Bzduras 12 839 Opublikowano wtorek o 15:45 Opublikowano wtorek o 15:45 25 minut temu, messer88 napisał(a): 99% graczy pasuje że włączają grę i mają PL MeSsEr_89 Cytuj
Bzduras 12 839 Opublikowano wtorek o 16:42 Opublikowano wtorek o 16:42 99% ludzi twierdzi, że ze Szczecina. Cytuj
KrYcHu_89 2 424 Opublikowano wczoraj o 08:37 Opublikowano wczoraj o 08:37 W dniu 6.01.2025 o 22:52, easye napisał(a): nie no wychodzi na to, że ten początkowy Watykan to najsłabszy fragment gry, do tego chyba należy olać całe zbieractwo - rozkręciło się! No gra ładnie się kręci potem. Jestem już jakoś w powiedzmy 5tej lokacji i mimo, że samo sterowanie i walka są do kitu to jakoś całość gry się super broni, serio ten ID Tech jak oni z tego tyle wycisnęli. Cutscenek też jest bardzo dużo, nieraz to jak w jakimś Dark Pictures, ale to do tej gry mi bardzo pasuje. Sety z Uncharted też były. Największą niespodzianka od Microsoftu od lat. Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano wczoraj o 14:30 Opublikowano wczoraj o 14:30 Podali w ogóle ile trwał developing gierki? Cytuj
Dalhi 223 Opublikowano wczoraj o 14:42 Opublikowano wczoraj o 14:42 (edytowane) Stawiam że około pięciu lat, mniej więcej tyle czasu minęło od premiery Youngblood. Podobno równolegle pracowali też nad innym tytułem, myślę że to nowy Wolfenstein ale hooy wie jak zaawansowani są z tym projektem i czy to nie była tylko plotka. Edytowane wczoraj o 14:43 przez Dalhi Cytuj
Faka 4 051 Opublikowano wczoraj o 14:45 Opublikowano wczoraj o 14:45 To ładnie udało im się przez tyle lat utrzymać w tajemnicy, że pichcili grę, bo sama zapowiedź gry chyba miała rok temu i była zaskoczeniem targów. Cytuj
suteq 238 Opublikowano wczoraj o 14:50 Opublikowano wczoraj o 14:50 Gra została zapowiedziana w styczniu 2021. Cytuj
Dalhi 223 Opublikowano wczoraj o 15:01 Opublikowano wczoraj o 15:01 Trochę się obawiałem udziału Todda w tej produkcji jak to zapowiedział xd ale nie słusznie. Tym razem się obronił. Cytuj
Moldar 2 282 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Todd bardzo chciał zrobić grę o Indianie i co ciekawe, na początku nie chciał Bakera, ale wyszło, że najlepiej mu to wychodzi. Mam tylko nadzieję, że już zapadła decyzja o kontynuacji. Cytuj
messer88 6 693 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Zbyt dobra ta gra wyszła żeby on coś tam mieszał. Cytuj
Dalhi 223 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Być może Todd faktycznie ma bzika na punkcie Indiany i przypilnował żeby było to zrobione na poziomie. Do tego goście z tego studia robili już gry na licencji, były to Kroniki Riddicka w które grałem trochę przed premierą Indiego. Co prawda nie ukończyłem ale gra bardzo się broni jako przygoda z Furianinem. Widocznie współpraca zaskoczyła. Do tego może Todd powinien przestać męczyć gry z otwartym światem. Lucas ma sporo potencjalnie dobrych licencji. Cytuj
iluck85 2 994 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Gizę wyczyściłem ze wszystkiego. Wróciłem do Watykanu i tam zrobię teraz 100%. Trochę bieganiny jest. Cytuj
rodi84 50 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Ciekawe czy premiera na ps5 w kwietniu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi