Opublikowano wczoraj o 07:08 1 dzień 4 godziny temu, Homelander napisał(a):Ktoś mi powie co to za różnica? W sensie eksponowania na półeczce zerowa. Pudełko i płyta wygląda tak samo. Wygody użytkowania zerowa, bo i tak trzeba dociągać patche, instalki i inne takie. Odsprzedażowa zerowa. Wiadomo. Kolekcjonerska? Ten przypadek gdy za 50 lat wyłączą PSN i będzie ktoś chciał zagrać i nie będzie mógł? To jest ta różnica? Czy jest jeszcze coś czego nie widzęTo chyba te słynne gotowanie żaby.Potem będą kody na pobranie, potem już niczego nie będzie.Różnica żadna, nadal można to śmiało pogonić dalej- czyli jest dobrze.W przypadku wersji na PS5 jest ten plus że cena spadnie za pół roku i nadal będzie dostępne. W przypadku pudełka na X- no tu już może być różnie. Albo też ceny spadną albo za pół roku już nigdzie nie kupisz. Wtedy zostaje droga używka albo na allegro folia za 499zl.Kupować, grać, sprzedać/odłożyć na półeczkę- wedle uznania.
Opublikowano wczoraj o 17:59 1 dzień 19 godzin temu, banzai napisał(a):a chciałem pudełko..i teraz już nie chcę.To podobnie jak ja.Byłem przekonany, że wersja PS5 już na pewno będzie w całości na płycie, ale w takim wypadku to niech się pyerdolą - wleci używka poniżej stówki, bo 319zł premierowo za chuja nie dam.
Opublikowano wczoraj o 18:20 1 dzień Game is not playable without a downloadWydaje mi się, że w podstawowym buildzie na PS5 musiało być coś tak mocno skopane, że nie chcieli wydać tego na płycie więc wrzucili pierwszą spakowaną paczkę z całej iteracji na płytę.Lepsze to niż wyżygany kod na grę jak to jest w przypadku PC, ale sztryms pozostał.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Na PS5 widzę też nie ma opcji zmiany Audio na ANG i do tego PL SUBy[emoji854] Można w menu zarządzaj zawartością gry ściągnąć Dane języka: Angielski (Stany Zjednoczone). Są zainstalowane obie wersje językowe. Ale dev nie przewidział tu tak zaawansowanej funkcji[emoji854] Trzeba zmieniać język systemu na ANG. Może jak mi się dociągnie reszta gry to się coś zmieni w opcjach ale wątpię.