qvstra 3 213 Opublikowano czwartek o 10:49 Opublikowano czwartek o 10:49 ehh, a mi ciagle crashuje ;/ przedmuchalem konsole z kurzu (o dziwo bylo go malo jak na premierowe wydanie), zrobilem reinstall gierki i ciagle wylacza sie w losowych momentach. raczej to nie kwestia przegrzewania sie, bo np. forza motorsport dziala ok. a szkoda, bo juz dawno nie gralem w gre z tak przyjemnym movementem. no i satysfakcjonujace jest walenie faszystow mlotkiem w leb Cytuj
Dalhi 221 Opublikowano czwartek o 10:59 Opublikowano czwartek o 10:59 Próbowałeś usuwać lokalne zapisy gier? Miejsce na savy na konsoli jest ograniczone a może gra o tym nie informuje i jest zonk. Spróbowałbym oczyścić dysk i zrobić miękki reset konsoli na początek. Jak nie to przywracanie do ustawień fabrycznych. Skoro konsola ma już cztery lata to warto zmienić pastę termo i zobaczyć jak mają się te gluty na pamięciach, to nie jest standardowy termopad a podobno nie zawsze jest prawidłowo aplikowany i po czasie może być problem. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano czwartek o 20:10 Opublikowano czwartek o 20:10 9 godzin temu, Dalhi napisał(a): Próbowałeś usuwać lokalne zapisy gier? Miejsce na savy na konsoli jest ograniczone a może gra o tym nie informuje i jest zonk. wyczyscilem to i nie pomoglo z tego co przejrzalem reddita to nie jestem sam z tym problemem, wiec poczekam na patcha Cytuj
easye 3 403 Opublikowano sobota o 15:45 Opublikowano sobota o 15:45 Czy ktoś na PC miał problem z dzwiekiem? synchronizacją? Dziwne przeinstalowałem na inny dysk i nie ruszałem już opcji pathracingu i działa ok. Cytuj
easye 3 403 Opublikowano wczoraj o 00:33 Opublikowano wczoraj o 00:33 Pewnie nie będzie to popularny post, ale pograłem trochę i nie wiem nawet czy skończę. To naprawdę "jedna z tych gier, która może zachwycałyby w 2014 roku." Nie wiem - może trzeba być psychofanem Indiany (też w młodości oglądałem każdy film!), a niektórzy przecież w tej grze widzą GOTY 2024... Mnie osobiście drażni nierówne tempo opowieści, zagadki może i spoko, ale średnio bawię się zwiedzając Watykan. Kompletnie też nie potrafię wczuć się grę, nawet fabuła tu gameplayu nie ratuje (pewnie przez mechanikę, gdzie albo się skradam, albo uderzam kogoś pięścią, pałką, kijem od szczotki) - ot taka gra na 7, można z braku laku ją przejść, problem w tym, że backlog obecnie mam tak duży, że szkoda czasu na szpile aż tak do bólu średnie. Uncharted z przed 10 lat wywoływałby dzisiaj chyba u mnie więcej emocji niż Indiana. Brakuje mi jakiś widowiskowych akcji, czegoś, co choć przez moment zachwyciłoby w grze, a jak całość wyglada tak jak te pierwsze 3h, to raczej na pewno nie skończę. 1 4 Cytuj
Moldar 2 282 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Nie wygląda, ale pewnie nie dotrwasz. Cytuj
Dalhi 221 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Wczoraj wieczorem skończyłem. GOTY 2024 Najlepszy symulator bicia nazistów po ryju klepką na muchy. Przy okazji fantastyczna przygoda w formie skradanki z poszanowaniem do materiału źródłowego. 1 Cytuj
easye 3 403 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 6 godzin temu, Moldar napisał(a): Nie wygląda, ale pewnie nie dotrwasz. No to może jeszcze dam szansę, byle do Meksyku, bo ten Watykan to taki oooooo. Cytuj
Czoperrr 5 255 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 9 minutes ago, easye said: No to może jeszcze dam szansę, byle do Meksyku, bo ten Watykan to taki oooooo. W grze nie ma Meksyku. 1 Cytuj
Luqat 983 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ktoś tu nie skumał referencji Cytuj
bartiz 1 623 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Mnie Watykan jakoś też nie porwał, imo dalej jest lepiej, są też akcje w stylu Uncharted. Ogólnie gry nie masteruje, robię te duże poboczne i wątek główny, co znajdę to znajdę ale jakbym miał to wszystko szukać co w tej grze dali to bym się obrzygał. No i graficznie gra prezentuje się rewelacyjnie, naprawdę bardzo dobra gierka. Cytuj
iluck85 2 989 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Watykan faktycznie szału nie robi, kolejny rozdział to już inny świat. Właśnie szukam i robię wszystko poboczne w Gizie i zgoda, trochę meh- może zmęczyć. Cytuj
Dalhi 221 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Ja jeszcze dzisiaj wróciłem na ringi bokserskie, ale to czego nie zebrałem i nie znalazłem to zachowa ten status. Jak na swoje standardy i tak naprawdę dużo tego odkryłem, a z reguły w grach ignoruję poboczne zbieractwo jeżeli nie jest mocno związane z rdzeniem gry. Bo o ile część rzeczy warto znaleźć, pomagają nam rozwinąć umiejętności, tak nie ma szans żebym biegał za wszystkimi notatkami. Cytuj
iluck85 2 989 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Wróciłem do Watykanu Spoiler Wygrałem walki bokserskie i osiągnięcie nie wpadło. To samo w Gizie- dostarczyłem wszystkie częstotliwości radiowe i nic. Calaka chyba nie będzie. EDIT Dobra, ogarnąłem. W kolejnej lokacji też są do wyszukania stacje radiowe i walki. Edytowane 4 godziny temu przez iluck85 Cytuj
easye 3 403 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu nie no wychodzi na to, że ten początkowy Watykan to najsłabszy fragment gry, do tego chyba należy olać całe zbieractwo - rozkręciło się! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi