Ta gra (zresztą tak samo jak Silent Hill 2) zasługuje na nagrody na TGA, WHO i innych plebiscytach. Zasługuje również żeby wyjść na PlayStation, żeby sprzedać się tam i zarobić na kolejny projekt. Należy się to Maszynowym Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano piątek o 21:18 Opublikowano piątek o 21:18 Jak to gdzieś przeczytałem ponieważ gra wyszła kiedy wyszła, to na TGA nie dostanie nic, bo gry z przełomu listopada i grudnia nie są brane pod uwagę na TGA bo nie, a za rok nie wiem czy ktokolwiek będzie o niej pamiętał w kontekście nagród Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano piątek o 21:34 Opublikowano piątek o 21:34 14 minut temu, Bartg napisał(a): Jak to gdzieś przeczytałem ponieważ gra wyszła kiedy wyszła, to na TGA nie dostanie nic, bo gry z przełomu listopada i grudnia nie są brane pod uwagę na TGA bo nie, a za rok nie wiem czy ktokolwiek będzie o niej pamiętał w kontekście nagród Cyberpunk czy Xenoblade 2 dostały tak nominacje, natomiast Rogue Trader już nie. Za rok jednakże szanse marne, bo konkurencja będzie zapewne większą, szczególnie w grach z pogranicza akcji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi