Skocz do zawartości

Indiana Jones and the Great Circle

Featured Replies

Opublikowano
Just now, dominalien said:

I oczywiście był to Deus Ex 🙂 Jak napisałeś o osłonie od razu mi klikło.

Czyli nie Ubi. Teraz też pamiętam to przechodzenie przez ściany :D

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 77,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba dwa tygodnie temu.

• Skończyłem wczoraj. Jestem dużym fanem Indiany Jonesa, więc dla mnie musieli przede wszystkim zrobić idealny klimat tamtych filmów. Obawiałem się, że Machine Games nie da rady, a jednak zrobili pod ty

• Mimika postaci, animacje ruchów i otoczenie wyglądają bardzo słabo jak na 2024 rok. Nawet Uncharted 4 wypuszczony 8 lat temu wciąga to nosem. No, ale może gameplay nadrobi. 

Opublikowano
7 godzin temu, dominalien napisał(a):

Taki patent już był gdzieś wcześniej, prawda? Jakoś w tej sekundzie nie mogę sobie przypomnieć.

Deus Ex, ale też np 007 Quantum of Solace od Treyarch kiedyś.

A Paolo to już widzę łeb przeżarty CW, bo prawie w każdym temacie syndrom oblężonej twierdzy imienia najświętszej panienki XBOX - trochę smutno się robi, jak się patrzy na upadek takiego fajnego niegdyś forumowicza frog

Opublikowano

Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.

I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)

Opublikowano

Jaka hipokryzja, wszyscy uniwersalnie przed premierą podchodzili z lekką rezerwą po drugim Wolfiku, a po premeirze uniwersalnie bili na krzyżaka do tej gierki niezależnie od WYZNANIA konsolowego. Ogarnij się ziom, bo faktycznie trochę smutno się na to patrzy.

Opublikowano
W dniu 17.04.2025 o 14:45, Bzduras napisał(a):

W Microsofcie strzelają właśnie korki od szampana, że dostali Twoje pieniążki prosto na swoje hamerykańskie konta problem

Niech się tam zeszmacą w nagrodę. Należy im się.

IMG_8443.jpeg

Opublikowano
  • Autor

Jeśli dostarczanie takich gier jak Indiana to szmacenie się to mam nadzieję że Xbox będzie się tak szmacił jeszcze długo. Skorzystają na tym wszyscy, zarówno posiadacze Xboxa, PC jak i PlayStation.

Opublikowano

Tu chyba chodziło o to, że dostarczyli dobry tytuł i mogą się iść napierdolić.

Opublikowano

Cytowany post nie zostawia wątpliwości, że jest tak jak Square pisze.

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Square napisał(a):

Tu chyba chodziło o to, że dostarczyli dobry tytuł i mogą się iść napierdolić.

No możesz mieć rację ta interprtacja bardziej chyba pasuje.

Tak czy inaczej, trzymam kciuki za tym by gra sprzedala się na nowej platformie dobrze. A twórcy żeby się nie zeszmacili, tylko zabrali się za kontynuacje przygód doktura Jonesa.

Spencer powiedział ostatnio że jest życie w tym IP więc liczę że nie skończy się na Wielkim Kręgu.

Opublikowano

Xbox defence force napięte jak plandeka na żuku, ale wiadomo - chłopaki trzymają przy życiu całą hardcorową część branżuni!

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Bielik napisał(a):

Xbox defence force napięte jak plandeka na żuku, ale wiadomo - chłopaki trzymają przy życiu całą hardcorową część branżuni!

Nie ma defence force, bo Xbox nie jest warty obrony przez kogokolwiek.

Po prostu źle zrozumiałem post. Zdarza się.

Opublikowano
W dniu 18.04.2025 o 06:09, Paolo de Vesir napisał(a):

Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.

I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)

Przed premiera w ubieglym roku, ludzie jeszcze nie wiedzieli z czym do konca beda mieli do czynienia. Teraz juz wiadomo czym gra jest, a to znaczna roznica w podejsciu. Przeciez teraz nie bedziesz sie zastanawial czy tryb z oczu da rade, skoro mozesz sobie poczytac opinie graczy, ktorzy gre juz przeszedli. Podchodzenie z lekka rezerwa do gry przed jej premiera zdarza sie, to naturalne. A jak juz piszesz o hipokryzji, to zacytuj dwie wypowiedzi jednego usera, bo inaczej to tylko puste slowa.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
33 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):

A jak juz piszesz o hipokryzji, to zacytuj dwie wypowiedzi jednego usera, bo inaczej to tylko puste slowa.

Nie znajdę takich, a że na mnie spoczywa obowiązek udowodnienia to jedynie pozostaje mi się pogodzić z gorzkim smakiem porażki. Nie dlatego, że ich nie ma, a po prostu nie zbieram kartoteki na nikogo.

Pozostaje mi jedynie pamięć o opiniach nt. „gówien z GamePassa” i „braku gier na Xboxie” sprzed okresu multiplatformowości MSu. lapka

Opublikowano

Ja pamietam ogolnie pozytywny odbior Indiany, a pewne obawy przed premiera byly zwiazane z gameplayem. Dobra gra obroni sie sama, a te gowna z Game Passa to pewnie nie w temacie Indiany, a raczej w temacie Redfall. Moze kiedys bedzie mozliwosc pobrania wypowiedzi z calego tematu do Excela by udowodnic teze.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Gierka to mokry sen fanów Indiany banderas Coś pięknego! Dawno się tak dobrze nie bawiłem i nie mogę się oderwać :)