Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

Featured Replies

Opublikowano

Czy można ustawić na konsoli napisy en i dub en?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 75,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba dwa tygodnie temu.

• Skończyłem wczoraj. Jestem dużym fanem Indiany Jonesa, więc dla mnie musieli przede wszystkim zrobić idealny klimat tamtych filmów. Obawiałem się, że Machine Games nie da rady, a jednak zrobili pod ty

• Mimika postaci, animacje ruchów i otoczenie wyglądają bardzo słabo jak na 2024 rok. Nawet Uncharted 4 wypuszczony 8 lat temu wciąga to nosem. No, ale może gameplay nadrobi. 

Opublikowano
12 minutes ago, rodi84 said:

Czy można ustawić na konsoli napisy en i dub en?

Tak zmieniając język konsoli na angielski.

Opublikowano

Serio nie dali takiej opcji? Może wersja na ps5 będzie to miała 

Opublikowano

No nie dali niestety, więc albo trzeba być dość biegłym z określeń archeologicznych, żeby grać po angielsku bo świetny Troy Baker, albo grać po polsku :frog:

Opublikowano

Wydali update i poprawki.

Wystarczyło odpalić grę i wleciały dwa ost brakującego osiągnięcia. Od razu po odpaleniu zniknęło że mam dać pannie kartki z radiem i wskoczyły notatki, bo miałem wszystko, ale w jednej lokacji niby brakowały 2 czy tam 3.

Anyway, calak wpadł aż miło.

image.png

Mimo błędów, a musiałem czekać na 3 największą gdzie poprawili misje i teraz żeby wpadło wszystko, to grę oceniam wysoko.

Daję spokojnie 8/10, bawiłem się świetnie, brakowało mi tylko motorka- jakaś jazda, może do poruszania się po lokacji. Nawet jakiś szybki korytarz. Kilka głupot było pod koniec szczególnie, Gdyby nie te błędy dałbym spokojnie 9. Nie skończyłem wszystkich mocarzy 2024, ale czołówka z Wukong.

Jak ktoś nie grał, brać na PS5 i nie czekać na jakieś zniżki itp.

Opublikowano
2 godziny temu, elvis004 napisał(a):

Ciekaw jestem czy wersja premium w pudle też będzie dostępna dwa dni przed normalną premierą?

Chyba tak, w sklepach dla premium jest podana data 15.04, dla zwykłej 17.04.

Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

a chciałem pudełko..

i teraz już nie chcę.sadkek

Opublikowano

Ktoś mi powie co to za różnica? W sensie eksponowania na półeczce zerowa. Pudełko i płyta wygląda tak samo. Wygody użytkowania zerowa, bo i tak trzeba dociągać patche, instalki i inne takie. Odsprzedażowa zerowa. Wiadomo. Kolekcjonerska? Ten przypadek gdy za 50 lat wyłączą PSN i będzie ktoś chciał zagrać i nie będzie mógł? To jest ta różnica? Czy jest jeszcze coś czego nie widzę

Opublikowano

Kwestia upodobań, ja nie widzę aż takiego problemu dopóki dostaję możliwość swobodnego dysponowania licencją. W przyszłość bez dostępu do internetu nie wierzę, więc dla mnie taki Game Key Card/Disc to solidny kompromis między praktycznością i fizycznością.

Ale korona by im z głowy nie spadła gdyby dodali grywalną wersję Indiany na płycie skoro gra jest już teoretycznie popatchowana, a oni i tak mają do dyspozycji pełną pojemność płyty Blu-Ray. Dlaczego wypalać tylko 20 GB?

Opublikowano

Może w tłoczni jest promocja, każdy pusty gb na płycie to 1 cent niższa cena. I CFO już liczy milionowe oszczędności.

A tak na serio, tłoczone to było pewnie kilka miesięcy temu, wtedy nie bylo jeszcze patchy.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano

Kluczowe łatki już raczej były, a już na pewno dysponowali większą ilością danych niż to śmieszne 20 GB ;)

Opublikowano
  • Autor

Muszę przyznać że szybko przeszliśmy o jebania wydawców którzy nie wrzucają gier na płytę, przez co bez połączenia internetowego są one bezużyteczne niczym cyfra. Do momentu w którym uznawane jest to za solidny kompromis.

Opublikowano

ASX Twoje manipulacje i urojenia mnie nie interesują. Poćwicz też czytanie ze zrozumieniem.