Bartg 5 529 Opublikowano czwartek o 10:24 Opublikowano czwartek o 10:24 Imho na padzie znacznie lepsza wczuwka, głównie ze względu na podział LT/PT obsługujące lewą i prawą pięść W TPP są jedynie wstawki wspinaczkowe, czy bujanie na biczu. Reszta czyli eksploracja i walka jest FPP. Strzelania jest bardzo mało, więc pad w tej kwestii zupełnie nie boli/ 1 Cytuj
Pupcio 18 655 Opublikowano czwartek o 10:24 Opublikowano czwartek o 10:24 na padziku, do niczego się tu nie przyda myszek i klawiatura to nie strzelanka 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano czwartek o 10:25 Opublikowano czwartek o 10:25 Teraz, Bartg napisał(a): Imho na padzie znacznie lepsza wczuwka, głównie ze względu na podział LT/PT obsługujące lewą i prawą pięść W TPP są jedynie wstawki wspinaczkowe, czy bujanie na biczu. Reszta czyli eksploracja i walka jest FPP. Strzelania jest bardzo mało, więc pad w tej kwestii zupełnie nie boli/ Dużo bitki, mało strzelania, czyli gamepad, dzięki :). 1 Cytuj
SnoD 2 342 Opublikowano czwartek o 15:15 Opublikowano czwartek o 15:15 Nigdy nie przepadałem za franczyzą, ale w tym prologu naprawdę się uśmiałem :p 1 Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano czwartek o 16:42 Opublikowano czwartek o 16:42 1 hour ago, SnoD said: Nigdy nie przepadałem za franczyzą, ale w tym prologu naprawdę się uśmiałem :p Tym w dżungli? Toć to 1do1 film przeniesiony do gry. Cytuj
suteq 203 Opublikowano czwartek o 20:43 Opublikowano czwartek o 20:43 (edytowane) Społeczność znalazła obejście na notatki poprzez sfotografowanie zagadki w Watykanie w zamian, zrobiłem i zadziałało przez co wbiłem calaka. To teraz czekamy na DLC. Jakby ktoś miał problem z tym osiągnięciem to u mnie zadziałało to: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3387395076 Edytowane czwartek o 20:44 przez suteq 1 1 Cytuj
Pupcio 18 655 Opublikowano czwartek o 20:46 Opublikowano czwartek o 20:46 sutas było coś ciekawego Spoiler za tymi drzwiami pod koniec gry gdzie wkładało się artefakty? Cytuj
suteq 203 Opublikowano czwartek o 20:48 Opublikowano czwartek o 20:48 (edytowane) Spoiler Dodatkowa scenka na zakończenie którą raczej traktować trzeba jako smaczek. Jak ci się nie chce robić to do obczajenia na luzie na YT bo tam z 5s tego jest xD Edytowane czwartek o 20:48 przez suteq Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano czwartek o 23:22 Opublikowano czwartek o 23:22 Gra była banalnie prosta, aż do Spoiler Kradzieży złota z obozu Vossa...już z dwie godziny się tam męczę 1 Cytuj
drozdu7 2 879 Opublikowano piątek o 20:21 Opublikowano piątek o 20:21 Wczoraj jeden sztos ukończony, dziś kolejny. No mocarna przygodówka wyszła Machine Games. Taki czysty fun z eksploracji, walki, historii. Niby trochę drewniana ale okrutnie przyjemna, te wszystkie manualne rzeczy które musimy zrobić itp. Niby nie poraża grafiką ale screenów co sobie narobiłem bo jest naprawdę ładnie Ta gra (zresztą tak samo jak Silent Hill 2) zasługuje na nagrody na TGA, WHO i innych plebiscytach. Zasługuje również żeby wyjść na PlayStation, żeby sprzedać się tam i zarobić na kolejny projekt. Należy się to Maszynowym Cytuj
Bartg 5 529 Opublikowano piątek o 21:18 Opublikowano piątek o 21:18 Jak to gdzieś przeczytałem ponieważ gra wyszła kiedy wyszła, to na TGA nie dostanie nic, bo gry z przełomu listopada i grudnia nie są brane pod uwagę na TGA bo nie, a za rok nie wiem czy ktokolwiek będzie o niej pamiętał w kontekście nagród Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano piątek o 21:34 Opublikowano piątek o 21:34 14 minut temu, Bartg napisał(a): Jak to gdzieś przeczytałem ponieważ gra wyszła kiedy wyszła, to na TGA nie dostanie nic, bo gry z przełomu listopada i grudnia nie są brane pod uwagę na TGA bo nie, a za rok nie wiem czy ktokolwiek będzie o niej pamiętał w kontekście nagród Cyberpunk czy Xenoblade 2 dostały tak nominacje, natomiast Rogue Trader już nie. Za rok jednakże szanse marne, bo konkurencja będzie zapewne większą, szczególnie w grach z pogranicza akcji. Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano niedziela o 07:34 Opublikowano niedziela o 07:34 Indiana skończony w 21h, ale nie robiłem wszystkich zadań pobocznych. Wspaniała gra i liczę na szybką premierę na PS5 aby każdy mógł jej posmakować. Cytuj
S_600 252 Opublikowano niedziela o 12:13 Opublikowano niedziela o 12:13 (edytowane) Podobno już są dwa patche na x, a ja nadal w zakładce aktualizacji nic nie mam. Przeoczyłem dwie notatki w Szanghaju i już nie ma powrotu do wszystkich miejscówek. Lipa ? Edytowane niedziela o 12:31 przez S_600 Cytuj
messer88 6 596 Opublikowano niedziela o 12:37 Opublikowano niedziela o 12:37 Oczywiście że się możesz wrócić. Później nawet znajdujemy info z znajdzkami z tymi krótkimi lokacjami jakby ktoś potrzebował. Cytuj
S_600 252 Opublikowano niedziela o 13:13 Opublikowano niedziela o 13:13 35 minut temu, messer88 napisał(a): Oczywiście że się możesz wrócić. Później nawet znajdujemy info z znajdzkami z tymi krótkimi lokacjami jakby ktoś potrzebował. To chyba mam glitcha (na redicie też ludzie zgłaszają) bo wrócić się nie da do niższych lokacji, ściana ognia. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano niedziela o 13:17 Opublikowano niedziela o 13:17 Godzinę temu zrobiłem Szanghaj, bo brakowało mi dwóch rzeczy, jedna notatka i zdjęcie. Bez problemu cofnąłem się, a ściany ognia jakoś nie zauważyłem. Cytuj
S_600 252 Opublikowano niedziela o 13:38 Opublikowano niedziela o 13:38 Ok, moze później będzie można jakoś to zrobić, a co z patchem na xboxa? Mieliście jakieś? Cytuj
Dalhi 214 Opublikowano niedziela o 14:53 Opublikowano niedziela o 14:53 Godzinę temu, S_600 napisał(a): Ok, moze później będzie można jakoś to zrobić, a co z patchem na xboxa? Mieliście jakieś? Xbox automatycznie pobiera aktualizacje gier w które grałeś w ostatnich 30 dniach. Potrafi się w nocy wybudzić, pobrać co trzeba i idzie konsola lulu dalej. 2 Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano niedziela o 17:46 Opublikowano niedziela o 17:46 Alez mi ta gierka siadla moze potrzebowalem przerwy od grindu w poe 2 ale poki co tytul bardzo mi sie spodobal a w ogole tego nie zakladalem. Nie jestem jakims wielkim fanem stealth a jeszcze jak uslyszalem ze bedzie fpp to zainteresowanie mocno spadlo. Lubie indiego ale nie jest to jakis kult jak w przypadku lotr czy oryginalnej trylogii gwiezndnych wojen ale w gierce sie zakochalem. Swietnie wyszlo im oddanie klimatu filmow przygodowych z lat 80ych czy 90ych. Jasne jest masa bzdur jezeli chodzi o AI. Ksiadz walacy biczem, zjezdzajacy na lini, wspinajacy sie na rusztowania czy biegajacy na kuckach w butelka wina w lapie nie wzbudza niczyich podejrzen xD Mi to nie przeszkadza akurat bo gierka nastawiona na skradanie z realistycznym AI bylaby niegrywalne albo bardzo wkurwiajaca. Bylem sceptycznie nastawiony po ogloszeniach ze nie bedzie to shooter ale teraz jestem kupiony, jest to mila odskocznia od np takiego uncharted (ktore bardzo lubie swoja droga), gdzie drake to taki smieszek w cutscenkach a w trakcie gameplayu sam pol pot by sie nie powstydzil jego wyczynow. Takie podejscie jednak duzo bardziej pasuje do indiego niz zrobienie z tego wolfensteina xd Ocene podbija tez residentowa struktura poziomow, bardzo lubie to podejscie w ktorym poruszamy sie w jakim hubie, najpierw zagubieni a potem smigamy praktycznie na pamiec znajac kazda miescowke i majac odblokowane skroty No i jeszcze za darmo w gamepassie 2 Cytuj
Czoperrr 5 242 Opublikowano niedziela o 19:21 Opublikowano niedziela o 19:21 1 hour ago, teddy said: Alez mi ta gierka siadla moze potrzebowalem przerwy od grindu w poe 2 ale poki co tytul bardzo mi sie spodobal a w ogole tego nie zakladalem. Nie jestem jakims wielkim fanem stealth a jeszcze jak uslyszalem ze bedzie fpp to zainteresowanie mocno spadlo. Lubie indiego ale nie jest to jakis kult jak w przypadku lotr czy oryginalnej trylogii gwiezndnych wojen ale w gierce sie zakochalem. Swietnie wyszlo im oddanie klimatu filmow przygodowych z lat 80ych czy 90ych. Jasne jest masa bzdur jezeli chodzi o AI. Ksiadz walacy biczem, zjezdzajacy na lini, wspinajacy sie na rusztowania czy biegajacy na kuckach w butelka wina w lapie nie wzbudza niczyich podejrzen xD Mi to nie przeszkadza akurat bo gierka nastawiona na skradanie z realistycznym AI bylaby niegrywalne albo bardzo wkurwiajaca. Bylem sceptycznie nastawiony po ogloszeniach ze nie bedzie to shooter ale teraz jestem kupiony, jest to mila odskocznia od np takiego uncharted (ktore bardzo lubie swoja droga), gdzie drake to taki smieszek w cutscenkach a w trakcie gameplayu sam pol pot by sie nie powstydzil jego wyczynow. Takie podejscie jednak duzo bardziej pasuje do indiego niz zrobienie z tego wolfensteina xd Ocene podbija tez residentowa struktura poziomow, bardzo lubie to podejscie w ktorym poruszamy sie w jakim hubie, najpierw zagubieni a potem smigamy praktycznie na pamiec znajac kazda miescowke i majac odblokowane skroty No i jeszcze za darmo w gamepassie Ksiądz biegający z butelką wina w łapie raczej nikogo nie powinien dziwić Cytuj
Dalhi 214 Opublikowano niedziela o 19:34 Opublikowano niedziela o 19:34 W podejściu do skradania, które jest dość umowne, i projektu lokacji to ta gra jest bardzo blisko Disshonored. Jak ktoś nie grał to polecam. Zwłaszcza drugą część, choćby żeby zobaczyć co oni odyebali przy projekcie lokacji rezydencji Jindosha. Cytuj
Daddy 4 244 Opublikowano wczoraj o 18:20 Opublikowano wczoraj o 18:20 Niektórzy tu płakali ''ile graczy gra na steam'' który widać nie jest wyznacznikiem wszystkiego a wychodzi na to że to druga najlepiej sprzedająca się gra w US po COD i to głównie na Xboxie 1 Cytuj
Pupcio 18 655 Opublikowano wczoraj o 18:24 Opublikowano wczoraj o 18:24 Bardzo dobrze, fantastyczna gra więc niech sie sprzedaje ile wlezie i robią sequel Cytuj
pawelgr5 1 513 Opublikowano wczoraj o 18:30 Opublikowano wczoraj o 18:30 Bardzo dobrze. Jeszcze może premiera na PS5 trochę im to podbije. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi