Opublikowano poniedziałek o 07:085 dni 4 godziny temu, Homelander napisał(a):Ktoś mi powie co to za różnica? W sensie eksponowania na półeczce zerowa. Pudełko i płyta wygląda tak samo. Wygody użytkowania zerowa, bo i tak trzeba dociągać patche, instalki i inne takie. Odsprzedażowa zerowa. Wiadomo. Kolekcjonerska? Ten przypadek gdy za 50 lat wyłączą PSN i będzie ktoś chciał zagrać i nie będzie mógł? To jest ta różnica? Czy jest jeszcze coś czego nie widzęTo chyba te słynne gotowanie żaby.Potem będą kody na pobranie, potem już niczego nie będzie.Różnica żadna, nadal można to śmiało pogonić dalej- czyli jest dobrze.W przypadku wersji na PS5 jest ten plus że cena spadnie za pół roku i nadal będzie dostępne. W przypadku pudełka na X- no tu już może być różnie. Albo też ceny spadną albo za pół roku już nigdzie nie kupisz. Wtedy zostaje droga używka albo na allegro folia za 499zl.Kupować, grać, sprzedać/odłożyć na półeczkę- wedle uznania.
Opublikowano poniedziałek o 17:594 dni 19 godzin temu, banzai napisał(a):a chciałem pudełko..i teraz już nie chcę.To podobnie jak ja.Byłem przekonany, że wersja PS5 już na pewno będzie w całości na płycie, ale w takim wypadku to niech się pyerdolą - wleci używka poniżej stówki, bo 319zł premierowo za chuja nie dam.
Opublikowano poniedziałek o 18:204 dni Game is not playable without a downloadWydaje mi się, że w podstawowym buildzie na PS5 musiało być coś tak mocno skopane, że nie chcieli wydać tego na płycie więc wrzucili pierwszą spakowaną paczkę z całej iteracji na płytę.Lepsze to niż wyżygany kod na grę jak to jest w przypadku PC, ale sztryms pozostał.
Opublikowano wtorek o 15:233 dni Na PS5 widzę też nie ma opcji zmiany Audio na ANG i do tego PL SUBy[emoji854] Można w menu zarządzaj zawartością gry ściągnąć Dane języka: Angielski (Stany Zjednoczone). Są zainstalowane obie wersje językowe. Ale dev nie przewidział tu tak zaawansowanej funkcji[emoji854] Trzeba zmieniać język systemu na ANG. Może jak mi się dociągnie reszta gry to się coś zmieni w opcjach ale wątpię.
Opublikowano środa o 06:523 dni Smigam po Watykanie dopiero ale widze ze jest bardzo duzo zbieractwa wszelkiej masci. Czy do kazdej lokacji bedzie mozna wrocic i pozbierac to co sie przeoczylo?Czekalem na taka wyprawe od ostatnich Unchartedow. Nie wierze, ze takiego przygodowego, epickiego sztosa, ktory wyglada jakby wypuscilo go PS Studios w swoim primie dowozi Microsoft Ten pierdolony moczymorda z wielkiej brytanii ma krew na rekach i miejsce w piekle obok najwiekszych zbrodniarzy
Opublikowano środa o 15:172 dni Autor Watykan to dopiero początek, prawdziwa przygoda zaczyna się potem
Opublikowano czwartek o 12:421 dzień Mam dobre informacje, po japońskim Asasynie wjeżdża Indiana Dżons. Oczywiście na fizycznym nośniku i PS5 PRO ENHANCED jak bozia nakazała
Opublikowano czwartek o 12:451 dzień W Microsofcie strzelają właśnie korki od szampana, że dostali Twoje pieniążki prosto na swoje hamerykańskie konta
Opublikowano czwartek o 12:551 dzień Kusi Indianek no. Odpaliłem na XS, no ale za ładne to, żeby ogrywać na esce bo ciapa totalna i zlagowane xD Ogarnie się po tym bombardowaniu nadchodzącym, może na zimke.
Opublikowano czwartek o 13:581 dzień Kolejna gra, która nie robi z gracza idioty. Znowu poszedł w ruch długopis i notes. Wgl. ustawiłem wszystko na najwyższy poziom, a walka jest prosta, wjeżdżam w nazistów jak Pudzian w Najmana.
Opublikowano czwartek o 14:011 dzień Godzinę temu, Bzduras napisał(a):W Microsofcie strzelają właśnie korki od szampana, że dostali Twoje pieniążki prosto na swoje hamerykańskie konta I to za gre której nawet nie dali na płytke w całości
Opublikowano czwartek o 14:141 dzień 11 minut temu, Pupcio napisał(a):I to za gre której nawet nie dali na płytke w całości Teraz game-cardy w modzie są jeśli nie wiesz ;)
Opublikowano czwartek o 14:181 dzień Generalnie nie wierzę w to co widzę na forum odnośnie Indiany i jak sobie przypominam co działo się podczas prezentacji. Wystarczył port na ulubioną platformę.
Opublikowano czwartek o 14:221 dzień No ja oficjalnie wstrzymywałem się do zagrania na PS5, bo akurat wtedy wyszedł pudełkowy Wukong, więc bytem zajęty, a poza tym marzyła mi się platynka (achievementy mniej do mnie przemawiają) i liczyłem na to, że jak wyjdzie na sonkę to już połatane i w pełni na płycie, bo przecież gra już tak długo na rynku, więc chyba całkiem realne życzenia...Jak się okazało - niekoniecznie i dlatego kij im w oko - kupię kiedyś jakąś używkę poniżej stówki.
Opublikowano czwartek o 14:241 dzień 4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Generalnie nie wierzę w to co widzę na forum odnośnie Indiany i jak sobie przypominam co działo się podczas prezentacji. Wystarczył port na ulubioną platformę.No już przestań Paolo bo każdy chwali indiane od czasu premiery. A że przed premierą większość podchodziła ostrożnie? Nic dziwnego, po okropnym wolfensteinie 2 i fatalnie dobranymi materiałami do promowania gry
Opublikowano czwartek o 14:261 dzień No jest niesmak z tym pudełkiem PS5. Ograłem na Boskim Sprzęcie Gabena, też za jakiś czas biorę używkę PS5 do kolekcji na półeczkę i ponownego ogrania z piękniejszą graficzką. Edytowane czwartek o 14:271 dzień przez dominalien
Opublikowano czwartek o 14:391 dzień 12 minut temu, Pupcio napisał(a):No już przestań Paolo bo każdy chwali indiane od czasu premiery.Tak? Bo ja pamiętam jakim ogromnym rozczarowaniem DYSKWALIFIKUJĄCYM Indianę z bycia dobrym jest widok FPS (pewna inna duża firma go unika jak ognia). Nie muszę też mówić, że było wuchtę porównań, że gra przez to nie spełnia warunków bycia dobrą (rozumianą przez pryzmat gier wydawanego przez tego drugiego wydawcę) :)BTW mam nadzieję, że docenisz ten UMIEJĘTNIE wpleciony regionalizm
Opublikowano czwartek o 14:421 dzień No sporo osób z automatu robiło porównania do uncharted ( na szczęście indiana nim nie jest ) a o tryb fpp i te zmiany w tpp to ja sam miałem obawy do samego końca. Finalnie wyszło spoko, ale chyba i tak wolałbym full tpp
Opublikowano czwartek o 16:151 dzień Też się martwiłem przy REVII, że mi FPP nie siądzie, a to jedne z najlepszych RE. Tak samo Indiana, na początku "szkoda, że nie TPP", ale jak się gra wszystko jest super. No i fajnie, że przy wspinaniu go widać, skórzana kurteczka śliczna, nawet na SD. Taki patent już był gdzieś wcześniej, prawda? Jakoś w tej sekundzie nie mogę sobie przypomnieć.
Opublikowano czwartek o 16:261 dzień 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):Generalnie nie wierzę w to co widzę na forum odnośnie Indiany i jak sobie przypominam co działo się podczas prezentacji. Wystarczył port na ulubioną platformę.ale głupoty chłop wypisuje
Opublikowano czwartek o 17:041 dzień 44 minutes ago, dominalien said:Też się martwiłem przy REVII, że mi FPP nie siądzie, a to jedne z najlepszych RE. Tak samo Indiana, na początku "szkoda, że nie TPP", ale jak się gra wszystko jest super. No i fajnie, że przy wspinaniu go widać, skórzana kurteczka śliczna, nawet na SD. Taki patent już był gdzieś wcześniej, prawda? Jakoś w tej sekundzie nie mogę sobie przypomnieć.Była jakaś gra fpp której widok przechodził w tpp jak chowałeś się za osłoną. Chyba coś od Ubi, ale ręki nie dam sobie uciąć.A co do Indiany i zapowiedzi to nie ma się co oszukiwać: to wyglądało na grę na 7/10 i fani dodają jedno oczko. Nic dziwnego, że entuzjazmu jakoś specjalnie nie było
Opublikowano czwartek o 17:141 dzień No nic, teraz tylko czekać na dobre opinie o Halo i kilku innych portach, w tym koniecznie od usual suspects pierodlących w kółko jak to w GamePassie nie może być dobra :)
Opublikowano czwartek o 17:181 dzień 13 minut temu, Homelander napisał(a):Była jakaś gra fpp której widok przechodził w tpp jak chowałeś się za osłoną. Chyba coś od Ubi, ale ręki nie dam sobie uciąć.A co do Indiany i zapowiedzi to nie ma się co oszukiwać: to wyglądało na grę na 7/10 i fani dodają jedno oczko. Nic dziwnego, że entuzjazmu jakoś specjalnie nie byłoI oczywiście był to Deus Ex 🙂 Jak napisałeś o osłonie od razu mi klikło.