Opublikowano czwartek o 17:194 dni Just now, dominalien said:I oczywiście był to Deus Ex 🙂 Jak napisałeś o osłonie od razu mi klikło.Czyli nie Ubi. Teraz też pamiętam to przechodzenie przez ściany :D
Opublikowano piątek o 00:114 dni 7 godzin temu, dominalien napisał(a):Taki patent już był gdzieś wcześniej, prawda? Jakoś w tej sekundzie nie mogę sobie przypomnieć.Deus Ex, ale też np 007 Quantum of Solace od Treyarch kiedyś.A Paolo to już widzę łeb przeżarty CW, bo prawie w każdym temacie syndrom oblężonej twierdzy imienia najświętszej panienki XBOX - trochę smutno się robi, jak się patrzy na upadek takiego fajnego niegdyś forumowicza
Opublikowano piątek o 05:093 dni Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)
Opublikowano piątek o 05:253 dni Jaka hipokryzja, wszyscy uniwersalnie przed premierą podchodzili z lekką rezerwą po drugim Wolfiku, a po premeirze uniwersalnie bili na krzyżaka do tej gierki niezależnie od WYZNANIA konsolowego. Ogarnij się ziom, bo faktycznie trochę smutno się na to patrzy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W dniu 17.04.2025 o 14:45, Bzduras napisał(a):W Microsofcie strzelają właśnie korki od szampana, że dostali Twoje pieniążki prosto na swoje hamerykańskie konta Niech się tam zeszmacą w nagrodę. Należy im się.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Autor Jeśli dostarczanie takich gier jak Indiana to szmacenie się to mam nadzieję że Xbox będzie się tak szmacił jeszcze długo. Skorzystają na tym wszyscy, zarówno posiadacze Xboxa, PC jak i PlayStation.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Tu chyba chodziło o to, że dostarczyli dobry tytuł i mogą się iść napierdolić.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Cytowany post nie zostawia wątpliwości, że jest tak jak Square pisze.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Autor 19 minut temu, Square napisał(a):Tu chyba chodziło o to, że dostarczyli dobry tytuł i mogą się iść napierdolić.No możesz mieć rację ta interprtacja bardziej chyba pasuje.Tak czy inaczej, trzymam kciuki za tym by gra sprzedala się na nowej platformie dobrze. A twórcy żeby się nie zeszmacili, tylko zabrali się za kontynuacje przygód doktura Jonesa.Spencer powiedział ostatnio że jest życie w tym IP więc liczę że nie skończy się na Wielkim Kręgu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Xbox defence force napięte jak plandeka na żuku, ale wiadomo - chłopaki trzymają przy życiu całą hardcorową część branżuni!
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor 1 minutę temu, Bielik napisał(a):Xbox defence force napięte jak plandeka na żuku, ale wiadomo - chłopaki trzymają przy życiu całą hardcorową część branżuni!Nie ma defence force, bo Xbox nie jest warty obrony przez kogokolwiek.Po prostu źle zrozumiałem post. Zdarza się.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. W dniu 18.04.2025 o 06:09, Paolo de Vesir napisał(a):Po prostu drażni mnie hipokryzja. Jeszcze gdybym czytał o tym jedynie w CW to naprawdę bym opuścił, ale takie pierdolenie to była norma w statusach czy normalnych tematach.I tak, jestem pamiętliwym, zawistnym Polaczkiem i będę takie chujowe zagrywki nazywał po imieniu. :)Przed premiera w ubieglym roku, ludzie jeszcze nie wiedzieli z czym do konca beda mieli do czynienia. Teraz juz wiadomo czym gra jest, a to znaczna roznica w podejsciu. Przeciez teraz nie bedziesz sie zastanawial czy tryb z oczu da rade, skoro mozesz sobie poczytac opinie graczy, ktorzy gre juz przeszedli. Podchodzenie z lekka rezerwa do gry przed jej premiera zdarza sie, to naturalne. A jak juz piszesz o hipokryzji, to zacytuj dwie wypowiedzi jednego usera, bo inaczej to tylko puste slowa. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 33 minuty temu, Lukas_AT napisał(a):A jak juz piszesz o hipokryzji, to zacytuj dwie wypowiedzi jednego usera, bo inaczej to tylko puste slowa.Nie znajdę takich, a że na mnie spoczywa obowiązek udowodnienia to jedynie pozostaje mi się pogodzić z gorzkim smakiem porażki. Nie dlatego, że ich nie ma, a po prostu nie zbieram kartoteki na nikogo.Pozostaje mi jedynie pamięć o opiniach nt. „gówien z GamePassa” i „braku gier na Xboxie” sprzed okresu multiplatformowości MSu.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ja pamietam ogolnie pozytywny odbior Indiany, a pewne obawy przed premiera byly zwiazane z gameplayem. Dobra gra obroni sie sama, a te gowna z Game Passa to pewnie nie w temacie Indiany, a raczej w temacie Redfall. Moze kiedys bedzie mozliwosc pobrania wypowiedzi z calego tematu do Excela by udowodnic teze. Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Lukas_AT
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @Paolo de Vesir Jak ktoś napisze cokolwiek krytycznego o Microsofcie i jego produktach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gierka to mokry sen fanów Indiany Coś pięknego! Dawno się tak dobrze nie bawiłem i nie mogę się oderwać :)