Sedrak 877 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Da się grać angielski dźwięk i polskie napisy? Jak w ogóle prezentuję się PL vs ANG? Cytuj
KrYcHu_89 2 558 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia 1 godzinę temu, Sedrak napisał(a): Da się grać angielski dźwięk i polskie napisy? Jak w ogóle prezentuję się PL vs ANG? Na PC się da (nieoficjalnie grzebiąc). Na konsoli się nie da. W angielskim jest Troy Baker, który wypada kapitalnie, więc PL chyba dla największych kozaków, aczkolwiek widziałem pozytywne opinie o dubbingu PL. 1 Cytuj
Sedrak 877 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia To jest trochę beka, że trzeba w dzisiejszych czasach tak kombinować. Ja pograłem chwilę po polsku i brzmi to całkiem dobrze, ale kurczę jak widzę twarz Forda i głos jakiegoś polskiego randoma to no nie wiem Cytuj
dominalien 306 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Pograłem trochę po polsku i było ok. Ale angielskie głosy robią robotę i dość szybko zmieniłem z powrotem. 1 Cytuj
Bartg 5 581 Opublikowano 13 stycznia Opublikowano 13 stycznia Polski bardzo spoko, no ale sam Indiana bez porównania. Było pare momentów, że musiałem zapauzować i sprawdzić w słowniku niektóre słowa, no ale nie jestem na bieżąco z określeniami archeologicznymi, czy związanymi ze starożytnym egiptem, czy w ogóle starożytnością. Tu zdecydowanie polskie napisy by pomogły. Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Mam dwa bugi Spoiler Miałem zebrane 4 kody radiowe, pokazuje mi w plecaku 3. Jak zaznaczę misję żeby jej wręczyć, to stoi ona na środku Sukhothai i tyle. Położyć koło radia nie mogę. Odwiedziłem wszystkie 4 lokacje ponownie i zebrane. Drugi błąd to misja uratowania chłopca. Potrzebna mi jest do obrócenia dźwigni. Giny nie ma, stoi na środku lokacji tam gdzie mam jej kody wręczyć. Cytuj
messer88 6 837 Opublikowano 15 stycznia Opublikowano 15 stycznia Pokręć się tam przy tym radiu w głównej wiosce to powinno zaskoczyć. Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Udało mi się położyć ale nadal wisi że mam jej wręczyć, a ona na środku mapy stoi. I tym samym nie mogę zebrać wszystkiego bo w jednej pobocznej misji jest potrzebna. Jest bug i czekanie na poprawkę czeka. Niby wiedzą o tym bo jest o tym trochę na necie. Glowny wątek skończyłem, ale jak wyżej 1000 nie wbije. Solidne 8/10. Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia https://help.bethesda.net/#en/answer/67895 Cytuj
BuRRRza 43 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Znalazl ktos sposob na ciagle crashe na XSX? Gra niegrywalna przez to a szkoda.. Cytuj
Magik 1 128 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Spróbuj zrobić reinstalkę. Przeszedłem całą grę w QR, zero wiech. Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Dobra zacząłem w końcu w przerwie Eldena i Totka i hmmm jest fajnie, momentami bardzo, ale coś mi tu nie pasuje. Głosy za cicho, podgłośniłem, ale z kolei jakoś odgłosy otoczenia średnio, muzyki jak rozumiem brak? Mam wrażenie jakby było kokićkane coś Cytuj
Magik 1 128 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Jak nie masz muzyki to zdecydowanie masz coś pokićkane. Cytuj
Hubert249 4 325 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Może ci się przestawiło na jakieś audio 5.1 czy coś. Cytuj
Basior 1 159 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Eh reinstałka nic nie dała, chyba że w Watykanie nie ma muzyki Cytuj
Tomek P. 61 Opublikowano 27 stycznia Opublikowano 27 stycznia Dobra zacząłem w końcu w przerwie Eldena i Totka i hmmm jest fajnie, momentami bardzo, ale coś mi tu nie pasuje. Głosy za cicho, podgłośniłem, ale z kolei jakoś odgłosy otoczenia średnio, muzyki jak rozumiem brak? Mam wrażenie jakby było kokićkane cośMiałem tak ostatnio w assassin's creed origins. Pomogło ponowne uruchomienie konsoliWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano 28 stycznia Opublikowano 28 stycznia W lutym patch numer 3 który ma poprawić błędy- nie ma opcji zrobienia 100%. Zobaczymy, bo Gina mi się zawiesiła na środku mapy... Cytuj
izon 1 014 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Madafaka właśnie wleciały Himalaje, pieknie puścili oczko do fanów Uncharted 1 Cytuj
Dalhi 259 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego (edytowane) Ja to bardziej kojarzyłem z filmów, tam Indi spotkał się z Marion w jej barze, zresztą chyba nawet wspomina w grze na początku lokacji że już tu był. No ale może są i jakieś odniesienia do Uncharted których nie wyłapałem, a to bardzo możliwe. PS Chociaż może jak się zastanowiłem chwilę to chyba w dwójce była sekwencja z rozbitym pociągiem wiszącym na skałach? To chyba nawet otwarcie gry było. Rozbity pociąg, tu statek może i to miałeś na myśli. Edytowane 11 lutego przez Dalhi Cytuj
izon 1 014 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego 32 minuty temu, Dalhi napisał(a): Ja to bardziej kojarzyłem z filmów, tam Indi spotkał się z Marion w jej barze, zresztą chyba nawet wspomina w grze na początku lokacji że już tu był. No ale może są i jakieś odniesienia do Uncharted których nie wyłapałem, a to bardzo możliwe. PS Chociaż może jak się zastanowiłem chwilę to chyba w dwójce była sekwencja z rozbitym pociągiem wiszącym na skałach? To chyba nawet otwarcie gry było. Rozbity pociąg, tu statek może i to miałeś na myśli. Tak skojarzyło mi się z pociągiem z dwójki ale też z ubotem z jedynki Cytuj
ASX 14 895 Opublikowano 12 lutego Autor Opublikowano 12 lutego Znalazłem nareszcie trochę czasu aby przysiąść kilka godzin do Indiany i jak na razie jest fajnie. Najbardziej Plodoba mi się bardzo jak dobrze zintegrowane są misje poboczne w wątek główny. W innych grach czuć że są one doklejone na siłę, odstają jakoscią i zazwyczaj opowiadają jakieś historię kompletnie oderwane od wątku głównego. Tutaj z kolei wszystko jest spójne, zadania dodatkowe wnoszą dużo i poszerzają perspektywę głównego wątku. Sprawia to, że aż chce się wszystko robić, aby niczego nie przegapić. Dlatego już ponad 6 godzin siedzę w pierwszej lokacji i czuję że szybko jej nie opuszczę jeszcze. Cytuj
izon 1 014 Opublikowano niedziela o 16:09 Opublikowano niedziela o 16:09 (edytowane) Dla mnie od Egiptu ta gra to niesamowity sztos. Każda lokacja jest lepsza, widać też, że twórcy coraz lepiej radzili sobie z silnikiem bo są momenty, że i graficznie kopara opara (gram na XSX). Na ten moment imo to najlepsza gra przygodowa od czasów U4, a nawet bijąca finałową przygodę Nathana na głowę pod wieloma względami. To jak zaprojektowane są lokacje, jak w trybie FPP genialnie gra się w elementy platformowe, jak ciągle gra dodaje jakieś nowe mechaniki, czy przedmioty do wykorzystania to jakieś mistrzostwo świata. Soundtrack jest kapitalny, wiadomo, że są kawałki znane z filmów ale też nowe aranżacje. Gra ma też ten feeling filmowości ale zupełnie inny, jak w większości samograjów np. od Sony. Owszem, mamy tutaj godziny świetnych cutstenek ale generalnie gra ma swój niezwykle unikatowy styl. Nie wiem czemu często przypomina mi się stary Medal of Honor od DreamWorks, który robił klimat nie wstawkami filmowymi ale klimatem i świetnym filmowym soundtrackiem. Jak ukończę to pokuszę się o jakieś finalne podsumowanie ale na ten moment dalbym mocne 9/10 mimo, że w pierwszej lokacji miałem moment zmęczenia. Mam trochę poczucie, że Microsoft nie wykorzystał potencjału tej marki do promocji Xboxa bo to powinien być system-seller. Edytowane niedziela o 16:10 przez izon 1 Cytuj
iluck85 3 050 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Wyszedł patch, poprawili Bug z Gina i nie stoi już w jednym miejscu. https://www.trueachievements.com/news/indiana-jones-and-the-great-circle-update-3-patch-notes Gram dalej, ale nadal nie mogę jej dać kartem z częstotliwościami radiowymi. To potem ogarnę. Cytuj
Homelander 2 514 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Jest FSR 3.1 Czeksm na testy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi