Sedrak 857 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Da się grać angielski dźwięk i polskie napisy? Jak w ogóle prezentuję się PL vs ANG? Cytuj
KrYcHu_89 2 453 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 1 godzinę temu, Sedrak napisał(a): Da się grać angielski dźwięk i polskie napisy? Jak w ogóle prezentuję się PL vs ANG? Na PC się da (nieoficjalnie grzebiąc). Na konsoli się nie da. W angielskim jest Troy Baker, który wypada kapitalnie, więc PL chyba dla największych kozaków, aczkolwiek widziałem pozytywne opinie o dubbingu PL. 1 Cytuj
Sedrak 857 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia To jest trochę beka, że trzeba w dzisiejszych czasach tak kombinować. Ja pograłem chwilę po polsku i brzmi to całkiem dobrze, ale kurczę jak widzę twarz Forda i głos jakiegoś polskiego randoma to no nie wiem Cytuj
dominalien 273 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Pograłem trochę po polsku i było ok. Ale angielskie głosy robią robotę i dość szybko zmieniłem z powrotem. 1 Cytuj
Bartg 5 553 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Polski bardzo spoko, no ale sam Indiana bez porównania. Było pare momentów, że musiałem zapauzować i sprawdzić w słowniku niektóre słowa, no ale nie jestem na bieżąco z określeniami archeologicznymi, czy związanymi ze starożytnym egiptem, czy w ogóle starożytnością. Tu zdecydowanie polskie napisy by pomogły. Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano środa o 21:24 Opublikowano środa o 21:24 Mam dwa bugi Spoiler Miałem zebrane 4 kody radiowe, pokazuje mi w plecaku 3. Jak zaznaczę misję żeby jej wręczyć, to stoi ona na środku Sukhothai i tyle. Położyć koło radia nie mogę. Odwiedziłem wszystkie 4 lokacje ponownie i zebrane. Drugi błąd to misja uratowania chłopca. Potrzebna mi jest do obrócenia dźwigni. Giny nie ma, stoi na środku lokacji tam gdzie mam jej kody wręczyć. Cytuj
messer88 6 745 Opublikowano środa o 21:41 Opublikowano środa o 21:41 Pokręć się tam przy tym radiu w głównej wiosce to powinno zaskoczyć. Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano czwartek o 21:51 Opublikowano czwartek o 21:51 Udało mi się położyć ale nadal wisi że mam jej wręczyć, a ona na środku mapy stoi. I tym samym nie mogę zebrać wszystkiego bo w jednej pobocznej misji jest potrzebna. Jest bug i czekanie na poprawkę czeka. Niby wiedzą o tym bo jest o tym trochę na necie. Glowny wątek skończyłem, ale jak wyżej 1000 nie wbije. Solidne 8/10. Cytuj
iluck85 3 005 Opublikowano piątek o 18:19 Opublikowano piątek o 18:19 https://help.bethesda.net/#en/answer/67895 Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano piątek o 21:58 Opublikowano piątek o 21:58 Znalazl ktos sposob na ciagle crashe na XSX? Gra niegrywalna przez to a szkoda.. Cytuj
Magik 1 126 Opublikowano sobota o 11:46 Opublikowano sobota o 11:46 Spróbuj zrobić reinstalkę. Przeszedłem całą grę w QR, zero wiech. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi